2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Takım almak en güzeli aslında ama eşimin seneye tayini çıkacak o yüzden biz takım tercih etmiyoruz. Mobilyada çalışmak iyi en azından herkesin bilmeyeceği konularda joker bilgiler bizde oluyor :))
aynen aynen o konuda haklısın :D tayın durumu varsa tabıkıde en kolayını dusunmen doğal canım biz odayı en basından bos bıraktık o yuzden yapıcaz Allah izin verirse o günleri görürsek inşallahh :)))

benim şu tarz besikler hhosuma gidiyor, ama ne bulurum ne alırım orası muamma :KK70:
images
Canım bunların yan koruması çok engin. Ama bulursun özellikle bebek mobilyası satan yerel mağazalarda. Biz bulunduğumuz bölgede 2 şehirde bilindik mağazası olan yerde gördük bu beşikten. Kendi imalatı olan yerlerde bulabilirsin

Canım bunların yan koruması çok engin. Ama bulursun özellikle bebek mobilyası satan yerel mağazalarda. Biz bulunduğumuz bölgede 2 şehirde bilindik mağazası olan yerde gördük bu beşikten. Kendi imalatı olan yerlerde bulabilirsin
ben zaten magazaları değil , imalatcıları gezicem hem daha uygun hem dırek cıkıs yerı yanı benım arka sokagım full bebek mobılyaları yapan imalatcılarla dolu mobilya sehrınde yasıyorum gıdıp bıde magazan mı alıcamm daha neler :D imalatcı yapsın 2000 e magaza satsın 5000 e malesef oyle :D

aynen canım benım arkadasımda da vardı ama bellı bı zamana kadar ve nereye koycagını sasırsın sonra portatıf katlanan rahatca saklayabılecegın bırsey degıl cunku
Eki Görüntüle 2170114 ben bu tarz bırsey almayı dusunuyorum sonucta hangı anne yanını alırsan al 6-9 ay en fazla yatabılecek bebek ıcınde. odadan odaya rahatca tasırsın hatta pıknıge uzakta kalan annene bıle benım tercıhım cok buyuk ıhtımal bunlardan yana olacak yatak odamda da cok yer yok zaten :KK70: Haybe o kadar paraya gerek yok bence hem bunlar 300 tl mı ne sunny baby nın illaa chıcco olmasına gerek yok :KK70:
Okadar alinacak sey varki o anlik ama ileride nereye konulacak okadar şey bilmiyorum haklisin yer kaplicak başka birsey degil

Eki Görüntüle 2170108 Kızlar bide aklınızda olsun özellikle ilk bebeği olanlar: biz beşik olayını araştırdık her yeri gezdik. Görüş bebe gibi yerlerde bazı bebek beşikleri altları çekmeceli. Evet aşırı kullanışlı görünsede yan korumaları inanılmaz engin. Cocuk 1 yaşından sonra ayaklandığında Allah korusun baya da yüksek olduğu için biz çok tedirgin olduk ve 3 kademeli beşik tercih ettik.
Evet 1 yasından sonra hıc korkuları da yok atlıyolar bırde kafa ustu :D ozman cok korkmustum sımdı komıgıne gıdıyor:D

Okadar alinacak sey varki o anlik ama ileride nereye konulacak okadar şey bilmiyorum haklisin yer kaplicak başka birsey degil
aynen kuzum benımde endısem o yoksa cok tatlıla gercekten bıde deıgın gıbı ılk bebıs dıe heves dıyo ınsan ama arada mantıgında devreye gırmeı lazım yoksa neler neler alırım :D

aynen kuzum benımde endısem o yoksa cok tatlıla gercekten bıde deıgın gıbı ılk bebıs dıe heves dıyo ınsan ama arada mantıgında devreye gırmeı lazım yoksa neler neler alırım :KK70:
Öyle artik meyve icin bile emzik çikmiş herşeye bir çözüm bizler çocuk olmamişiz şimdiki anneler çok şansli:KK9:

ben zaten magazaları değil , imalatcıları gezicem hem daha uygun hem dırek cıkıs yerı yanı benım arka sokagım full bebek mobılyaları yapan imalatcılarla dolu mobilya sehrınde yasıyorum gıdıp bıde magazan mı alıcamm daha neler :KK70: imalatcı yapsın 2000 e magaza satsın 5000 e malesef oyle :KK70:
Aynen öyle canım en mantıklısı imalatçısından almak :)

Kızlar bence alacağınız şeylerin uzun vadede kullannisli olmasını göz önünde bulundurun. Hepsi cici olan ama işe yaramayan bir sürü şey var. Tecrübe ile sabitttir.

Kızlar bence alacağınız şeylerin uzun vadede kullannisli olmasını göz önünde bulundurun. Hepsi cici olan ama işe yaramayan bir sürü şey var. Tecrübe ile sabitttir.
Mesela süslü kıyafetler ve minik anne yanı beşikleri kullanışlı değil.

Beşikleri satarken 6 aya kadar diyorlar. Koca bir yalan:)

Direk en büyüğünden park yatak alıp sedir katında ilk aylar yatar. Sonra odalarına geçiyorlar. Park yatak da salonda oyun bahçesi oluyor.

Bizimkiler kış bebeği ilk 3 ay en uygun kıyafet sadece tulum belleri açılmıyor derli toplu oluyor.

Bizim en gerekli görüp aldığımız ama en gereksiz şey bebefon. Evler 10+1 değil her seferinde gidip bakılıyor zaten. Kendi odasına geçtiğinde tamam şimdi işe yarar dedik koyduk şifonyer üzerine ses falan gelmiyor. Bebeğin sesinin sana gelmesi için yatağın içinde ağzına yakın olmalı diğer türlü ses mes yok. Boşuna almayın.

İlk defa anne olacaklara öneriler olsun :)

B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
Benim çok düşük 95 çıktı. Dodex iğnesine başladım her hafta bir ay boyunca devam etcek.

Direk en büyüğünden park yatak alıp sedir katında ilk aylar yatar. Sonra odalarına geçiyorlar. Park yatak da salonda oyun bahçesi oluyor.

Bizimkiler kış bebeği ilk 3 ay en uygun kıyafet sadece tulum belleri açılmıyor derli toplu oluyor.

Bizim en gerekli görüp aldığımız ama en gereksiz şey bebefon. Evler 10+1 değil her seferinde gidip bakılıyor zaten. Kendi odasına geçtiğinde tamam şimdi işe yarar dedik koyduk şifonyer üzerine ses falan gelmiyor. Bebeğin sesinin sana gelmesi için yatağın içinde ağzına yakın olmalı diğer türlü ses mes yok. Boşuna almayın.

Önerileriniz için çok teşekürler :anne:Sanirim ya sizin şansiniza kötu denk geldi yada iyi bir marka degil en ufak sesi bile iletiyordu tanidigimizdaki bebefon en gerekli şey bana göre bebefon yeri geliyor ev dışına çikmak zorunda kaliyorsun bahćeye çop atmaya merdiven yikamaya vs ozamanlar çok lazim evin içindeyken zaten kapidan yine duyulur ses

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum senin gibi düşünüyorum

Bu kucuk sepet beşikler var ya ondan arkadaşım aldı çokta süslüydü ama bir zaman sonra çocuk elini kolunu yanlara vurmaya başlamış ve çok yer kaplayormuş kullanmadi doğru dürüst arkadasim pişman oldu.

Back
X