2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim o pek tutmuyo ama :)) beta 50nin altindaysa erkek uzerindeyse kiz die bi rivayet varda gecerli degil :) masallah canimm ❤
Sağolasın canım ben raporda beta değerimi anlayamadım bakarmısın kaç

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-10-49-49.webp
    Screenshot_2018-07-12-10-49-49.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
Evet ben de haftanın 6 günü pantolon giyiyorum artık idare edicez bi şekilde :)
herhalde işe en rahat giden benimdir :D parmak arası terlıklerımı cekıyorum altıma bol paca salvarımıda gıyıyorum beli lastikli lastikli misss :D yada elbise terlik ama terlik vazgecilmezim yada sandalet ayaklarım alevv alev cunku :D idare ediyoruz simdilik yani anlıcagın :D

Çatlak kremi için çok kilo alınmamışsa genelde ilk 3 ay 0 kilo dediklerinden 5 ay itibariyle kullanılıyor deniyor ama ben şimdiden 2-2,5 aldım :/ 5 ayı bulmaz kullanmam herhalde kuru ciltliyim birde illa hem krem hem yağ karışımı kullanırım ilk hamileliğimde yaptığım gibi

Canim hangi kulagin agriyorsa o tarafa dogru zipla ve ters ayagini havaya kaldir su kactiysa pit diye duser ben hep o sekilde kurtuluyorum tavsiye ederim insallah ise yarar bi dene
Biliyorum canim Denizde yaptım ama kaçan kaçmış iste :)

hayırlısı olsun bir tanem sanırım bende senin yolundan geliyorum :))
allah sağlıkla kucağında göstersin paşanı

Saglikla dogsun insallah. :KK200:

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun İnşallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin paşan :)
Hepinize teşekkür ederim hayalim abisine benzeyen bir kızceydi ama demekki hayırlısı böyleymiş hepimizin evlatları sağlıkla doğsun varolun.

Arkadaşlar dr uma ulaştım sonunda ikili test sonuçlarım çok şükür güzelmiş. İnsanoğluyuz şimdi korkum geçince cinsiyeti merak etmeye başladım:KK49: sizce bu rapora göre beta hcg kaç buna cinsiyet tahmini yapılıyormuş ya :KK66:
Hayırlı olsun canım gözün aydın :nazar:

canim o zaman yas sehir sat dogum kacinci bebek cinsiyet boy baslangic kilon guncel kilon hamilelik basindaki ve en son kilon bunlari yaz beni etiketle canjm kaydederim
@Ytmz yaş 31 - sat.19 Nisan - yaşadığım şehir Yalova - ilk bebek - cinsiyet kız - başlangıç ve mevcut kilo 48.5 kg - çok teşekkür ediyorum

Kusura bakmayin ben yeniyim pek anlamiyorum bu alttaki bilgiler nasil çikiyor bebegin dogacagi tahmini tarih falan yardimci olurmusunuz teşekkürler

Kusura bakmayin ben yeniyim pek anlamiyorum bu alttaki bilgiler nasil çikiyor bebegin dogacagi tahmini tarih falan yardimci olurmusunuz teşekkürler
canim. Oncelikle netten dogum tarihi hesaplamaya gir orda yazan gerekli bilgileri gir dogum tarihini gosterir zaten bebegin kk ya gir kisisel bilgilerine gir asagida hamilelik takvimi yazar orn veriyorum.bu sekilde yazmazsan olmuyor 01-01-2019 seklinde benim bilgilerimin altinda hamilelik imza gunlugu icin tiklayin yaziyo bulamazsan ordada yapabilirsin

Bugün sabahtan beri devam ediyor hem belim hem sırtım 2 gündür çok yoğundum işte onla ilgisi olabilirmi acaba

Kızlar ben bugün vajinama doğrubaskı hissettim korktum biraz.boyle bişey yaşayan var mi

Kizlaaaarrrr:anne:
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi:nazar::nazar:
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii:KK200::nazar:
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin :nazar:

Back
X