2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi akşamlar ,
Nifty testi yaptıran arkadaşlarım hangi laboratuvarda ve ne kadara yaptırdınız.istanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?
Genoks genetik tarama laboratuvarinda yaptirdim sonuç bekliyorum İstanbul'dan geldi hemşire iş yerinde aldı kanı 2200 TL verdim
Bu hafta içi artık hayirlisi ile sonucu bekliyorum

Beyaz sulu renkli akıntı bende de oluyor ara ara normal canım Allah korusun aklına getirme öyle şeyler

Ben de 1 kg aldım kızlar ama diğer aylarda hızlanıyor kızındaysa böyleydi sonra 1 ay erken Doğuma rağmen 16,5 kg aldım

Kızlar ikili tarama sonucun çıkmış.bu risk raporu.pazar günü olduğu için doktoruma ulaşamadım.anladigim kadarıyla sonuçlar güzel ama emin olamadım.siz de bakar mısınız lütfen,anlayanınız varsa yorum yapabilir mı?

Canım sonuçların gayet güzel gözüküyor tabiki en doğru açıklamayı doktorun yapar ama gözüme çarpan birşey olmadı

Benim ilk kızımda 28. Haftada suyum azaldı risk altındaydım hem de ama sebepsizmiş su azalması izmirde prof gittik...tek sebep bebek idrarını içip böbrekte sorun varsa idrar yapamıyordum dedi...ama böbrekte de sorun yoktu...özel iğne verdi buradaki doktorumla ikisi takip etti 35 de doğum yaptım...küveze bile girmedi...

Benim ilk kızımda 28. Haftada suyum azaldı risk altındaydım hem de ama sebepsizmiş su azalması izmirde prof gittik...tek sebep bebek idrarını içip böbrekte sorun varsa idrar yapamıyordum dedi...ama böbrekte de sorun yoktu...özel iğne verdi buradaki doktorumla ikisi takip etti 35 de doğum yaptım...küveze bile girmedi...

Cut off degerinin altında demiş canım risk yok veya çok çok düşük. Benim sonuc da cut off değeri altinda da netten arastirdigim kadariyla olumlu yani

İyi geceler kizlar.Cuma günü belim ve kasıklarım ağrıdığı için dr gittim.Dr yatış verdi.düşük iğnesi yapti serum baglandi progestan hapi birakmistik tekrar basladik ve 10 gun rapor verdi işe gidemiyorum evde yatiyorum sadece.diyeceğim o ki hamilelikte hiçbir ağrı masum değil herkes dikkatli olsun lütfen Allah bebişlerimizi korusun

Kizlar ben sürekli uyku halindeyim inanilmaz uykulu geciyor bu hamileligim... 18 aylik kizimin öglen uykusuna yatmasini inaninki 4 gözle bekliyorum bazen .. uyuyabilmek icin beraber uyuyoruz sarilip baska care kalmadi

Rabbim bebegini sana bagislasin cnm, gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…