Insallah canim ya benim daha var oglumda da 15-16. Haftada gecmisti insallah bu da tez zamanda gecer cok sevindim senin adina ceken bilir zor gercekten artik biraz rahat edersin insallah
Sakin ol doktorun doğuma girmiştir belkide bu rakamsal değerler tek başına bir anlam ifade etmezler önemli olan diğer çizelgeler ile bilgisayar üstünden risk karşılaştırmasıdır sakın ol canım içini ferah tut
geçenlerde çok kötüydüm dayanamıcak kdr acile gittim serum falan taktılar cnm düşük önleyici iğne bile yaptılar her ihtimale karsı sonrasında kendi dr uma gittim bi sorun olmadıgını rahim büyümesinden kaynaklı oldugunu söyledi.Kanaman yoksa çok normal dedi ama çok ağrın olursa git bence ben çok kötüydüm serumdan sonra kendime geldim
Sakin ol doktorun doğuma girmiştir belkide bu rakamsal değerler tek başına bir anlam ifade etmezler önemli olan diğer çizelgeler ile bilgisayar üstünden risk karşılaştırmasıdır sakın ol canım içini ferah tut
Valla acikcasi bsy olsa bile bizim icin bi problem yok bizim cocugumuz sonucta sadece tedbir amacli gidecegiz allahin izniyle bsy cikmaz bnm icimden hic kotu bsy gecmiyo
Ya kızlar ben aşırı bakımlı biriyim normalde. Ama 2 aydır hayatımdan soğudum.. halsizlik tansiyon düşüklüğü mide bulantısı kusma derken kaşımo bıyığımı bile alamaz oldum. Kendimi çok kötü hissediyorum psikolojim çok bozuk.. dışarı çıkmak bile istemiyorum aynalara bakmıyorum. Kendimi görmek istemiyorum tüm bunlar bitene kadar kendimi eve kapatmak istiyorum ..
Canim hangi kulagin agriyorsa o tarafa dogru zipla ve ters ayagini havaya kaldir su kactiysa pit diye duser ben hep o sekilde kurtuluyorum tavsiye ederim insallah ise yarar bi dene
Kızlar dün denizde kulağıma şu kaçırdım sabahtan beri ağrısından ağlıyorum zeytin yağı felan yap dediler geçmesi sıcak su koydum parol felan içtim çok kötü hala eşim gelcek birazdan acile gitsem bisey yaparlarmi acaba yoksa direk kbb yemi gideyim
2-3 gündür bende de var. Happy Mom diye bir uygulama var onda rahim büyümesi ve bebeğin yukarı çıkmaya başlaması ile ilgili özellikle sağ kasıkta böyle krampların olması normal diyor. Aşırı olursa dr.a danışıp ağrı kesici içebilirmişiz
Ya kızlar ben aşırı bakımlı biriyim normalde. Ama 2 aydır hayatımdan soğudum.. halsizlik tansiyon düşüklüğü mide bulantısı kusma derken kaşımo bıyığımı bile alamaz oldum. Kendimi çok kötü hissediyorum psikolojim çok bozuk.. dışarı çıkmak bile istemiyorum aynalara bakmıyorum. Kendimi görmek istemiyorum tüm bunlar bitene kadar kendimi eve kapatmak istiyorum ..
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim.Bazı sorular sordu bunlardan biri de varis var mıydı?Birkaç haftadır sağ bacağımın alt bölümüde varis fark etmiştim. Bu yüzden riskli gebelik grubuna dahil olduğumu ve takip altında tutulacağımı söyledi hemşire. Yarın doktora gideceğim ve soracağım bu durumu o beni gerekli yerlere yönlendirir sanırım. Daha önce hamilelikte varis sorunu yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor?