Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlgilenen yerler çok güzel canım bu konuda kardeşim bebeğini kaybettik ya ebeler sürekli arıyordu çalışıyordu gelinimizde her ay kan ve idrar istiyordu sağlık ocağı bi gün geçsin gidemesin hemen sağlık ocağından ebe aradı diyordu çok ilgileniyorlardı hatta bebeği kaybettik Aile Hekimi ebeler toplanıp evimize geldiler baş sağlığına
Ya bi de Demir ilacı yazacaktı doktorum ama en iyisini devlet sağlık ocaklarına gönderiyor oradan iste dedi yazmadı sağlık ocağı da doluyuz diyor ben anlamadım bu nedir ya :/
İlgilenen yerler çok güzel canım bu konuda kardeşim bebeğini kaybettik ya ebeler sürekli arıyordu çalışıyordu gelinimizde her ay kan ve idrar istiyordu sağlık ocağı bi gün geçsin gidemesin hemen sağlık ocağından ebe aradı diyordu çok ilgileniyorlardı hatta bebeği kaybettik Aile Hekimi ebeler toplanıp evimize geldiler baş sağlığına
Orası ne güzel yermiş valla helal olsun. Bizim de burası çok yoğun değil ebeleri de güler yüzlü ama ne bilim beni hiç arayıp sormadılar. Arkadasım başka şehirdeydi arada bir ararlardı
canım bızede burada aynı seyı dıyolardı , teee anasının nıkahına verıyolardı yapman gerekenı soyluyorum e nabıza gır ordan aile hek. değiştircem de evine en yakın sağlık ocagına sec ve doktor durumlarında sarı ve yeşil olanları secebiliyorsun kırmızılar dolu ben o sekılde gecıs yaptım
Dido44
canım olur mu neden alınayım. Haklısın. Eşimi anlamıyorum. Normalde o kadar merhametli bir adamdır ki bunu çevremizdeki herkes bilir. Ama ne Zaman hamile olsam daha hassas olması gerekirken adama birşeyler oluyor. Beni gerçekten çok üzüyor bu durum.
Eki Görüntüle 2167337
Kızlar, ikili test soniclarindan anlayan var mı ? Annemlere geldim Dr. A gidemiycem onogün , sonuç olarak birşey girilmemiş birşey anlamadım ben
Henuz rapor olusturulmamis ama arastirfigim kadarıyla beta ve pappa degerine gore rapor normal cikar gibi rapor icin hastaneye gitmen gerekebilir onu imzali onali bi sekilde veriyor bazi yerler
Hanımlar.. bugün suratımda ince ince kahverengi/koyu kırmızı minik minik beneklerin oluştuğunu gördüm.. hamilelikte yüzde lekelenmeler normaldir diye okudum böyle bişeyle karşılaşan var mı?
Hamilelik lekeleri oluyor evet bende de olmuştu herkes de olmayabiliyor ama bazı bünyeler yapıyor güneşe çıkmadan önce güneş koruyucu kullanman gerekiyor canım yoksa git gide artıyor bazısı hamilelik sonrası geçiyor bazısı hiç geçmiyor ne yazık ki
Benim ilk bebeğimde 2 li testte yüzde 90 kız demişti 12+ daydım şimdi haftaya gidicem 12+ da olucam ama başka doktor olacak inşallah söyler merak içindeyiz
Benim ilk bebeğimde 2 li testte yüzde 90 kız demişti 12+ daydım şimdi haftaya gidicem 12+ da olucam ama başka doktor olacak inşallah söyler merak içindeyiz