2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ben sağlık ocağına kabul edildim noldu ki sanki :) Kontrol yapmıyorlar bişe yapmıyorlar ha mecburiyet varsa o da sağlık ocağının sorunu
İlgilenen yerler çok güzel canım bu konuda kardeşim bebeğini kaybettik ya ebeler sürekli arıyordu çalışıyordu gelinimizde her ay kan ve idrar istiyordu sağlık ocağı bi gün geçsin gidemesin hemen sağlık ocağından ebe aradı diyordu çok ilgileniyorlardı hatta bebeği kaybettik Aile Hekimi ebeler toplanıp evimize geldiler baş sağlığına

Ya bi de Demir ilacı yazacaktı doktorum ama en iyisini devlet sağlık ocaklarına gönderiyor oradan iste dedi yazmadı sağlık ocağı da doluyuz diyor ben anlamadım bu nedir ya :/
Ya ne saçma bir şey. Benim doktorum öyle bir şey kesinlikle söylemedi ne ilaç ne vitamin varsa kendisi yazdı

Ya ne saçma bir şey. Benim doktorum öyle bir şey kesinlikle söylemedi ne ilaç ne vitamin varsa kendisi yazdı
Hemde özeldeki doktorum böyle söyledi suya katılan bir damla vermesi gerek sağlık ocağının iste onu dedi

İlgilenen yerler çok güzel canım bu konuda kardeşim bebeğini kaybettik ya ebeler sürekli arıyordu çalışıyordu gelinimizde her ay kan ve idrar istiyordu sağlık ocağı bi gün geçsin gidemesin hemen sağlık ocağından ebe aradı diyordu çok ilgileniyorlardı hatta bebeği kaybettik Aile Hekimi ebeler toplanıp evimize geldiler baş sağlığına
Orası ne güzel yermiş valla helal olsun. Bizim de burası çok yoğun değil ebeleri de güler yüzlü ama ne bilim beni hiç arayıp sormadılar. Arkadasım başka şehirdeydi arada bir ararlardı

Kızlar diğer sağlık ocağında Türk doktor yok hepsinin ismi yabancı bu nasıl sistem ya

canım bızede burada aynı seyı dıyolardı , teee anasının nıkahına verıyolardı yapman gerekenı soyluyorum e nabıza gır ordan aile hek. değiştircem de evine en yakın sağlık ocagına sec ve doktor durumlarında sarı ve yeşil olanları secebiliyorsun kırmızılar dolu ben o sekılde gecıs yaptım
Canım bende aynı sıkıntıdan muzdaribim. Şuan e nabıza girdim ama aile hekimini değiştir diye bir seçenek yok

Dido44 Dido44 canım olur mu neden alınayım. Haklısın. Eşimi anlamıyorum. Normalde o kadar merhametli bir adamdır ki bunu çevremizdeki herkes bilir. Ama ne Zaman hamile olsam daha hassas olması gerekirken adama birşeyler oluyor. Beni gerçekten çok üzüyor bu durum.
Onundami hormonları tavan yapıyor acep :) nediyeyim arkadaşım umarım en kısa sürede hersey normale döner

IMG_20180710_185506.webp
Kızlar, ikili test soniclarindan anlayan var mı ? Annemlere geldim Dr. A gidemiycem onogün , sonuç olarak birşey girilmemiş birşey anlamadım ben

Eki Görüntüle 2167337
Kızlar, ikili test soniclarindan anlayan var mı ? Annemlere geldim Dr. A gidemiycem onogün , sonuç olarak birşey girilmemiş birşey anlamadım ben
Henuz rapor olusturulmamis ama arastirfigim kadarıyla beta ve pappa degerine gore rapor normal cikar gibi rapor icin hastaneye gitmen gerekebilir onu imzali onali bi sekilde veriyor bazi yerler

Hanımlar.. bugün suratımda ince ince kahverengi/koyu kırmızı minik minik beneklerin oluştuğunu gördüm.. hamilelikte yüzde lekelenmeler normaldir diye okudum böyle bişeyle karşılaşan var mı? :KK43: :KK43:
Hamilelik lekeleri oluyor evet bende de olmuştu herkes de olmayabiliyor ama bazı bünyeler yapıyor güneşe çıkmadan önce güneş koruyucu kullanman gerekiyor canım yoksa git gide artıyor bazısı hamilelik sonrası geçiyor bazısı hiç geçmiyor ne yazık ki

Back
X