2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sagol canim..kan verdim.kan uyusmazligi ve nifty icin.. 2 hafta sonra yine kontrol var.cinsiyeti o zaman soylicekmis.
Güzel haberlerini alırız inşallah ne kadara yaptırdın nifty bende carsamba günü verdim kanı

Yalnız yeğenimin bile benden önce çocuğu oldu buyuk teyze bile oldum :)) soylicem ya kurbana inşaallah:))

Teyzemin gönlünden öyle geçiyor demek

Benim göbek tam anlamı ile çıktı oğlumda da çıkmıştı erken
Bulantı kesildi bende iştah açık 3 ay kilo almadım ama 4. Ay ne olur bilmem

Benimde öyle Dr 16. Haftaya kadar takip edelim hep önden giderse sat tarihi değişmez ama hafta gelisiminde o haftayı esas alırım dedi doğum sezeyan olacak buna göre erken alınır bebek dedi

Kızlar benim anne tarafımda kim rüyasında yaprak sarması gördüyse ve yaprak sarmasına aşerdiyse hepsi kız oldu. Cinsiyetleri de doktor önce hep bu şekilde tespit ettiler :))))
ben hep dolma sarma goruyorum ama asermiyorum canimda istemiyor doktor kiza benxettim ama belli degil demisti net 16. Haftada insallah

Doktor benim satı değiştirdi canım. Her gidişimde 1 hafta önden gidiyordu. Normalde sat 11 Nisandı. Ama artık sorulduğunda da 4 Nisan diyoruz. Muayene evraklarında da o şekilde değiştirdi doktorum.

Ya kizlar benim midemde cok sislik var kac gündür oyle boyle bir gaz degil yani. Pek bir sey de yemiyorum zaten hic kilo almadim. Kasiklarimda hafif bir doluluk var ama midem cok firladi ssnki bebek midemde yani. 6 7 aylik gibi duruyorum rahat. Bir de kilolu hamile kalanlarin hic belli olmaz derlerdi nerdee

Canım aynen benim de öyle 6 aylık hamile gibi karnım çıktı kocaman. Ben de kilolu hamile kaldım. Sabah tartıldım kilo da almamışım. Anlamadım gitti

Yok ben dolma aşerdim hatta mumbar falan aşerdim Adanalı olunca böyle oluyor :)))))) Öyle rüyamda bişe yediğimi görmedim zaten mide bulantısından aşermeye halim kalmadı
Ah o şırdan
İlk haftalarımdı, canım çekti yedim. Ama Sakatat sağlıksızmış gebelikte. Umarım bir daha canım çekmez. Midye de sağlıksızmış galiba

Yok ben dolma aşerdim hatta mumbar falan aşerdim Adanalı olunca böyle oluyor :)))))) Öyle rüyamda bişe yediğimi görmedim zaten mide bulantısından aşermeye halim kalmadı
Ben de bi ara sadece ruyamda yemek yiyordum istahin sifir oldugu haftalarda

Gunaydin kizlar..ruyamda oglum oluyodu sarisin :) adida demiraliymis... hic aklimda olmayan isim aslinda..dun dr yorum.yapacakti.ama cinsiyet partisi yapmak istiyor ablamlar bende kabul ettm :) o yuzden tahminde bulunmadi.. kesinlesince solerim dedi..kagida yazip bize vericek . Ilk bebegim hic onemi yok ama.heyecanliyim :) siz yorum yapabilirmisin yine de merak ediyorum

Eklentiler

• 20180707_171109.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 20180707_171028.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…