2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok cok gecmış olsun Allahım yavrunu sana bagıslasın InsaAllah

Geçen hafta bende aynı sekilde yattım cnm bana da düşük önleyici falan yapıldı insan korkuyor biran önce atlatsak şu riskli süreçleri de keyfini sürsek artk

Gunaydin kizlar. Bugun gelen su gibi akinti icin kendi doktoruma gidicem dun acile gitmistim. Ins bi sorun yoktur.

Gunaydın :) bende cumadan kalan sonuclarımı gostermeye gıdıcem ınsaAllah kotu bısey yoktur

Günaydın :)
Bizim de bugün dr var umarım ense kalınlığı ile ilgili iyi şeyler duyarım. Yolundaysa cinsiyette yanın da hediyesi olur :)
Hepimiz iyi sonuçlarla gelelim:)

Bu arada su gilette venus un kaygan jelli tras bicagini genital temizlikte kullansam sorun olur mu acaba? Bilmeden almistim.ama su altinda kendiliginden deride kayganlasiyormus zarari olur mu acaba?

MERiN_ naptın canım gittinmi?
günaydın cnm
gittim %80 kız dedi :) erkek olsa kesin konuşurdum ama kız da %10-%20 bir yanılma payı bırakmak istiyorum dedi. eşim oğlumuzda da 12. haftada kız gibi demişti 16.haftada da erkek dedi ayhan bey dedi. 16 ya kadar bekletmeyeyim 23 temmuzda gelin hem ikili test sonuçlarına bakalım hem cinsiyeti kesinleştirelim dedi .

benim çok kız istediğimi bildiği için kapıdan çıkmadan haftaya kıznı netleştireceğiz sen rahat ol kız geliyor dedi

folikasite devam et 1 hafta daha sonra yeni ilaca başlayacağız dedi.

ense kalınlığı 0.8 çıktı çok iyi dedi.

meyveyi kontrollü tüket yaz dönemi meyveleri çok cezbedici dedi. bir de dondurmayı haftada 2 ile sınırla dedi. onun dışında başka bişey söylemedi.

1 hafta kaldı umarım gösterir de kızımız kesinleşir. kesinleşmeden kimseye söylemedim çatlamak üzereyim

Mutlulugun yazilarindan anlaşiliyor yerinde sanirsam duramiyorsun en kötü günün böyle olsun canim insallah gönlündeki gibi hep kiz kalir saglikla kucagina alirsin insallah miss kokulunu

Yok tarama degıl tıroıd ustekı alttakıler be bılmıyorum ( sıze yapılmadıysa doktorunuza soyleyın yaptırsın mutlaka bakılması gerekıyormuş ben gec kalmışım )
Bu grup nekadar faydali birşey şimdi daha iyi Anladim dünyadan haberim yokmuş en yakin zamanda baktiracagm kanda mi çikti bu degerler

Bu grup nekadar faydali birşey şimdi daha iyi Anladim dünyadan haberim yokmuş en yakin zamanda baktiracagm kanda mi çikti bu degerler
Evet netten arastırdı sımdı ..hıc ıyı bısey degılmış pozıtıf cıkan ( rahimdr enfeksiyon ) yorumlarada baktum daha yuksek cikanlara cocugunuz sakat olabilir demis doktor

Hanimlar lutfen bu tahlili sizde yapttirin kotu bir kizmaikcik rnfrksiyinu var bende bakalim dr ne dicek

Evet netten arastırdı sımdı ..hıc ıyı bısey degılmış pozıtıf cıkan ( rahimdr enfeksiyon ) yorumlarada baktum daha yuksek cikanlara cocugunuz sakat olabilir demis doktor
Bir an önce dogum yapacagimiz gün gelse artik saglikli bir şekilde kucagimiza alsaydik hayirlisiyla hergün bişeyler duyuyoruz insan ister istemez üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…