2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende kız isimlerine yoğunlaşmıştım kendi adıma erkek olunca gafil avladı
bizi bulacağız bir isim elbet kuzum layık
Merin anlamı ne canım
sevinçli, parlak , ahlak... gibi anlamalrı var
hangi kız isimleri bana da kopya verir misin ? daha iyisini bulana kadar Merin ama arayışımız devam ediyor

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar

benim doktorum sıvı almanın bi sıkıntı olmayacağını sölemişti
daha ikili teste başlamadan
umarım iyi sonuç alırsınız çok fazla bilgim yok bu konuda

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
En doğru karari sen verirsin tabiki ama eger sen bebegi aldirmayi düşünmüyorsan hiç yaptirma derim o sivi aldirmada bebege ciddi zarari var bu test sonuçlarinda cocugun zeka özürlü oldugu söylenip saglam dogmus hikayeler okudum şahit oldum vede duydum

benim doktorum sıvı almanın bi sıkıntı olmayacağını sölemişti
daha ikili teste başlamadan
umarım iyi sonuç alırsınız çok fazla bilgim yok bu konuda
Doktorun bna soyledi dusuk riski var sıvıyı aldirmassam da down sendromu riski var belki siviyi aldirmasan bile bebek kendi dusecek bunu bilemeyiz dedi ukala bir tavirla

Soru sormustum ama kimse cevap vermemis,bir konu hakkinda devam etmis sohbetler,gruptan ayriliyorum,herkese iyi gunler
Arkadasim muhtemelen kimse gormeden atlaniyor bazen oluyor oyle hepsini goremeyebiliyoruz ben gormedim hic senjn sorunu mesela hep bakiyorum ne sormustun canim

Bn benegimi doguracagim ve risk cok cok dusuk cikti tahlilde

Biz cok yer kapliyor diye gecen yil tatile goturemedik rezil olduk ki anne de yalniz vi yere cikacagi zaman pratik olmasi hafif olmasi onemli

Bn benegimi doguracagim ve risk cok cok dusuk cikti tahlilde
Sen ozaman neden üzülüyorsun sakin sivi falan aldirmabebisi riske sokma aglayip bebegi sıkıntıyada sokma başka bi doktorada git için rahat edecekse belki onun yorumu içini ferahlatır bunun tavri biraz ukelaca olmuş esimin teyzesine yuzde yirmibeş dwn sendromlu denildi bir aya kalmaz dogum yapacak insallah onunda bebisi saglikli dogar sanada bilgi veririm

Cnm travel olup da bagaja girebilecek kadar küçülen modeller de var sanki kafam çok karışık ya
O zaman bak canim yine ama bizim isimize travel olmasi yaramadi pek ya tek puset yada tek araba kullandik ben de ikisi ayni jos duruyor vs diye travel de israrci olmustum ama az yer kaplamasi hafif olmasina dikkat edin bence insallah gonlunuzce bulursunuz;)

I
Nsallah allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm bnm bnde aldirmayacagim rutin kontrolle devam edecegim doktorlar isterlerse kendilerini yirtsinlar

I

Nsallah allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm bnm bnde aldirmayacagim rutin kontrolle devam edecegim doktorlar isterlerse kendilerini yirtsinlar
İşte böyle ol ya o testler gercegi yansitmiyorki yüzde yüz üçlü tarama testinde o kucuk riskte ortadan kalkacak bak sikma tatli canini allahim bizi evlatlarimizla sınamasın saglikli olsun yavrularimiz

Ben 2-3 sene aynı odada yatmayı düşünmüyorum bebekle en sağlıklısı 6-7 aylıkken odasının ayrılması gerektiğini düşünüyorum

Doktorun bna soyledi dusuk riski var sıvıyı aldirmassam da down sendromu riski var belki siviyi aldirmasan bile bebek kendi dusecek bunu bilemeyiz dedi ukala bir tavirla

böle riskli denilip sağlıklı doğanlarda varmış
inş öle olur başka bi doktora daha gözükme şansınız varsa deneyin
ayrıca sizi rahatlatması gerekmiyomu nasıl bi doktormuş o öle

Ben 2-3 sene aynı odada yatmayı düşünmüyorum bebekle en sağlıklısı 6-7 aylıkken odasının ayrılması gerektiğini düşünüyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum kusmalari hafifledimi hemen ayiracagim bebek odasi yanimizdaki oda bebek telsizinle emme işini hakkederiz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…