2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok sadece bu çıkmış, yarın gideceğim hastaneye 1 de çıkacağım söylemişlerdi öylesine girip bakayım dedim tahlil sonuçlarına baktım bu vardı sadece
Raporunu intte yayınlamıyorlar zaten bende gidip hastaneden aldım allahın izniyle güzel çıkıcak sonuçların korkma hiç bende evham yaptım fazlaca ama iyi çıktı şükür

Raporunu intte yayınlamıyorlar zaten bende gidip hastaneden aldım allahın izniyle güzel çıkıcak sonuçların korkma hiç bende evham yaptım fazlaca ama iyi çıktı şükür
İnşaallah :dua: rapor yayınlamasa da kendi doktorumuz anlayabilir mi sabahın köründe attım bi de kadına tek bu sayfayı :KK43:

Kızlar bütün gece uyumadım ikili test sonucunu görünce keşke bakmasaydım sanki anlıyormuş gibi baktım hemen sonuca sonra internetten araştırmaca sonucu yorumlamaya çalışma falan, doktoruma da attım ama henüz cevap yok, ikili testte ki PAPP-a değeri ne demek kimilerinde 3 basamaklı rakamlar olurken kimilerinde 2 basamaklı rakamlar çıkmış her ikisinde de normal denilenler var hiç anlamadım :KK43:

Ay seni çok iyi anlıyorum ben daha gitmeden normal değerleri araştırdım deli gibi insan tutamıyor kendini hiçbirşeyde anlamıyoruz o da ayrı :/ kafanı yorma canım az daha sabret en doğrusunu öğrwneceksindir doktorundan güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar sizlere birşey soracağım❓
ben şehirdışında olduğum için buradaki bir hastanede baktırıcam ikili testime Edremit Özel Körfez Hastanesi bilen var mı bilemiyorum buranın en iyi hastanesi dediler 13+1 e randevu alacağım ama istanbulda en son gittiğimde dr bebek önden gidiyor demişti son günlere kalma 14 ü geçmesin demişti hastaneyi aradım orada Sat tarihi önemli dediler ultrason haftası değil dediler bilginiz var mı?

Dayanamadim acile gittim. Bebegin suyu iyi gozukuyor ama kacak varsa da anlasilmayabilir dedi doktor. Rahim agzindan ornek alınıp bakilan bi test varmis onunla yuzde yuz anlasilir dedi istersen yapalim dedi istemedim. Kendi doktorum yarin goreyim yazmis yarin da kendi doktoruma gidecegim. Bebis iyiydi gene keyif modundaydi pek hareket etmedi

Dayanamadim acile gittim. Bebegin suyu iyi gozukuyor ama kacak varsa da anlasilmayabilir dedi doktor. Rahim agzindan ornek alınıp bakilan bi test varmis onunla yuzde yuz anlasilir dedi istersen yapalim dedi istemedim. Kendi doktorum yarin goreyim yazmis yarin da kendi doktoruma gidecegim. Bebis iyiydi gene keyif modundaydi pek hareket etmedi

Bi sorun yoktur inşallah canım merak etme.ama tedbirli davranmakla da iyi yapmışsın,ne olur ne olmaz.

Kızlar benim doktorum da folik asit bıraktırdı.multivitamin verdi,içinde iyot olması önemliymiş.multivitaminin adı ocean mummy.bir sürü vitamin var içinde.

Kızlar kilolariniz ne durumda? Ben yirmi günü geçti aynı kilodayım. İki kilo aldım durdu sonra. Normal mi ki acaba, birde iki hafta önce çektiğim fotoğrafda göbeğim şimdikinden daha çok duruyor:110:

Kizlar beyaz su gibi akıntısı olan var mi? Benim daha önce de oluyordu kokusuz renksiz. Dun ilk defa çamaşirimi bayagi islatacak kadar oldu. Ondan sonra da damla damla leke seklinde gelmeye devam ediyoe ara ara. Amniyon sivisi filan olmasin bu endiselendim :KK43: önceki haftalarda artan östrojen hormonunun etkisidir diye onemsemedim hic ki bi sorun da yoktu zaten. Ama bu haftalara gelince endisem artti. Nette de 15 16 17.haftalarda suyu geldigi icin bebegini kaybedenleri okuyunca iyice paranoyaga baglamak uzereyim :KK43:
Benim de bazen çamaşırım ıpıslak oluyor. Hatta terledim sandım ilkinde sonra baktım akıntı. Peçete bile işe yaramıyor zaman zaman

Şey duymuştum canım turnusol kağıdı eğer amniyo sıvısı ise renk değiştiriyormuş onu bi araştır istersen

Kızlar kilolariniz ne durumda? Ben yirmi günü geçti aynı kilodayım. İki kilo aldım durdu sonra. Normal mi ki acaba, birde iki hafta önce çektiğim fotoğrafda göbeğim şimdikinden daha çok duruyor:110:
Ben başından beri kilo almadım 68 le başladım gene 68 im ama bel çevrem genişledi göğüslerim büyüdü nasıl kilo almamış oluyorum ben şaşırdım

Benim de bazen çamaşırım ıpıslak oluyor. Hatta terledim sandım ilkinde sonra baktım akıntı. Peçete bile işe yaramıyor zaman zaman
Ya hava da sicak terlemis de olabilirim dedim bn de cunku hamile degilken de terlerdim boyle ama umursamazdim tabii. Hamileligin basindan beri akintim var ztn de hafta ilerledikçe amniyon sivisinda azalma olabilecegi icin endiselendim. Nette de bi arastirayim dedim araştırmaz olaydim zaten...

Ben başından beri kilo almadım 68 le başladım gene 68 im ama bel çevrem genişledi göğüslerim büyüdü nasıl kilo almamış oluyorum ben şaşırdım
Bende 1,60im 64 le kaldım 66 oldum canım, benim bulantilarim çok azdı ama başlarda belki oyuzden almışımdir. Senin bulantin çoksa belki ona göre olmus olabilir, bebis kendine yer hazırlıyor yine

Canim eczanelerde gunluk ped gibi bir ped var ph derecesine gore renk degsitiriyor amniyon sivisi ise anlasiliyormus onlardan alabilirsin icin rahat etsin diye

Back
X