2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne zaman gecti canim bulanti kusman sen de zofran kullaniyordun degil mi ? Darisi bana gecse artik hayattan koptum ya
Canım sanırım 1hafta oldu
Hanı demıstım ya ılac bulamıyoruz dıye ıste 2gun baya bulandı ve kustum ından sonra artık ilaç aramadım
Yanı 16 .haftada ya tamamen bıter senın yada ben gıbı sabahları cıkarırsın sadece :)

Geçmiş olsun canım

Insallah canim ya benim daha var oglumda da 15-16. Haftada gecmisti insallah bu da tez zamanda gecer cok sevindim senin adina ceken bilir zor gercekten artik biraz rahat edersin insallah

Buarada doktorumdan bana verilen bir bilgiyi sizlerle paylaşayım.. doktorum benim nasipse 3. Doğumumu yaptıracak güveniyorum yani

Yeşil çay
Türk kahvesi
Çay ve maydanoz a yasak koymadı. Abartmadan tüketebilirsin dedi.

Yasak koyduğu tek içecek var o da "nescafe" kafeinin uyarıcı etkisinden dolayı dedi.
Yiyecek olarak da beyaz ekmek pilav makarna gibi seni çabuk aciktiracak şeylerden uzak dur dedi. Çünkü bende karbon bağımlılığı var

Sabah bulantı kusma hepsi devam canım hatta son 2 gündür göğüs uçlarım yine hassaslasti dokunulmuyo valla

Günaydın hanımlar ikili testte sonucum geldi ama dr a henüz ulaşamadım bir bakabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-10-49-49.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 74
benim hurma aşkımı bildiği için dr bunlara ek hurma yeme dedi. son aylarda bol bol hurma ye diyecekler

Arkadaşlar kasıklara ara sancı giren oluyormu
oğlumda da oluyordu yine böyle sanırım rahim büyüyor ondan biliyorum ama yinede endişe ettim

Hanımlar çok endişe ettim dr umut telefonuma cvp vermiyor bu sonuçlarla ilgili fikri olan arkadaşlar bakabilirmisiniz lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-10-49-49.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar kasıklara ara sancı giren oluyormu
oğlumda da oluyordu yine böyle sanırım rahim büyüyor ondan biliyorum ama yinede endişe ettim
geçenlerde çok kötüydüm dayanamıcak kdr acile gittim serum falan taktılar cnm düşük önleyici iğne bile yaptılar her ihtimale karsı sonrasında kendi dr uma gittim bi sorun olmadıgını rahim büyümesinden kaynaklı oldugunu söyledi.Kanaman yoksa çok normal dedi ama çok ağrın olursa git bence ben çok kötüydüm serumdan sonra kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…