2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Satı 30mart dıye degıstırmıstı dr
Gercekte bellı degış :)

yaa yalnız değilsin canım bende öyleyim. sürekli bir atıştırma halindeyim yoksa midemin gurultusunu herkes duyuyor :)
Ay bende öyleym ya sanki 3 gün yemek yememişim gibi. Kötü tarafı da yemek yedikten yarım saat sonra acımak :)

Biz aventin setine karar verdik yakınlarımız hediye olarak almışlar sagolsunlar istediğimizden. Browns içinde çok güzel yorumlar okudum ama yiğenim aventi kolay kabul etti bununla başlayalım dedik. Eğer istemezse bizim ki ikinci seçenek browns alacağız

Ama çok tatli oda Avent için kullanici yorumlari gaz yapiyor yokdeligi büyük bogazini alıyor yazmişlar kafam karıştı
Ben de o yorumları e bebekte okudum ama iki üç kişinin yorumuna bakıp vazgecmek doğru değil. 8 aylık yiğenim aventin setini kullanıyor hiç bi sorun yaşamadılar yazıldığı gibi. Onun dışında google da aventle alakalı yorumların %99 u olumlu. İnşallah bende memnun kalırım

Tam tersını duydum bendr ondan aldım ay ıyıce sınır oldum ha aman ya matkette bıberonlar 10lıra emzıkler 5lıra ne gerek var bukadar pahallı seye
Canım olur mu öyle düşünme mikrop barındırıyor onlar. Bebeklerde emziğe kadar herşey petrol ürünü ama bunlar içerisinde petrol özelliğini kaybettirip zararlı maddelerden ayrıştırılanlar var. Mesela tupperware nano teknoloji bakteri barındırmaz diye satılan plastik kaplardır. İşte biberonlarda öyle. İyi markalarda bazı belgeler var sağlık açısından

Iste hamilelik bu iyi ki soyledin

İkiside iyi marka cnm fiyatindan belli zaten tüketiciye hangisini hitap ediyorsa o iyi oluyor insallah senin bebiste sever

InsaAllah dedıgın gıbıdır :)

Valla canım belirli bir aydan sonra millet çatır çutur boyatıyor bebeklerde sağlıklı maşallah. Doktora danış en azından bitkisel boya ile boyatırsın

kıyafetler nasıl göründüğü gibi çıkıyormu ?
pek internete güvenemiyorum ben kumaşı görüldüğü gibi çıkmaz diye kapıda ödeme varmı birde kredi kartı kullanmıyoruz da
Ben güvenilir sitelerden alıyorum.morhipo ve boynerden...ürünler boynerdekilerin aynısı...beğenmezsen kargoyla geri gönderiyorsun..ücret hemen yatıyor...kredi kartıyla alıyorum...kapıda ödeme YÖK sanırım...kızıma yeni şort getirttim Boyner’de 39l ben 9 l aldım...kendim içinde hemen hemen herşeyi alıyorum...geçen kış bütün halılarımı pier cardinden beğendim..n11 sen aldım.2250 l kar ettim...aşılırsın zamanla...başta tedirginlik oluyor...

mothercare den indirim bekleyen arkadas Archpa mıydı ? suan kendı sıtesınde 30 40 50 indirim var istiyorsan bak
Evet canım sitede indirim yapmışlar ama boşa yapmışlar hiç bi ürün yok olanların da bedenleri yok. Mersindeki mağazasıda kapandı zaten ailem adanaya bakcak yarın inşallah güzel şeyler bulurlar

Ben rapor aldım evdeyim rahatladım 2 gündir ama kusasım geliyor hala kusmadım çok şükür. Mide bukantı ve halsizlik tam gaz devam üstelik yarın 14. Haftayı dolduruyorum : (

Valla çok özlüyorum evime gidince, annelerine yakın oturanlar kıymetini bilin ne güzel bir nimet anne evine yakın olmak yine de şükür tabi il değiştiren hatta ülke değiştirenler varken
Benim annem 1 saat uzağımdaydı şimdi 8 saat uzağıma taşındı iş dolayısı ile : ( hem de ona en çok ihtiyacım olan zamanda çok uzakta..

Benim de ilk zamanlar tam günündeydi usgde sonra 2 gün ilerde oldu en son gittiğimde 4 gün ilerdeydi :)))

Benim annem 1 saat uzağımdaydı şimdi 8 saat uzağıma taşındı iş dolayısı ile : ( hem de ona en çok ihtiyacım olan zamanda çok uzakta..
Biz çok uzak değiliz aslında otobüsle 2 saat kendi aracımızla bir saat falan sürüyor ama annem yaşlı kendi istediği zaman gelemiyor 67 yaşında öyle otobüs falan binip gelemez, 1 yıllık evliyim 2 kere falan gelebildi evime, genelde eşim şehir dışına çıkacakken beni annemlere bırakıyor geçerken bizim için de fırsat olmuş oluyor uzun uzun ablamlarla yengemlerle vakit geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…