Kızlar girmediğim için mesajlarınızı hiç okuyamıyorum fırsat buldukca takıp edıyordum ama son gunlerde fırsatım olmadı cinsiyet öğrenenlere Hayırlı olsun ınsallaj daha sık girecegım sızlerle ıletısımde olmak için bizim de bebişimiz bugün Nihayet gösterdii prensesımız gelıyorrr eşim bulutlardaaa :) doktorum poza bayıldı renkli vereceğim busefer dedi kızımın odasına astık azönce. Odasının ilk eşyası kendi resmi oldu:)Eki Görüntüle 2165937
Kızlar girmediğim için mesajlarınızı hiç okuyamıyorum fırsat buldukca takıp edıyordum ama son gunlerde fırsatım olmadı cinsiyet öğrenenlere Hayırlı olsun ınsallaj daha sık girecegım sızlerle ıletısımde olmak için bizim de bebişimiz bugün Nihayet gösterdii prensesımız gelıyorrr eşim bulutlardaaa :) doktorum poza bayıldı renkli vereceğim busefer dedi kızımın odasına astık azönce. Odasının ilk eşyası kendi resmi oldu:)Eki Görüntüle 2165937
doğrudur bende artık tavuktan tiksindim hamilelikte yiyemiyorum midem bulanıyor ilk hamileliğim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende insallah faydası olur seninde cinsiyetin belli mi belliyse kacıncı haftada öğrendin
Bende yumurta ve kirmizi et yiyemiyorum olmuyo yani. Aynen benimde ilk canim. Ben ptesi gittim 12+6 ciktik o gun ama gostermedi bize kendini inat etti hep yuzu donukti bize malesef ki 1ay sonraya kaldi :) ense kalinligi burun kemigi ve ikili test icin kan verdik canim. Kacta gidiceksin cagirdi doktor ?
Kızlar minnakımı gördüm kıpır kıpır oynuyordu 1 hafta önden gidiyor 12. Hafta bitmiş olarak gorunuyor dedi, 5.10 cm bebişim, 2 li test içinde hastane 370 tl fiyat çıkardı özelde değil devlette yaptıracağım, kıza benZiyor diye bi cümle kullandı ama sonra hemen değiştirdi bu haftalarda bütün bebekler kıza benzer zaten pipiler küçük olduğu için anlaşılmıyormuş
kızlar bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı falan çeken var mı ? yoksa yalnız mıyım ? dr çağrı gülümser ortopediye görün bence bu haftalar da bel ağrısı olmaz dedi ama bilemedim. Benim en basından berı en en en zorluk cektıgım olay bu ve devamlı bı sekılde
Bu haftalarda hiç olmadı ama ilk hamileliğimde 7 8 ay gibi başladı çok fena kuyruk sokumu ağrısı. Doğumdan sonra bidaha da olmadı. Ama bende skolyoz var. Siz daha önce ağrı olup gittiniz mi doktora
Merhaba kızlar ben bugün 2 li test için fiyat aldım ilk çocuğuma gittiğim dr ve hastaneden 830tl dediler bana çok geldi burada çok daha uugun fiyatlar okumuştum ama tabi şehir ve hastane dikkat etmemiştim ona göre de değişiyordur kesin
Şimdi eşim geldi Daha önce gittiğim bir özel hastane vardı oradan fiyat almış 150tl miş nasıl bu kadar fark oluyor aynı işlemler yapılmıyor mu sonuçta ?
Bu haftalarda hiç olmadı ama ilk hamileliğimde 7 8 ay gibi başladı çok fena kuyruk sokumu ağrısı. Doğumdan sonra bidaha da olmadı. Ama bende skolyoz var. Siz daha önce ağrı olup gittiniz mi doktora
Merhaba kızlar ben bugün 2 li test için fiyat aldım ilk çocuğuma gittiğim dr ve hastaneden 830tl dediler bana çok geldi burada çok daha uugun fiyatlar okumuştum ama tabi şehir ve hastane dikkat etmemiştim ona göre de değişiyordur kesin
Şimdi eşim geldi Daha önce gittiğim bir özel hastane vardı oradan fiyat almış 150tl miş nasıl bu kadar fark oluyor aynı işlemler yapılmıyor mu sonuçta ?
Kızlar birkaç güne evi boyatmayi düşünüyorum. Bebisin odasını ne renk yapsan güzel olur sizce? Henüz cinsiyet net degil zaten mavi ve pembe istemiyorum
Sarı gri renkli duvar kağıdı olabilir, ya da gri boya uzerine sarı yıldız yapışkanlar olabilir, mesela biz sarı gri renkli duvar boyası alıp el izi yapacağız duvara :))
kızlar bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı falan çeken var mı ? yoksa yalnız mıyım ? dr çağrı gülümser ortopediye görün bence bu haftalar da bel ağrısı olmaz dedi ama bilemedim. Benim en basından berı en en en zorluk cektıgım olay bu ve devamlı bı sekılde
BENNN banada dr bu ağrılar için erken oldüğünü belki geçmişte bel yada ortopedik bi sorun varsa oyuzden olabilir geçmezse ortapediye yönlenmeliyim dedi şuan geçti ama ara ara oluyo özellikle bel agrım bacağıma vuruyo
40 mı süpermiş ya 150 ye kadar demiş olsaydı özelde yaptıracaktım çünkü hastane evimin karşısı 5 dk bile yok yürüme mesafesi değmez devlete gitmeye derdim, ama 370 bana da çok geldi giderim devlette yaptırırım bebişin bi eksiğini alırım o parayla