2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün cinsiyet için bidaha bakalım demişti doktor gittik ve benim başından beri hissettiğim rüyamda gördüğüm çıktı 2. Oğluş geliyormuş kızlar
Hayırlı olsun canım. İlk söylediğinde kız mı demişti doktor? Kaç haftalıktın o zaman?

Hayırlı olsun canım. Miniğin sağlıkla gelsin

gozunaydin canim.masallah annesi allahim esirgesin bi prenses daha olfu hep kiz insallah bzmkide kiz olur

Yaa ne güzel poz. Maşallahhhh. :))))

Nazarlar değmesin maşallah ya:))

Ay yerim.o totoyu :))

Bende yumurta ve kirmizi et yiyemiyorum olmuyo yani. Aynen benimde ilk canim. Ben ptesi gittim 12+6 ciktik o gun ama gostermedi bize kendini inat etti hep yuzu donukti bize malesef ki 1ay sonraya kaldi :) ense kalinligi burun kemigi ve ikili test icin kan verdik canim. Kacta gidiceksin cagirdi doktor ?

Canimm cok sevindim masallah ❤❤ baya yuksek fiyat vermisler ben ozelde 100 liraya yaptirdim

Bu haftalarda hiç olmadı ama ilk hamileliğimde 7 8 ay gibi başladı çok fena kuyruk sokumu ağrısı. Doğumdan sonra bidaha da olmadı. Ama bende skolyoz var. Siz daha önce ağrı olup gittiniz mi doktora

Merhaba kızlar ben bugün 2 li test için fiyat aldım ilk çocuğuma gittiğim dr ve hastaneden 830tl dediler bana çok geldi burada çok daha uugun fiyatlar okumuştum ama tabi şehir ve hastane dikkat etmemiştim ona göre de değişiyordur kesin
Şimdi eşim geldi Daha önce gittiğim bir özel hastane vardı oradan fiyat almış 150tl miş nasıl bu kadar fark oluyor aynı işlemler yapılmıyor mu sonuçta ?

Canimm cok sevindim masallah ❤❤ baya yuksek fiyat vermisler ben ozelde 100 liraya yaptirdim
Aynen ya 370 bana da pahalı geldi, nasılsa devlet randevuyu vermişti giderim orada yaptırırım aynı şey sonuçta özel farklı bişiy çıkartmayacak ya

Benim daha önce de belle alakalı problemlerim oldu ama hiç doktora gitmedim
Bu haftalarda hiç olmadı ama ilk hamileliğimde 7 8 ay gibi başladı çok fena kuyruk sokumu ağrısı. Doğumdan sonra bidaha da olmadı. Ama bende skolyoz var. Siz daha önce ağrı olup gittiniz mi doktora

Bana da bugün 370 dedi özel hastane, devlette yaptıracağım

Kızlar birkaç güne evi boyatmayi düşünüyorum. Bebisin odasını ne renk yapsan güzel olur sizce? Henüz cinsiyet net degil zaten mavi ve pembe istemiyorum
Sarı gri renkli duvar kağıdı olabilir, ya da gri boya uzerine sarı yıldız yapışkanlar olabilir, mesela biz sarı gri renkli duvar boyası alıp el izi yapacağız duvara :))

BENNN banada dr bu ağrılar için erken oldüğünü belki geçmişte bel yada ortopedik bi sorun varsa oyuzden olabilir geçmezse ortapediye yönlenmeliyim dedi şuan geçti ama ara ara oluyo özellikle bel agrım bacağıma vuruyo

benim hastanede özel ama ikili teste 40 verdik sadece 370 cok fazla
40 mı süpermiş ya 150 ye kadar demiş olsaydı özelde yaptıracaktım çünkü hastane evimin karşısı 5 dk bile yok yürüme mesafesi değmez devlete gitmeye derdim, ama 370 bana da çok geldi giderim devlette yaptırırım bebişin bi eksiğini alırım o parayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…