2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Joie juva aldık kızıma en hafif travel . büyük tip alanlar hep pişmanoldu havalı gözüküyor evet ama kullanışsız.. 3 yıl kullandık yıkadım kaldırdım yeni bebeyi bekliyor..
aynen aynen canım bencede , nasıl joıe den memnun kaldın mı :) bende joıenın bı arabasını begendım de ondan soruyorum
katlanısıda tek elle pratık

Marka size kalmis ama baston oldun ve travel sistem cok gereksiz biz yankis tercih yaptik her seyahate gidiste esim soylenir bagaj acisinfan bastonlar cok kullanisli
Cnm travel olup da bagaja girebilecek kadar küçülen modeller de var sanki kafam çok karışık ya

Marka size kalmis ama baston oldun ve travel sistem cok gereksiz biz yankis tercih yaptik her seyahate gidiste esim soylenir bagaj acisinfan bastonlar cok kullanisli
cogu anne sızın gıbı soyluyor bende cok baktım arastırdım bu kanıya vardım, en pahalı travellerı alanlar bıle sonunda bastona gecıs yapmıs. Birde travel alınmasının tek sebebı bence puset ayrı olarak takılıyor olması gercekten cok hos gozukuyor yalan yok ama zaten Rabbım ızın verırse ksıısn dogacak bebıslerımız dısarıda bebek arabasıyla gezecegımız gunler hava acısından ez az mart nısan o zaman kadar bebekler 3 aylık oluyor zaten o saatten sonrada dısarıda puset cok mantıklı gelmıyor, o saatten sonra evde oturak olarak kullanılıyo sadece hadı 1 ay kulanabıldın dıyelım 1 ay ıcınde hıc gerek yok sonradan zorlanacagım bırsey almaya araba ıcın seyehat ıcın kolay katlanması ıcın vs vs herkesın kendı fıkrı tabıkı ama

Joie nin tüm ürünleri kaliteli mama sandalyesi de joie mimzy almıştık testlerden başarıyla geçmiş bizim araba artık satılmıyor keşke satılsaydı alın derdim hemen
bakalım suanlık fıkırlerım bu yonde daha yenı modeller cıkmazsa tabıkıı

Valla canim çok haklisin ama gönül gerçegi bilse bile hoş gelene gidiyor ilerde pişman olup belki bastona dönecegiz ama bana çok güvenilir gelmiyor o model nebilim çok narin kirilacak gibi travel sistemin sana gonderdigim modelide katlandiginda cok kucuk kliyor yer kaplamicak sekilde

vallahi bunu daha dün eşimle konuştuk abimizin adı Alper ikinci oğluş geliyor sen ne önerirsin bize canım yaa
karar veremedik eşimle sonra aman daha çok var dedik bıraktık :))
abi ne düşünüyor bu konuda. onun fikri de önemli.
bizim ki konuşamadığı için sorduğumuz her isme ııı ıı diye olumsuz cvb veriyor :)

Kuzum Kusura bakma resmi paylaşmamiş hata vermiş
anlatmak ıstedıgım durum bu bak bu katlanmıs halı ama sadece ayakların govdenın yanı , kalan kısım nerde puset yada anakucagı onuda ayrı cıkartıp bır kısımda tutman lazım, sonra ayakları katlaman lazım aklınıza bı getırın ortaya cıkan dusunceyı hadı ana kucagı kullanırken okey aldın pusetle cocugu cıktın(ki kısa bı sure) buyuk oturma kısmı olan pusete gecınce ne yapıcaksın bebegımı alcan ıcınden pusetı mı yerınden cıkarcan ayaklarınımı katlıcan sonra elınde kalan pusetı ne yapacan umarım gozunuzde canlanmıstır karısık oldı

bebek arabası için maclaren quest 2018 modelini öneririm. verdiğiniz paraya değer ve yenidoğan için uyumlu.
ben travel set almıştım hala kullanıyoruz puset kullanılan ilk 6 ayda onu kullanırım. abi için maclaren guest i düşünüyorum.

yeni attıgım gonderıye bak sonra gercekten kucuk mu bır dusun bence degıl celık kasa olup mamas papas bır tane daha yurt dısı markanın olan yıne 2500-3500 aralıgında aynı tıp bebek arabaları da var yanı

abi ne düşünüyor bu konuda. onun fikri de önemli.
bizim ki konuşamadığı için sorduğumuz her isme ııı ıı diye olumsuz cvb veriyor :)
abi Mete Ömer Yusuf Ali isimlerini önerdi ama bilemdim bunlardan Ömer biraz acaba olabilirmi dedirtti

bu söylediklerine bide katlandıktan sonra ağırlıklarına bakmalarını tavsiye edicem
8 kg 10 kg vs değişiyo çünkü ağırlıkları

bu söylediklerine bide katlandıktan sonra ağırlıklarına bakmalarını tavsiye edicem
8 kg 10 kg vs değişiyo çünkü ağırlıkları
fazlasını gördüm yegenime bebek arabası bakarken ben yerınden kaldıramadım ozellıkle bu tip alt kasası olan bır arabaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…