Ver ver mutlaka bende 2tane aldim gunluk hayatta elbise en rahati idare ediyoruz cunku kotlarim falan da imkansiz ve genelde yuksek beldi benim:)) is icin mecbur ama kesinlikle
herhalde işe en rahat giden benimdir parmak arası terlıklerımı cekıyorum altıma bol paca salvarımıda gıyıyorum beli lastikli lastikli misss yada elbise terlik ama terlik vazgecilmezim yada sandalet ayaklarım alevv alev cunku idare ediyoruz simdilik yani anlıcagın
Merhaba kızlar sonuçları iyi çıkanlar cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun gözünüz aydın sonuçları riskli çıkan arkadaşlarıma da iyi düşünelim iyi sonuçlar çıksın inşallah diyorum iyi haberlerinizi bekliyorum
Çatlak kremi için çok kilo alınmamışsa genelde ilk 3 ay 0 kilo dediklerinden 5 ay itibariyle kullanılıyor deniyor ama ben şimdiden 2-2,5 aldım :/ 5 ayı bulmaz kullanmam herhalde kuru ciltliyim birde illa hem krem hem yağ karışımı kullanırım ilk hamileliğimde yaptığım gibi
Canim hangi kulagin agriyorsa o tarafa dogru zipla ve ters ayagini havaya kaldir su kactiysa pit diye duser ben hep o sekilde kurtuluyorum tavsiye ederim insallah ise yarar bi dene
Arkadaşlar dr uma ulaştım sonunda ikili test sonuçlarım çok şükür güzelmiş. İnsanoğluyuz şimdi korkum geçince cinsiyeti merak etmeye başladım sizce bu rapora göre beta hcg kaç buna cinsiyet tahmini yapılıyormuş ya
canim o zaman yas sehir sat dogum kacinci bebek cinsiyet boy baslangic kilon guncel kilon hamilelik basindaki ve en son kilon bunlari yaz beni etiketle canjm kaydederim
canim. Oncelikle netten dogum tarihi hesaplamaya gir orda yazan gerekli bilgileri gir dogum tarihini gosterir zaten bebegin kk ya gir kisisel bilgilerine gir asagida hamilelik takvimi yazar orn veriyorum.bu sekilde yazmazsan olmuyor 01-01-2019 seklinde benim bilgilerimin altinda hamilelik imza gunlugu icin tiklayin yaziyo bulamazsan ordada yapabilirsin
Kizlaaaarrrr
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii
Kizlaaaarrrr
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii