2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar merhaba, uzun bir araba yolculuguna cikmak zorunda kaldim, sanirim yorgunluk , hava degisimi,klima vb etkenler sebebiyle su an burun tikanikligi,halsizlik ve bogaz agrisiyla ugrasiyorum:( balli limonlu su icmeye basladim gecenin bu saati...onerebileceginiz bir seyler var mi ?

Günaydin herkese arkadaşlar size bir sorum olacak şun tek kullandigim ilaç regenenis diye bir hap sizler ne kullaniyorsunuz

Aa kizlar bende hic sormadim doktora bu hafta gittim unuttum ya bende gidicem bayramda deniz havuz yasakmi acaba
Benim doktorum da marmara denizinde girmemi istemedi ama ege,karadeniz,akdeniz temiz dedi. havuz için de enfeksiyon riski olabiliyormus

Günaydin herkese arkadaşlar size bir sorum olacak şun tek kullandigim ilaç regenenis diye bir hap sizler ne kullaniyorsunuz
Canım ben imom ve ferrum fort kullanıyorum. Kullandığın hap bütün vitaminleri kapsıyorsa eğer...bende imom a başladığımda devit ve folik asisti bıraktırmıştı dr

Bizi düşünen bir mağaza var mıı yahu? Sektör ne kadar zayıf . Vallahi butik açasım var . 2 avm gezdim bişey yok . Rezillik . Şık olmayın deniliyor yani :sopa:

Kızlar merhaba, uzun bir araba yolculuguna cikmak zorunda kaldim, sanirim yorgunluk , hava degisimi,klima vb etkenler sebebiyle su an burun tikanikligi,halsizlik ve bogaz agrisiyla ugrasiyorum:KK43: balli limonlu su icmeye basladim gecenin bu saati...onerebileceginiz bir seyler var mi ?
Aynıyım cnm ıhlamur bana çok iyi geldi

Bizi düşünen bir mağaza var mıı yahu? Sektör ne kadar zayıf . Vallahi butik açasım var . 2 avm gezdim bişey yok . Rezillik . Şık olmayın deniliyor yani :sopa:
İstanbuldaysan gebe mağazasını model ve kalıp olarak tek geçerim. Cevahir avm de var birde anadolu yakasında sanırım palladium avm de var başka nerelerde var bilmiyorum.
Kızım da aldıklarımı gebelik boyu giydim çok kaliteli

İstanbuldaysan gebe mağazasını model ve kalıp olarak tek geçerim. Cevahir avm de var birde anadolu yakasında sanırım palladium avm de var başka nerelerde var bilmiyorum.
Kızım da aldıklarımı gebelik boyu giydim çok kaliteli
Adanadaym. Güç bela 2 şort 1 yazlık pantolon aldım. Pek güzel değil. Yarın da çıkacam . Elbise, bluz istiyorum . İnşallah bulurum .

Bitki caylarindan korkmustum ihlamuru deneyeyim ben de:KK43: gecmis olsun canim sana da
canım eğer acı ağrı varsa boğazında suya elme sırkesı karıstırıp gargara yapmayı deneyebilirsin. Tuzlu suyla da yapabilrsin.Gebeliğimi öğrenmeden tam 1 hfta once 3 gün yatak doşek yattım ya hamileyysem dıye ınat ettim ne doktora gıttım ne ilaç içtim sürekli bu gargaralarla, boğazıma limon bağlayıp, arada pekmez ısıtıp ıcıp bal zencefil yiyip bi şekilde ayaklandım :) ateş de hep cabasıydı bıde :D ah ah ne günler

Hanimlar cok erken biliyorum ama ben dun lcw dan 2adet zibin aldim 30Tl ye esime surpriz icin
Birde esim dun n11 den alisveris yapicakti aventin 2ser biberon ve emziklerini de siparis ettirttim
Hersey okadar pahalli ki hepsini son ay alamam

Hanimlar cok erken biliyorum ama ben dun lcw dan 2adet zibin aldim 30Tl ye esime surpriz icin
Birde esim dun n11 den alisveris yapicakti aventin 2ser biberon ve emziklerini de siparis ettirttim
Hersey okadar pahalli ki hepsini son ay alamam
n11 gbi yerler yerine ebebekten alın bence bazen ne gönderceklerı bellı olmuyor malesef bırde kar payı koyuyolar ,aventın en kucuk bıberonu 35.90 ken ebebekte trendyolda 39.0 40 fln onlar bile koyuyor.Ama bencede en sona bırakmamak en ıyısı.Ben sımdı kendıme bil liste yaptım hatta Doğum ıznıne ayrılana kadar her ay maastan neler alabıleceğıme daır malıyelı seylerı yazdım ozellıkle bıberondur anne bakım cantasıdır kremler fln fılan

n11 gbi yerler yerine ebebekten alın bence bazen ne gönderceklerı bellı olmuyor malesef bırde kar payı koyuyolar ,aventın en kucuk bıberonu 35.90 ken ebebekte trendyolda 39.0 40 fln onlar bile koyuyor.Ama bencede en sona bırakmamak en ıyısı.Ben sımdı kendıme bil liste yaptım hatta Doğum ıznıne ayrılana kadar her ay maastan neler alabıleceğıme daır malıyelı seylerı yazdım ozellıkle bıberondur anne bakım cantasıdır kremler fln fılan
Ebebek sanki daha pahalli oliyor 2li biberonu 50ye aldim sanirim

Hanımlar benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu ve transferden beri hergün clexane iğne yapıyorum tedaviyi yapan doktorumun tavsiyrsiyle. Geçen hafta ilk kez normal kadın doğum uzmanı bir dr a gittik dr devam etmemi söyledi bugün d3vlette başka bir dr a gittim ( güvendiğim bir dr ) oda bence gerek yok bu iğneyle dedi kafam karıştı kime inanacağım
ilk doktorunu dinle bence çünkü en başından beri seni o takip ediyor hiç kafan karışmasın...

Bende 5. Haftadan itibaren corasprin kullanıyorum doktor verdi en başta şimdi özeldeki doktorum bırakabilirsin bebekte gelişim geriliği yapabilir diyor ama devletteki doktorum da hayır bırakmıcaz 30. Haftaya kadar devam diyor bende bilmiyorum kime inanacağım :KK43:
bende en başından beri kullanıyorum pıhtılaşma ihtimali ile evet sonuna kadar kullanmak gerek hiç kafan karışmasın çok zararsız bir ilaç kullan. başka doktoru dinleyip bırakan arkadaşları tanıyorum ne yazıkkı sonuç pek iyi olmadı.

Back
X