- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
2 gündür bende de baş ağrısı şakaklarımdan oyuyorlarBu bas agrisi beni oldurecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür bende de baş ağrısı şakaklarımdan oyuyorlarBu bas agrisi beni oldurecek![]()
bende cok oluyordu gecti simdi sacinizi islak birakmayin iyice kurulayin yoksa fen bas agrisi yapar ve ben pekmez iciyorum iyi geliyo bana bi dene dut ve uzum pekmezi2 gündür bende de baş ağrısı şakaklarımdan oyuyorlar
Ben 17. Haftadayım hâlâ geçmedi inşallah benim kadar uzun sürmez seninkiIyi geceler hanimlar nasilsiniz nasil geciyor hamilelik.benim hala bulantilarim devam edoyor kusturmuyor ama gecmek bilmeyen bir bulanti ve yanma hala istahimda kapali tam olarak ne zaman gecer acaba?
Aslinda çogunun ki 12.ci haftada azaliyor ama kimine biraz daha zaman lazim.Iyi geceler hanimlar nasilsiniz nasil geciyor hamilelik.benim hala bulantilarim devam edoyor kusturmuyor ama gecmek bilmeyen bir bulanti ve yanma hala istahimda kapali tam olarak ne zaman gecer acaba?
InsaAllah :-( çok zor bir sey bu bulanti ve kusmalar Allah yardimcimiz olsunBen 17. Haftadayım hâlâ geçmedi inşallah benim kadar uzun sürmez seninki
Ben balık yiyemiyorum Mecburen haftada 3 defa balık yağı içiyorum. Doktorun önerisi ile tabii ki.Hanımlar günde 3 defa balık yiyor musunuz? Dr. Yemelisin aksi halde balık yağı kullanmalısın dedi . Aslında balık sevmem ama sevmeye başladım.. Haftada 3 zorluyor, 2 defa yiyebiliyorum Ancak. Yine de balık yağı mı kullansam diyorum. Doğal olsun diye balık yemeği tercih ediyorum, dr. Da Öyle önerdi zaten .
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ağlama emojisi bulamadım evet cokk güzeller ben yine böyle uzaktan uzaktan iç çeksem bu güzel elbiselereEki Görüntüle 2168840 Eki Görüntüle 2168841 been bunlara baaaayyyiiilldim allahim hastane cikislarinin ciciligine kizim olsunda alayimmmm![]()
Ben varım renksiz su gibi akıntı.hamileliğimin basında cok olmustu.korkuyorum ben de.salı gunu bu soryn yokken doktordaydım hersey normaldi.Kizlar beyaz su gibi akıntısı olan var mi? Benim daha önce de oluyordu kokusuz renksiz. Dun ilk defa çamaşirimi bayagi islatacak kadar oldu. Ondan sonra da damla damla leke seklinde gelmeye devam ediyoe ara ara. Amniyon sivisi filan olmasin bu endiselendimönceki haftalarda artan östrojen hormonunun etkisidir diye onemsemedim hic ki bi sorun da yoktu zaten. Ama bu haftalara gelince endisem artti. Nette de 15 16 17.haftalarda suyu geldigi icin bebegini kaybedenleri okuyunca iyice paranoyaga baglamak uzereyim
![]()
Duru ve hilal güzel :) erkek ismi için başka seçeneklerde düşünün derim :)Salı günü 2 li test var .isim olarak erkek özcan kız olarak da Jülide duru Hilâl arasında kaldım sizce ne olabilir. 3 den hangisi güzel
Cnm raporu oluyır birde ikisini birden değerlendiriyorlar senin raporu çıkmamış sanırımKızlar bütün gece uyumadım ikili test sonucunu görünce keşke bakmasaydım sanki anlıyormuş gibi baktım hemen sonuca sonra internetten araştırmaca sonucu yorumlamaya çalışma falan, doktoruma da attım ama henüz cevap yok, ikili testte ki PAPP-a değeri ne demek kimilerinde 3 basamaklı rakamlar olurken kimilerinde 2 basamaklı rakamlar çıkmış her ikisinde de normal denilenler var hiç anlamadım![]()
Yok sadece bu çıkmış, yarın gideceğim hastaneye 1 de çıkacağım söylemişlerdi öylesine girip bakayım dedim tahlil sonuçlarına baktım bu vardı sadeceCnm raporu oluyır birde ikisini birden değerlendiriyorlar senin raporu çıkmamış sanırım
Canim gebelikte bu sekilde akinti normal bebegin suyu oyle degil normal renksiz su gibi,enfeksiyon belki olsbilir ama o olmasa da olur yani sen icin rahat etsin diye doktor kontrolunde soyle bi idrar testi yapar bakar bebegin suyuna da bakiyorlar zatenKizlar beyaz su gibi akıntısı olan var mi? Benim daha önce de oluyordu kokusuz renksiz. Dun ilk defa çamaşirimi bayagi islatacak kadar oldu. Ondan sonra da damla damla leke seklinde gelmeye devam ediyoe ara ara. Amniyon sivisi filan olmasin bu endiselendimönceki haftalarda artan östrojen hormonunun etkisidir diye onemsemedim hic ki bi sorun da yoktu zaten. Ama bu haftalara gelince endisem artti. Nette de 15 16 17.haftalarda suyu geldigi icin bebegini kaybedenleri okuyunca iyice paranoyaga baglamak uzereyim
![]()
Canım anlamıyorum normal deger mı dıyeKızlar bütün gece uyumadım ikili test sonucunu görünce keşke bakmasaydım sanki anlıyormuş gibi baktım hemen sonuca sonra internetten araştırmaca sonucu yorumlamaya çalışma falan, doktoruma da attım ama henüz cevap yok, ikili testte ki PAPP-a değeri ne demek kimilerinde 3 basamaklı rakamlar olurken kimilerinde 2 basamaklı rakamlar çıkmış her ikisinde de normal denilenler var hiç anlamadım![]()