- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
Aynen oyleHer hamilelik farklı bir yere etki ediyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyleHer hamilelik farklı bir yere etki ediyor malesef
Tam olmasada 6 gün oluyoCanim tam bi hafta sonrami cikiyomus sonuclar
korkma canim.ilk oglumdayken bendede olmustu rahim buyuyor ondan kasiliyor normal canim uzat ayaklarini bolca dinlen gecmis olsunKızlar benim 2 gündür kasik agrım var ama bayağı rahatsız ediyo sanki içten baskı var. Perşembe günü dr a gidecem. Sizde de oluyo mu? Büyüdüğü için bebiş olabilir diyorlarda
Çok saol canm ya benim ilk gebelik olduğu için merak ettimkorkma canim.ilk oglumdayken bendede olmustu rahim buyuyor ondan kasiliyor normal canim uzat ayaklarini bolca dinlen gecmis olsun
Anladım ozaman birazdaha sabır az kalmış.benimkide ankarada yapıldı ki zaten ankarada yaşıyorumbenimki Ankara da yapılacak bana yurtdışı hiç denmedi ankarada bakılacak dendi canım
Bende 3 gun oldu dün çok arttı ve sabahladim hic uyumadım dr ameliyattaymış başka bi doktor baktı sadece bebeğimde bi sıkıntı olmadığını söyledi miyom var bende ondan olabileceğini söyledi dün azaldı bugun yok denecek kadar az ama ben afedersin 3gundur lavaboya çıkamıyorum kabızlıktan olduğunu düşünüyorum ve tabi rahim bebek artık yukarı doğru cikiyo ondanda oluyormuşKızlar benim 2 gündür kasik agrım var ama bayağı rahatsız ediyo sanki içten baskı var. Perşembe günü dr a gidecem. Sizde de oluyo mu? Büyüdüğü için bebiş olabilir diyorlarda
Hayirli olsun canim
o zaman hayırlı olsun bebek akrabalarını bilerek büyüyecek :)
Hayırlı olsun cnm gönlünüze göre olmasına sevindim ağız tadıyla oturun inşallah
Hayirli olsuuunn ❤❤ ankaraya gelirseniz bekleriiiz ❤
Hayırlı olsun canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Hayırlı olsun canım inşallah seveceğiniz bir şehir olur. İstediğiniz yer değildi sanırım kayseri tarafı mı istiyordunuz yanlış değilsem?
Hayırlı olsun canım.
Hayırlı haberler alırız inşallah hepimizAnladım ozaman birazdaha sabır az kalmış.benimkide ankarada yapıldı ki zaten ankarada yaşıyorum
:))))) Ya bazı doktorlar bakmıyorlar bile öyle sitelere. Ben de doktorumu netten araştırmıştım. Başka bir şehirden yeni geldiği için çevrede pek bilen yoktu. Epey aradım taradım olumlu şeyler yazanlar olmuş. Dedim ki sizi araştırdım netten :))) Benim internette bilgim yok aslında dedi şok oldu. Nerde yoook sayın hocağğğ ben bulurum dicektim :))) Milletin doktoru instagramda fenomen bizimkilerin instagram kilitli paylaşım sayısı 5 :))Biliyorsunuzdur dr lara rahatsızlığınızı anlata bildiğiniz platformlar var gecenyıl gebeligimle ilgili bir-çok soru sormuşum doktorlara sağolsun hepsi cevap vermiş bir doktor hariç ve o cevap vermeyen doktor şuan takibimi yapan doktor ne gıcık bi tesadüf
Canimmm iyiyim 12 hafta olduk ve kızım oluyor sen nasilsin cinsiyet belli oldumuZuhal budak polat nerelerdesin iyimisin
Anladım canım teşekkürlerHenuz rapor olusturulmamis ama arastirfigim kadarıyla beta ve pappa degerine gore rapor normal cikar gibi rapor icin hastaneye gitmen gerekebilir onu imzali onali bi sekilde veriyor bazi yerler
Kızlar benim 2 gündür kasik agrım var ama bayağı rahatsız ediyo sanki içten baskı var. Perşembe günü dr a gidecem. Sizde de oluyo mu? Büyüdüğü için bebiş olabilir diyorlarda
Cidden bazıları cins abimlerin doktoru whatsapda grup açmış tum hastalarini eklemis sohbet sikayet vss benim dr kanamam olsa aramayacakmiyim diyorum hayir acile gel bana sadece mesai saatlerinde mesaj at ben dönerim diyo 2gun sonra dönüş yapiyo yani benimki bi başka cinss:))))) Ya bazı doktorlar bakmıyorlar bile öyle sitelere. Ben de doktorumu netten araştırmıştım. Başka bir şehirden yeni geldiği için çevrede pek bilen yoktu. Epey aradım taradım olumlu şeyler yazanlar olmuş. Dedim ki sizi araştırdım netten :))) Benim internette bilgim yok aslında dedi şok oldu. Nerde yoook sayın hocağğğ ben bulurum dicektim :))) Milletin doktoru instagramda fenomen bizimkilerin instagram kilitli paylaşım sayısı 5 :))
cibi35 seninle ayniyiz kizlar bu arada dis doktorum gunde fircalamayi 3 kez olacagini soyledi bebegin sonralari kalsiyum ve magnezyum alacagi icin anneden dis curjkleriniz agrir saglam dislerinizde sizlar dedi fircalamaya dikkat ederseniz sorun olmaz dedi k zaman sut yogurt peyniri cok tuketin dedi