2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende yumurta ve kirmizi et yiyemiyorum olmuyo yani. Aynen benimde ilk canim. Ben ptesi gittim 12+6 ciktik o gun ama gostermedi bize kendini inat etti hep yuzu donukti bize malesef ki 1ay sonraya kaldi :) ense kalinligi burun kemigi ve ikili test icin kan verdik canim. Kacta gidiceksin cagirdi doktor ?
benimde sonuçlar perşembe çıkıcak kısmetsee cuma günü doktora gidicem gittiğimde cinsiyet sorucam :KK76:

Sağlık ocağı bizi kabul etmiyor kızlar o kadar doluymuş ki yer yokmuş başka başka mahallelerin sağlık ocaklarına bakın dedi yer varsa alırlar dedi kızanlar olacak Emin’im ama Suriyeli dolu mahalle onlardan bize yer gelmiyor ne hastanede ne sağlık ocağında ne parklarda :KK43:
Ah ah bi gitseler de rahatlasak

Sağlık ocağı bizi kabul etmiyor kızlar o kadar doluymuş ki yer yokmuş başka başka mahallelerin sağlık ocaklarına bakın dedi yer varsa alırlar dedi kızanlar olacak Emin’im ama Suriyeli dolu mahalle onlardan bize yer gelmiyor ne hastanede ne sağlık ocağında ne parklarda :KK43:
canım bızede burada aynı seyı dıyolardı , teee anasının nıkahına verıyolardı yapman gerekenı soyluyorum e nabıza gır ordan aile hek. değiştircem de evine en yakın sağlık ocagına sec ve doktor durumlarında sarı ve yeşil olanları secebiliyorsun kırmızılar dolu ben o sekılde gecıs yaptım

Sağol canım. Sana da Allah kolaylık versin. Tuvalet eğitimine keşke şimdi baslamasaydin canım senin de zor geçiyor okuyunca şaşırmıştım böyle bir döneme stresli bir olay. İnsallah oğluşun çok kolay alışır. Senin de haklı gerekçelerin vardır eminim ama sana zor olur gibi geldi.
Annemi aradım artık konuşurken dayanamadım ağladım. O da yarın gelecek ama ablama söylemiş ablam aradı geliyorum diye. Sagolsun simdi bende
Sevindim canim ya benim bi kiz kardesim yok bak ne mutlu senin varmis gelir destek olur sana ,oglum icin mecbur basladim canim eylulde benim seminer baslar sonra okul agustosta ev tasiycam o yuzden bir an evvel ogrenmesi benim icin iyi olur umarim cok uzun surmez

canım bızede burada aynı seyı dıyolardı , teee anasının nıkahına verıyolardı yapman gerekenı soyluyorum e nabıza gır ordan aile hek. değiştircem de evine en yakın sağlık ocagına sec ve doktor durumlarında sarı ve yeşil olanları secebiliyorsun kırmızılar dolu ben o sekılde gecıs yaptım
Şimdi senin dediğini söyledi sağlık bakanlığını aradım girdim hemen e nabız a ama 4 hekim görünüyor sağlık ocağında ve hepsi dolu napcam bilmiyorum

Ya ben sağlık ocağına kabul edildim noldu ki sanki :) Kontrol yapmıyorlar bişe yapmıyorlar ha mecburiyet varsa o da sağlık ocağının sorunu

Ya ben sağlık ocağına kabul edildim noldu ki sanki :) Kontrol yapmıyorlar bişe yapmıyorlar ha mecburiyet varsa o da sağlık ocağının sorunu
Ya bi de Demir ilacı yazacaktı doktorum ama en iyisini devlet sağlık ocaklarına gönderiyor oradan iste dedi yazmadı sağlık ocağı da doluyuz diyor ben anlamadım bu nedir ya :/

Hadi bakalimm ❤❤ benim doktorum sonuc icin cagirmadi whataappdan yolladim malesef kaldi 3hafta randevuya :))
hadi ya bekle simdi 3 hafta daha bende artık bi doktor beğenip gidicem sabit doktorum olucak insallah önce saglıklısı sonra gönlünden gecen neyse o olsun canımm:KK200::KK200:

Back
X