2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

chicco ve avent marka cam ağzı geniş biberonlarını tavsiye ederim anne memesi görüntüsende başlıklı olanlar var arkadaşım ondan alın

Evet evet bebegede rezene cayi veriyorlar ama kaçıncı ayda verilmesi lazim bilmiyorum

ben böyle süslü şeyleri sevmem ama çok sade ve şıkmış araştırmacı ruhuna sağlık. cinsiyeti ve ismi kesinleşssin beraber yaptıralım :)

ben böyle süslü şeyleri sevmem ama çok sade ve şıkmış araştırmacı ruhuna sağlık. cinsiyeti ve ismi kesinleşssin beraber yaptıralım :)
hatta ben sayfayla falan konusuyomusum bak abla büyük müşteriyiz yap bize bi güzellik falan diyormusum kk grubu olarak inşallah inşallah :d bende cok tas tus parıl parıl fln sevmem malesef sade ama göze hıtap eden seylerı severım tercıhlerımde o yonde olacak gıbı hele su bıberon emzık muhabbetı varya parlak taslarla kaplıyorlar hıc benlık degıl

benim malesef o kadar beklemeye tahammül edemediğim beyazlarım olunca bir kez kına yaktım beyazların rengi farklı oldu ondan sonra iki kere hint kınası denedim şimdiye kadar ama ondan da memnun değilim kokusundan ve her banyo sonrası akmasından hiç memnun değilim. Doğal boyalar var deniliyor araştıyorum bende ama eşim bu konuda çok katı oğlumda da boyatmamıştım ama o zaman bu kadar beyazım yoktu

Benim arklarim bebek dogumdan eve ilk geldigi zaman bi tane sade sodayi acti ve 24saat bekletip 1 3 damla icirdi. Onlarin buyuklerinin deyisine gore bebegin gazsiz olmasini saglaemis onlarinki de .oyle oldu :)) illa ki tesaduftur ama paylasayim dedim:))

bunlarda diğer araştırdıklarım yorumlarını tek tek okudum yıldızlı olanların not alıyorumo sekılde lazım olacak elbet
yaa çook tatlısın sayende bende yeniden heyecanlandım :)
ebebekte baby and me kare pamuklar var alt temizlemek için onları öneririm. ılık suya batırıp silmek iyi oluyor. ıslak mendil ne olsada kimyasal içeriyor.

üstte yazdıklarımla çelişeceğim ama dışarıda da ıslak mendil kullanmak zorunda kalıyoruz 3 lü paket yetmez. kampanyaları takip edip koli ile almak en güzeli. ıslak mendilin de en güzeli unibabay yeni doğan. diğerlerini suya batırdığınızda köpürüyor.

Canim ben 13. Haftadayim devam ediyor,yemekten once cikartiyorum ben o zaman yedigim kaliyor gerci ilac sayesinde insallah gecer hepimizin seninki gecer bence yakinda
Senin her öğünde mi oluyor canım benim sabahlari oluyor işin Garibi misafir varken yanımda biri varken olmadı hiç :) inşallah geçer, pazar sınavım var inşallah orda sorun olmasinda

iyi fikir toplu indirim yaptıralım :)
taş işi güzel görünsede hijyen açısından bana uymaz

bunlar yenı cıkmıs bak dıkkat edersen ıslak mendıl degıl ıslak pamuk yazıyor saf suya batırılıp ıslak mendıl gıbı ıcıne konulmus yanı artık dısarıda da rahat bebişler anneler olacak yorumlar ınanılmaz ben cok sevdım yaa tesekkur ederim o senın talı goren gozlerın :))))

Cilt için ne yapabiliriz ben dogum lekesi veya herhangi birseyin izinin kalmasini istemiyorum maske kullansak zarari varmidir ki kil maskelerinden lorealparis veya garnier falan. Bilginiz varmi

tamam ıslak pamuk yazıyor ben ona kanıp o kare pamukları ıslatıp cam kasede çantama koymuştum hiç onların ki gibi olmadı resmen koktu
onun için su ve pamuk ibaresine güvenemiyorum. evin kaloriferliyse en güzeli her seferinde popişi yıkamak. antalyada kalorifer yok bizim evde kış dönemi yapamam ama bahar gelsin lavaboda yıkar geçerim :)

bakalım bende bı alır bakarım oncen bı tane alıp eger ıyıse ıslaklıgı falan o sekılde devam ederim. ama ıslak mendıl en buyuk stok sanırım yapılması gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…