2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim buraalar daha yüksek mobilya fiyatlari sanirsam[/QUOTE
kendı evıme alırken de esya ben cok uyguna aldım , burda buyuk mobılyacılar fason olarak coğu yere dağıtıyor mesela ürünleri üreticiden alırsan atıyorum 2000 tl mağazaya gidersen 4000 tl ondan yıne üreticilere bkaıp fıyat alıcaz ve bence kesınlıkle buyuyen besıklı bı model alma hepsınde gercı buyuyen besık var bılıyorum ama cıkartırabılıyorsun

100 liradan aşağı hastane çıkışı set olarak yok, annemler alır benim bi çok eksiğimi bizim öyleymiş kız evlenince ilk çocuğunu benim annemler giydirecekmiş bi önceki bebeğime hamileyken öğrendim bende bunu annemlerden beşiği falan da alcaz diyordu annem, ama o gebeliğim sonlandı daha bunu bilmiyorlar öğrensinler annem bana bişiy bırakmaz ben sadece hoşuma giden çok beğendiğim şeyleri alırım :)
Alainlar yani almayindeme sakin :D

asıl orjınalıde bu tarz yerlerde ama sen bılırsın yınede aynı bıberon 2 side aynı ml bende baktım onlara ama 2 tane aynı boyuttan almak fazladan para vermek gıbı geldı bana , birde yorumları okudum bazısı avent yazıları sılınmeye basladı hemen fln yazmıs bı kac tanesınde. ben sımdılık bıtane avent 125 ml alacağım bıtanede mamajoonun bu 260 ml sanırm buyuk olanlarından var hedıye geldı.Gelinim sağolsun süt sağma makınem ondan :KK70:
Yok 2si ayni boyut degil :) sut sagmayi ohtiyac halinde dogumdan sonra almayi dusunuyorum

bizde de kzızın annesı alır beşiğini yorganını vs. bizde adet öyle eşim sanslı o yonden hadı yıne iyi benimde annem fln alır buyuk ıhtımal bende o yuzden bıtane ısımlı alacağım internetten onunda araştırmasını yaptım :KK70: Birde 5 li setler var ebebkte azız bebenın fln 40 tl indirimli hep genelde onlardan alırım ayrı ayrı battaniyesı tulumu iç zıbını alınıyor zaten bi sürü o yuzden 10 lu belki bitane alırım A aurora_z
Ebebegin sayfasindan mi sehrinizdeki magazasondan mi alicaksin? Indirim olunca soyle kiz :D

suanlık bunda karar kıldım renklerı vr türkiyede üretilenlerden ama aliexpress değil ve yine aynı fıyat neredeyse en azından bı sorun cııkarsa karsında muhattabın var kuması fln kalıtelı geldı bana baya bı fiyat 130tl ıdı sanırım. Ban ban engel yemeyim diye ismini acıklamıyorum ıstyen varsa hangı sayfa ozelden yazsın soylerım :KK70: S Sevimlipanduf dolar uctugu ıcın yıne zten hemen hemen aynı fuyata gelıyor suan bende onceden alı den bakıyordum :KK70:
Sayfa intagramdan mi?

büyüyen beşik daha mantikli degilmi ileride oda genç odasina dönecek sonuçta bu üç parça 7000 yatagi halisi perdesi yok

büyüyen beşik daha mantikli degilmi ileride oda genç odasina dönecek sonuçta bu üç parça 7000 yatagi halisi perdesi yok
7000 mi ? cok cok cok fazla burda 7000 8000 bıne klasık en agırdan yatak odası alınır. Bence çilekten onlıne sayfasına falan da bakabilrsinizz , guvenilir yerlerde var 7000 haybe bı odaya alacagınıza kalan paralarla herseyı alabılırsınız , emin olun sırf sehır ısmı yuzunden kadar vermeye gerek yok.Yani ben vermezdim

suanlık bunda karar kıldım renklerı vr türkiyede üretilenlerden ama aliexpress değil ve yine aynı fıyat neredeyse en azından bı sorun cııkarsa karsında muhattabın var kuması fln kalıtelı geldı bana baya bı fiyat 130tl ıdı sanırım. Ban ban engel yemeyim diye ismini acıklamıyorum ıstyen varsa hangı sayfa ozelden yazsın soylerım :KK70: S Sevimlipanduf dolar uctugu ıcın yıne zten hemen hemen aynı fuyata gelıyor suan bende onceden alı den bakıyordum :KK70:
80 liraya gelmişti bize ama tabi dediğin gibi dolar uçtuğu için şuan çok pahalı olmuştur

80 liraya gelmişti bize ama tabi dediğin gibi dolar uçtuğu için şuan çok pahalı olmuştur
canım suan modelıne gore 110-125 arası geliyor en populer sayfa benım baktıgım buyuk ıhtımal orasıdır, yanı 10-20 tl için en azından bi sorun cıkarsa fln dıye türkiye içi ben ilk bakarken gordugumde bunları 85-95 arası fln gelıyordu :D

7000 mi ? cok cok cok fazla burda 7000 8000 bıne klasık en agırdan yatak odası alınır. Bence çilekten onlıne sayfasına falan da bakabilrsinizz , guvenilir yerlerde var 7000 haybe bı odaya alacagınıza kalan paralarla herseyı alabılırsınız , emin olun sırf sehır ısmı yuzunden kadar vermeye gerek yok.Yani ben vermezdim
Meltemde cnm bu bebek odasi burada öyle fiyatlar suntalar falan birazdaha uygun ama bu lake oldugu icin fiyat bu mecburuz kalitesi güzel ama

canım eğer acı ağrı varsa boğazında suya elme sırkesı karıstırıp gargara yapmayı deneyebilirsin. Tuzlu suyla da yapabilrsin.Gebeliğimi öğrenmeden tam 1 hfta once 3 gün yatak doşek yattım ya hamileyysem dıye ınat ettim ne doktora gıttım ne ilaç içtim sürekli bu gargaralarla, boğazıma limon bağlayıp, arada pekmez ısıtıp ıcıp bal zencefil yiyip bi şekilde ayaklandım :) ateş de hep cabasıydı bıde :KK70: ah ah ne günler
Evet agrim da var canım gargara,ihlamur,tavuk suyu corba...bunca ugrasima iyilesmem lazım ayip yani :D

Evet agrim da var canım gargara,ihlamur,tavuk suyu corba...bunca ugrasima iyilesmem lazım ayip yani :KK70:
ama parol içebilirsin canım bende hastayken son gun ogrendım gelin dedi parol iç diye 1 tane içtim o bile ateşimi biraz düşürdü ağrımı dindirmişti.Doktorum istersen hergün içebilirsin günde 2 tane dedi hanı bı sıkıntı varsa

Back
X