2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bazı doktorlar 2.5 -3 yıl geçsin diyor bazıları daha erken yapıyor. Hatta feysde SSVD grupları var orada doktor isimlerinin paylaşıldığını duymuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Benim dr.um ssvd uzmanı Nurdan Şahin Yücel ismi ;)

İyi akşamlar kızlar ...nifty yaptıran arkadaşlara birşey sormak istiyorum...ben iki doktora gidiyorum ikili testim iyi ama sadece 1:242 yaş riskim var..devletteki doktorum sırf için rahat etsin diye yaptır dedi...özeldeki doktora 3 Ağustosta randevum var o zaman kontrol edip karar veririz dedi.şu anda 14+5 deyim...o zamana 17+1 olucam geç mi kalırım acaba..:siz kaçıncı haftada yaptırdınız
arkadaşım 11 hafta ile 24 hafta arası yaptırılıyor nifty merak etme ben 13. haftada yaptırdım

Günaydin bu arada İçini karartmak gibi olmasin ama bu bulantilarin bi vakti yok bazilari ilk basta bazilari ucaydan sonra kimiside 7.ayda basliyor bir tanidigim var 9.ayda basla di bulantilari benim gecmisti kusmalar cumartesi tekrar başladi mafolmuş durumdayim herşeyden bir tiksinti halindeyim :KK31:
Aynen o durumdayim hep bi tiksinti yemek hic yemek istemiyorum midem agzima kadar dolu sanki insallah kisa surer seninde cnm

Mrb arkadaslar ben 2 gündür 12. Haftama girdim midem bulaniyor kusma yok ama midem ağzım da sanki halsizim ve istahim kesildi ki ilk aylar istahim fazlaydi 2 kilo bile aldim simdi yemesem yemek aklima gelmez ilk defa boyle oldum acaba havalardan dolayi mi yoksa bazılarının bu haftalardan sonrami basliyor boyle olan var mi aranizda ?
Benim iştahım yok bir kahvaltıyla aram iyi. Gerisi yemek için yiyorum.
İlk gebeliğimde sürekli aç geziyordum :)

benim arkadasımda hamile benden 8 hafta önde 16 haftalıkken evet hıssedıyorum artık dıyordu kısıden kısıye degısıyor sanırım :)
ben erken 17. haftalık iken duydum hissedeni o arkadaşının bebeği ultrasonda bence önde gidiyordur ondan hissetmiştir

Mrb arkadaslar ben 2 gündür 12. Haftama girdim midem bulaniyor kusma yok ama midem ağzım da sanki halsizim ve istahim kesildi ki ilk aylar istahim fazlaydi 2 kilo bile aldim simdi yemesem yemek aklima gelmez ilk defa boyle oldum acaba havalardan dolayi mi yoksa bazılarının bu haftalardan sonrami basliyor boyle olan var mi aranizda ?
Canım ben de seninle aynı durumdayım. 12.haftaya kadar hiçbir şeyim yoktu 12.haftadan sonra kusmalarım başladı. Doktorumun demesine göre yanlış beslenme alışkanlığı ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü hep zorla yiyorum herşeyi o da azıcık azıcık.. ben de anlamadım ama sabırla geçmesini bekliyorum :(

Canım ben de seninle aynı durumdayım. 12.haftaya kadar hiçbir şeyim yoktu 12.haftadan sonra kusmalarım başladı. Doktorumun demesine göre yanlış beslenme alışkanlığı ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü hep zorla yiyorum herşeyi o da azıcık azıcık.. ben de anlamadım ama sabırla geçmesini bekliyorum :KK43:
amin inşallah cnm

Back
X