Allah yardimcin olsun canim ben 5. Haftadan beri ilac kullaniyorum ilac kullanmasam oluyor malesefSenin her öğünde mi oluyor canım benim sabahlari oluyor işin Garibi misafir varken yanımda biri varken olmadı hiç :) inşallah geçer, pazar sınavım var inşallah orda sorun olmasinda
Canim doguma yakin zamanlarda sen yine bu konuyu gundemr getir su isimli zibinlara bayildimA aurora_z T tanem-tane20 @gokcesezerMERiN_ @Sss33301 @anneveoglusu I ISIK27 bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun ) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyeneBebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeterRabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)
Ay zibinlarda çok tatli ama emzik süsleri oluyor isme özel onlarda çok güzeller onlardanda yaptiralimCanim doguma yakin zamanlarda sen yine bu konuyu gundemr getir su isimli zibinlara bayildim
Ben artik emzik almam oglum ne yaptiysak kullanmadi yeni kuzu da kullanmaz bence bi de ondan ayirmakla ugrasmayayim benimki emzik niyetine beni.kullaniyorduAy zibinlarda çok tatli ama emzik süsleri oluyor isme özel onlarda çok güzeller onlardanda yaptiralim
Ben artik emzik almam oglum ne yaptiysak kullanmadi yeni kuzu da kullanmaz bence bi de ondan ayirmakla ugrasmayayim benimki emzik niyetine beni.kullaniyordu
Canim ben netten siparis verdim ispanyol paca boru parca kumas pantolonlar hamile pant oldugu hic belli degil ustelik uygun fiyatli bulmustum 39.90 a aldim ben 90nin altinda yok yaniArkadaşlar hamile kıyafetlerini nereden alıyorsunuz? Hiç güzel bir şey bulamıyorum iş yerine uygun..
Ahh valla zaman su gibi gecio hemde gecmio gibi gelio bende en son 2temmuzda gitmistim bizimkide gostermedi 1agustosa kaldi isimiz bakalim o zaman gostercek mii :)))Ben de bugün gittim cinsiyet icin ayaklarini almis totosunun altina gostermedi, hareket ettirdik sonra karnina cekti ayaklarini bir türlü gostermedi 1 ay sonra 18.haftada bakalim kesin olsun dedi drum nasil bekleyecegim bakalim
Canim ben netten siparis verdim ispanyol paca boru parca kumas pantolonlar hamile pant oldugu hic belli degil ustelik uygun fiyatli bulmustum 39.90 a aldim ben 90nin altinda yok yani
Trndyoldan canim gercekten cok iyi kumaslarida cok guzel esnek kendi bedenin uyuyo direk is arklarim cok begendi bende alabilirim diye :)) ki hamis degiller :))Çok iyiymiş fiyatları.. hangi siteden aldın canım?
mutlaka getırım canım zaten zaman gectıkce cok daha fazla bilgiler paylasıcaz bırbırmızle ınsallah :)Canim doguma yakin zamanlarda sen yine bu konuyu gundemr getir su isimli zibinlara bayildim
Trndyoldan canim gercekten cok iyi kumaslarida cok guzel esnek kendi bedenin uyuyo direk is arklarim cok begendi bende alabilirim diye :)) ki hamis degiller :))
Umarim gosterir seninki de bi bir ay daha bekletmesin :)Ahh valla zaman su gibi gecio hemde gecmio gibi gelio bende en son 2temmuzda gitmistim bizimkide gostermedi 1agustosa kaldi isimiz bakalim o zaman gostercek mii :)))
Bende de durum aynı. Pek bir iştahlıyım bu aralar.ben tarihimin en kilolu hali ile gebe kaldım vallahi allah sonumu hayır etsin allahtan 3 ay mide bulantısı nedeniyle kilo almadım inşallah az kilo alarak bitiririm ama iştah açıldı benim mide bulantısı bitti gibi
bana en masraflı ıslak mendil geliyor :)bakalım bende bı alır bakarım oncen bı tane alıp eger ıyıse ıslaklıgı falan o sekılde devam ederim. ama ıslak mendıl en buyuk stok sanırım yapılması gereken
Offf daha cok var ya . Dayanabılcen mı ? :)Amin canm ıns o güzel Günleri de görürüz. Ben ağustosun ortasında ayrıntılı ultrasona gidecem o zaman net cinsiyet soylerler
bez ıcın bende aynı seyı dusunuyorum arkadasım yenıdogan ıcın 1 2 paket nabza gore serbet sonrabana en masraflı ıslak mendil geliyor :)
bez stoğu yapmayın bebeğin popişi hangi bezi beğenirse ondan stoklarsın. deneme yanılma yoluyla ilerlemek lazım bezde. 21. ayda bez değiştirdik eski bez pişik yaptı mesela.
Evet korkutmayalım bızzat yasıcaklarKızım da 4.5 ay gaz sancısı çektik:)
İlave olarak kolik bebek gibi akşam huzursuzluğu vardı. 18:00 de başlardı en iyi ihtimal 23:00e kadar çığırırdı.
Neyse ilk defa anne olacakları korkutmayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?