- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
aynen aynen o konuda haklısınTakım almak en güzeli aslında ama eşimin seneye tayini çıkacak o yüzden biz takım tercih etmiyoruz. Mobilyada çalışmak iyi en azından herkesin bilmeyeceği konularda joker bilgiler bizde oluyor :))
Canım bunların yan koruması çok engin. Ama bulursun özellikle bebek mobilyası satan yerel mağazalarda. Biz bulunduğumuz bölgede 2 şehirde bilindik mağazası olan yerde gördük bu beşikten. Kendi imalatı olan yerlerde bulabilirsinbenim şu tarz besikler hhosuma gidiyor, ama ne bulurum ne alırım orası muamma
ben zaten magazaları değil , imalatcıları gezicem hem daha uygun hem dırek cıkıs yerı yanı benım arka sokagım full bebek mobılyaları yapan imalatcılarla dolu mobilya sehrınde yasıyorum gıdıp bıde magazan mı alıcamm daha nelerCanım bunların yan koruması çok engin. Ama bulursun özellikle bebek mobilyası satan yerel mağazalarda. Biz bulunduğumuz bölgede 2 şehirde bilindik mağazası olan yerde gördük bu beşikten. Kendi imalatı olan yerlerde bulabilirsin
Okadar alinacak sey varki o anlik ama ileride nereye konulacak okadar şey bilmiyorum haklisin yer kaplicak başka birsey degilaynen canım benım arkadasımda da vardı ama bellı bı zamana kadar ve nereye koycagını sasırsın sonra portatıf katlanan rahatca saklayabılecegın bırsey degıl cunku
Eki Görüntüle 2170114 ben bu tarz bırsey almayı dusunuyorum sonucta hangı anne yanını alırsan al 6-9 ay en fazla yatabılecek bebek ıcınde. odadan odaya rahatca tasırsın hatta pıknıge uzakta kalan annene bıle benım tercıhım cok buyuk ıhtımal bunlardan yana olacak yatak odamda da cok yer yok zatenHaybe o kadar paraya gerek yok bence hem bunlar 300 tl mı ne sunny baby nın illaa chıcco olmasına gerek yok
Evet 1 yasından sonra hıc korkuları da yok atlıyolar bırde kafa ustuEki Görüntüle 2170108 Kızlar bide aklınızda olsun özellikle ilk bebeği olanlar: biz beşik olayını araştırdık her yeri gezdik. Görüş bebe gibi yerlerde bazı bebek beşikleri altları çekmeceli. Evet aşırı kullanışlı görünsede yan korumaları inanılmaz engin. Cocuk 1 yaşından sonra ayaklandığında Allah korusun baya da yüksek olduğu için biz çok tedirgin olduk ve 3 kademeli beşik tercih ettik.
aynen kuzum benımde endısem o yoksa cok tatlıla gercekten bıde deıgın gıbı ılk bebıs dıe heves dıyo ınsan ama arada mantıgında devreye gırmeı lazım yoksa neler neler alırımOkadar alinacak sey varki o anlik ama ileride nereye konulacak okadar şey bilmiyorum haklisin yer kaplicak başka birsey degil
Öyle artik meyve icin bile emzik çikmiş herşeye bir çözüm bizler çocuk olmamişiz şimdiki anneler çok şansliaynen kuzum benımde endısem o yoksa cok tatlıla gercekten bıde deıgın gıbı ılk bebıs dıe heves dıyo ınsan ama arada mantıgında devreye gırmeı lazım yoksa neler neler alırım
Amannn Allah korusun :)) Nette bazı videolar var beşikten atlayan cocuklar çok fenalar işimiz var :)Evet 1 yasından sonra hıc korkuları da yok atlıyolar bırde kafa ustuozman cok korkmustum sımdı komıgıne gıdıyor
Aynen öyle canım en mantıklısı imalatçısından almak :)ben zaten magazaları değil , imalatcıları gezicem hem daha uygun hem dırek cıkıs yerı yanı benım arka sokagım full bebek mobılyaları yapan imalatcılarla dolu mobilya sehrınde yasıyorum gıdıp bıde magazan mı alıcamm daha nelerimalatcı yapsın 2000 e magaza satsın 5000 e malesef oyle
%100 katılıyorum sana arkadaşımKızlar bence alacağınız şeylerin uzun vadede kullannisli olmasını göz önünde bulundurun. Hepsi cici olan ama işe yaramayan bir sürü şey var. Tecrübe ile sabitttir.
Odur obenimde bayagı bı bastırıyor bir dönem bende spor yaptım , bende ufak tefek bıseyler hıssedıyorum ama o mu degıl mı bılemıyorum
Mesela süslü kıyafetler ve minik anne yanı beşikleri kullanışlı değil.Kızlar bence alacağınız şeylerin uzun vadede kullannisli olmasını göz önünde bulundurun. Hepsi cici olan ama işe yaramayan bir sürü şey var. Tecrübe ile sabitttir.
Benim çok düşük 95 çıktı. Dodex iğnesine başladım her hafta bir ay boyunca devam etcek.B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
benim oğlanda beşiğinden kendini atmıştı inim derken 1 yaş sonrasıEvet 1 yasından sonra hıc korkuları da yok atlıyolar bırde kafa ustuozman cok korkmustum sımdı komıgıne gıdıyor
Önerileriniz için çok teşekürlerMesela süslü kıyafetler ve minik anne yanı beşikleri kullanışlı değil.
Beşikleri satarken 6 aya kadar diyorlar. Koca bir yalan:)
Direk en büyüğünden park yatak alıp sedir katında ilk aylar yatar. Sonra odalarına geçiyorlar. Park yatak da salonda oyun bahçesi oluyor.
Bizimkiler kış bebeği ilk 3 ay en uygun kıyafet sadece tulum belleri açılmıyor derli toplu oluyor.
Bizim en gerekli görüp aldığımız ama en gereksiz şey bebefon. Evler 10+1 değil her seferinde gidip bakılıyor zaten. Kendi odasına geçtiğinde tamam şimdi işe yarar dedik koyduk şifonyer üzerine ses falan gelmiyor. Bebeğin sesinin sana gelmesi için yatağın içinde ağzına yakın olmalı diğer türlü ses mes yok. Boşuna almayın.
İlk defa anne olacaklara öneriler olsun :)
Teşekkürler...içim rahatladıarkadaşım 11 hafta ile 24 hafta arası yaptırılıyor nifty merak etme ben 13. haftada yaptırdım
söylediklerine sonuna kadar katılıyorum senin gibi düşünüyorumMesela süslü kıyafetler ve minik anne yanı beşikleri kullanışlı değil.
Direk en büyüğünden park yatak alıp sedir katında ilk aylar yatar. Sonra odalarına geçiyorlar. Park yatak da salonda oyun bahçesi oluyor.
Bizimkiler kış bebeği ilk 3 ay en uygun kıyafet sadece tulum belleri açılmıyor derli toplu oluyor.
Bizim en gerekli görüp aldığımız ama en gereksiz şey bebefon. Evler 10+1 değil her seferinde gidip bakılıyor zaten. Kendi odasına geçtiğinde tamam şimdi işe yarar dedik koyduk şifonyer üzerine ses falan gelmiyor. Bebeğin sesinin sana gelmesi için yatağın içinde ağzına yakın olmalı diğer türlü ses mes yok. Boşuna almayın.
Bu kucuk sepet beşikler var ya ondan arkadaşım aldı çokta süslüydü ama bir zaman sonra çocuk elini kolunu yanlara vurmaya başlamış ve çok yer kaplayormuş kullanmadi doğru dürüst arkadasim pişman oldu.Mesela süslü kıyafetler ve minik anne yanı beşikleri kullanışlı değil.
Benim ilki normaldi canım ama takip eden arkadaşlardan duymuştum .Evet o gruba da baktim hayirlisi siz de mi dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?