- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
Şu siteyi bana özelden ararmısin bakayım bi :)bana tam set 140 demişti bu sıte
Ögrendiginde paylaş bizimkede icine ne doguyor seninde olusun olacak sanki :))evet evet o kesınlıkle dogru , bakalım benım oğluşum mu gelecek prensesimmiyarın heyecanlı gün
Arkadaşlar biberon aldinız mı ? tavsiyeleriniz nedir marka olarak avent nuk dr browns hangisini tavsiye edersiniz yada bildiginiz başka önerebileceginiz marka varmı kontrolden sonra e bebek gidecegiz gitmişken hepsini aradan çikarmak istiyorum
Evet evet bebegede rezene cayi veriyorlar ama kaçıncı ayda verilmesi lazim bilmiyorumbir fincan kaynamıs sogutulmus suyun ıcıne cay kaısıgının ucu ıle kimyon koyup karıstırın 15dk dınlenmeye bırakın sonra uzerındeki sudan kımyon dıbıne cokuyor cunku bebeşinize verın ham gazını cıkarsın hemde mışıl mışıl uyusun 2 çay kasıgı ıle baslayın sonra duruma gore artırırsınız bu cok ıyı gelıyormus gnelde bırde kımyon ozlu bır damla varmıs gaz damlası annem onu cok onerır bırde anne rezene cayı ıcecek der ıdıama ne olur bılemem
ben bişey hissetmiyorum ama , hamıle kalmadan 1 ay once gorumcemle ıddaya gırmıstık ben oglum olcak o kız demıstı o zman oyle demiştim bi şimdi bi fikrim yokÖgrendiginde paylaş bizimkede icine ne doguyor seninde olusun olacak sanki :))
ben böyle süslü şeyleri sevmem ama çok sade ve şıkmış araştırmacı ruhuna sağlık. cinsiyeti ve ismi kesinleşssin beraber yaptıralım :)@aurora_z T tanem-tane20 @gokcesezerMERiN_ @Sss33301 A anneveoglusu @ISIK27 bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun ) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyeneBebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeterRabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)
hatta ben sayfayla falan konusuyomusumben böyle süslü şeyleri sevmem ama çok sade ve şıkmış araştırmacı ruhuna sağlık. cinsiyeti ve ismi kesinleşssin beraber yaptıralım :)
Benim de saçlarım da çok beyazlar var ve genetik 20'den itibaren çıkmaya başladılar.Özellikle de ön kısımlarda beni rahatsız ediyor. 20 . haftayı doldurduktan sonra doğal kına yakmayı düşünüyorum sizler nasıl çözüm buluyorsunuz ?
Bence senın oabıc dama atılmış artıkın bebısler on plandagecmış dogum gunun kutlu olsun haverım yoktu
Benim arklarim bebek dogumdan eve ilk geldigi zaman bi tane sade sodayi acti ve 24saat bekletip 1 3 damla icirdi. Onlarin buyuklerinin deyisine gore bebegin gazsiz olmasini saglaemis onlarinki de .oyle oldu :)) illa ki tesaduftur ama paylasayim dedim:))Kızım da 4.5 ay gaz sancısı çektik:)
İlave olarak kolik bebek gibi akşam huzursuzluğu vardı. 18:00 de başlardı en iyi ihtimal 23:00e kadar çığırırdı.
Neyse ilk defa anne olacakları korkutmayalım :)
yaa çook tatlısın sayende bende yeniden heyecanlandım :)bunlarda diğer araştırdıklarım yorumlarını tek tek okudum yıldızlı olanların not alıyorumo sekılde lazım olacak elbet
Bence prenses geliyoor ❤❤ben bişey hissetmiyorum ama , hamıle kalmadan 1 ay once gorumcemle ıddaya gırmıstık ben oglum olcak o kız demıstı o zman oyle demiştim bi şimdi bi fikrim yok
Senin her öğünde mi oluyor canım benim sabahlari oluyor işin Garibi misafir varken yanımda biri varken olmadı hiç :) inşallah geçer, pazar sınavım var inşallah orda sorun olmasindaCanim ben 13. Haftadayim devam ediyor,yemekten once cikartiyorum ben o zaman yedigim kaliyor gerci ilac sayesinde insallah gecer hepimizin seninki gecer bence yakinda
iyi fikir toplu indirim yaptıralım :)hatta ben sayfayla falan konusuyomusumbak abla büyük müşteriyiz yap bize bi güzellik falan diyormusum kk grubu olarak inşallah inşallah :d bende cok tas tus parıl parıl fln sevmem malesef sade ama göze hıtap eden seylerı severım tercıhlerımde o yonde olacak gıbı hele su bıberon emzık muhabbetı varya parlak taslarla kaplıyorlar hıc benlık degıl
bunlar yenı cıkmıs bak dıkkat edersen ıslak mendıl degıl ıslak pamuk yazıyor saf suya batırılıp ıslak mendıl gıbı ıcıne konulmus yanı artık dısarıda da rahat bebişler anneler olacak yorumlar ınanılmaz ben cok sevdımyaa çook tatlısın sayende bende yeniden heyecanlandım :)
ebebekte baby and me kare pamuklar var alt temizlemek için onları öneririm. ılık suya batırıp silmek iyi oluyor. ıslak mendil ne olsada kimyasal içeriyor.
üstte yazdıklarımla çelişeceğim ama dışarıda da ıslak mendil kullanmak zorunda kalıyoruz 3 lü paket yetmez. kampanyaları takip edip koli ile almak en güzeli. ıslak mendilin de en güzeli unibabay yeni doğan. diğerlerini suya batırdığınızda köpürüyor.
yarın hersey bellı olacak ınsallahh bitanemm :))Bence prenses geliyoor ❤❤
Cilt için ne yapabiliriz ben dogum lekesi veya herhangi birseyin izinin kalmasini istemiyorum maske kullansak zarari varmidir ki kil maskelerinden lorealparis veya garnier falan. Bilginiz varmibenim malesef o kadar beklemeye tahammül edemediğim beyazlarım olunca bir kez kına yaktım beyazların rengi farklı oldu ondan sonra iki kere hint kınası denedim şimdiye kadar ama ondan da memnun değilim kokusundan ve her banyo sonrası akmasından hiç memnun değilim. Doğal boyalar var deniliyor araştıyorum bende ama eşim bu konuda çok katı oğlumda da boyatmamıştım ama o zaman bu kadar beyazım yoktu
tamam ıslak pamuk yazıyor ben ona kanıp o kare pamukları ıslatıp cam kasede çantama koymuştum hiç onların ki gibi olmadı resmen koktubunlar yenı cıkmıs bak dıkkat edersen ıslak mendıl degıl ıslak pamuk yazıyor saf suya batırılıp ıslak mendıl gıbı ıcıne konulmus yanı artık dısarıda da rahat bebişler anneler olacak yorumlar ınanılmaz ben cok sevdımyaa tesekkur ederim o senın talı goren gozlerın :))))
bakalım bende bı alır bakarım oncen bı tane alıp eger ıyıse ıslaklıgı falan o sekılde devam ederim. ama ıslak mendıl en buyuk stok sanırım yapılması gerekentamam ıslak pamuk yazıyor ben ona kanıp o kare pamukları ıslatıp cam kasede çantama koymuştum hiç onların ki gibi olmadı resmen koktu
onun için su ve pamuk ibaresine güvenemiyorum. evin kaloriferliyse en güzeli her seferinde popişi yıkamak. antalyada kalorifer yok bizim evde kış dönemi yapamam ama bahar gelsin lavaboda yıkar geçerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?