2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
Canım doktorum bana b12min çok düşük olduğunu 12. Haftadan sonra iğne yazacağını söyledi. Unutkanlık da cok var sanırım ondan.
Salı günü 2 li test var .isim olarak erkek özcan kız olarak da Jülide duru Hilâl arasında kaldım sizce ne olabilir. 3 den hangisi güzel
Bu soruya şu videoyla cevap vermek istedim
:-)
Ama kendi fikrim hilalden yana canım. :)

Acele etmeyin canım yaa. Alışveriş yapılır. Şimdiden araştırırsınız isterseniz, ilerleyen aylarda da alışveriş yaparsınız.
Aynen bende bakıyorum biriktiriyorum ekran resimleri falan çekiyorum eylul sonu gibi başlayacağım almaya

Hanımlar günde 3 defa balık yiyor musunuz? Dr. Yemelisin aksi halde balık yağı kullanmalısın dedi . Aslında balık sevmem ama sevmeye başladım.. Haftada 3 zorluyor, 2 defa yiyebiliyorum Ancak. Yine de balık yağı mı kullansam diyorum. Doğal olsun diye balık yemeği tercih ediyorum, dr. Da Öyle önerdi zaten .
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Yazma sar azcık ıyı oluyor
Yok malesef migrene yazma falan kar etmiyor canim parol da kesmiyor serumla damardsn parol yaptilar o biraz kesti

Çok geçmiş olsun canım bulantı ne durumda azalma varmi
Allah razi olsun canim bulantilari hala ilacla idare ediyorum ama migrenim tutunca ilac da kar etmiyor bulanti kusmaya Allah buyuk az daha sabir 16.haftada gecmisti oglumda bir umut bekliyorum

Hanımlar günde 3 defa balık yiyor musunuz? Dr. Yemelisin aksi halde balık yağı kullanmalısın dedi . Aslında balık sevmem ama sevmeye başladım.. Haftada 3 zorluyor, 2 defa yiyebiliyorum Ancak. Yine de balık yağı mı kullansam diyorum. Doğal olsun diye balık yemeği tercih ediyorum, dr. Da Öyle önerdi zaten .
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ne et ne balik ne tavuk hicbisey tuketemiyorum balik yagi verdi doktor biliyor halimi yiyebiliyorsan elbette dogali en guzeli

Screenshot_20180707-125540.webp
Screenshot_20180707-125342.webp
been bunlara baaaayyyiiilldim allahim hastane cikislarinin ciciligine kizim olsunda alayimmmm:dua:

Acele etmeyin canım yaa. Alışveriş yapılır. Şimdiden araştırırsınız isterseniz, ilerleyen aylarda da alışveriş yaparsınız.
Yok kuzum acele etmiyorum sadece heyecanlanıyorum. Zaten ben tutamasam kendimi eşim tutar :-) doğmamış bebeye don biçmek çok aykırı ona kalsa doğduktan sonra alınabilir.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Günde 3 deyince bir şöyle :KK57: olmadım değil ama sonra yanlis yazdigini anladım :-)
Canım ben hiç yiyemiyorum şu sıcakta taze balık bulamam gibi geliyor. Doktorum ton balık da yiyebilirsin dedi. Belki ona başlarım belki balık alır bir denerim. Şu dönemde omega 3 önemli çünkü.

Eki Görüntüle 2168840 Eki Görüntüle 2168841 been bunlara baaaayyyiiilldim allahim hastane cikislarinin ciciligine kizim olsunda alayimmmm:dua:
Ayy şunların güzelliğine. Atma kız şöyle çiçekli şeyler :( erkeğe alıştırıyorum kendimi sonra gitcem gene arabalıya ayıcıklıya :-)
Allah hayırlısını versin insallah. Ama bize de nasip olur mu ki böyle cici şeyler bakmak. Bu arada morluya bayıldım Büşra ya. Çok çok güzel:KK37:

s i d e l y a s i d e l y a yanlış yazmışım:olamaz:
Dikkat dağınıklığı oluyor . Bazen kendimi aptal gibi hissediyorum . Eşim bile ne oluyor sana Karım diyor. :oops:
beyin hücrelerimi ele geçiriyor kereta:KK31:

Benim doktorum da marmara denizinde girmemi istemedi ama ege,karadeniz,akdeniz temiz dedi. havuz için de enfeksiyon riski olabiliyormus
Bende kontrole gidince soruyum havuza girmem aman enfeksiyon fln uzak dursun erken doguma sebebiyet verebiliyomus netten bakmistim gecen gun

Kizlar selam. Nasilsiniz? Herkes ve hersey yolundadir insallah...
Kizlar ben bu hafta 2'li test için dr a gideceğim. Sizce geç mi kaldım. Geçen haftalarda hem yoğun hemde çok halsizdim.
Aranizda cinsiyetleri kesinleşen var mi? Mide bulantilari ve baş dönmeleri hala devam etmekte... Sizde durumlar nasıl?

Yok kuzum acele etmiyorum sadece heyecanlanıyorum. Zaten ben tutamasam kendimi eşim tutar :-) doğmamış bebeye don biçmek çok aykırı ona kalsa doğduktan sonra alınabilir.

Günde 3 deyince bir şöyle :KK57: olmadım değil ama sonra yanlis yazdigini anladım :-)
Canım ben hiç yiyemiyorum şu sıcakta taze balık bulamam gibi geliyor. Doktorum ton balık da yiyebilirsin dedi. Belki ona başlarım belki balık alır bir denerim. Şu dönemde omega 3 önemli çünkü.

Ayy şunların güzelliğine. Atma kız şöyle çiçekli şeyler :KK43: erkeğe alıştırıyorum kendimi sonra gitcem gene arabalıya ayıcıklıya :-)
Allah hayırlısını versin insallah. Ama bize de nasip olur mu ki böyle cici şeyler bakmak. Bu arada morluya bayıldım Büşra ya. Çok çok güzel:KK37:
valla banada oyle geliyo ben hele ben muhtesem kuzum ya

Evetttt
Kizlar selam. Nasilsiniz? Herkes ve hersey yolundadir insallah...
Kizlar ben bu hafta 2'li test için dr a gideceğim. Sizce geç mi kaldım. Geçen haftalarda hem yoğun hemde çok halsizdim.
Aranizda cinsiyetleri kesinleşen var mi? Mide bulantilari ve baş dönmeleri hala devam etmekte... Sizde durumlar nasıl?
iyiz canim sen gec kalmadan hemen gitmelisin pzt bzmki 4. Aya kesinlesir dedi doktorum mide bulantimiz bas donmemiz btti ama arada bas agrisi bel agrisi klasik hamilelik rahatsizliklari

Back
X