2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi saat olsun iki saat olsun gurbet gurbet işte

Bu akşam da sporumu eliptik bisiklet ile yaptım. Özlemişim . Ama eski performansım nerde

67 yaş yaşlı mıı. O eskidendi anacım. Kaynanam 70 olacak, hala taş gibi maşallah (tabi gezmeye gelince)

A
Ben rapor aldım evdeyim rahatladım 2 gündir ama kusasım geliyor hala kusmadım çok şükür. Mide bukantı ve halsizlik tam gaz devam üstelik yarın 14. Haftayı dolduruyorum : (
Arkadaşım napacaz bilmiyorum.Çok yoruldum artık Allahtan ben öğretmenim de tatile denk geldi eylül e kadar geçecek diye umut ediyorum.Valla midesi bulanmayan hamilelk zor demesin ne bebek ne beşik düşünüyorum kendi derdime düştüm.

Kizlar annelik hakkini almak icin surekli hamileyken calismakmi zorundayiz son aylarda raporlu olsak yinede annelik hakkini verirlermi

@Ytmz canım ilk sayfadaki kilo bildirimim de hata var şu anda bile 67 değilim:)

30.06,2018 kilom 66.2 olacak
Boyum 1.70

Canım ben de öyle inan hiç bir şeye hevesim kalmadı. Eşimi kırmamak için hevesi kırılmasın diye eşya bakmaya başladım zorla.. Bir türlü bitmedi dr rapor yazdı evde dinleniyorum haftaya tekrar işe başlayacağım düşünmek bile beni korkutuyor. Millet hoplayıp zıplıyor instagramda videolar fotoğraflar diyorm bu enerji nasıl ben daha önce böyle enerjik miydim sağlıklı hissetmek nasıl bir şey tamamen unuttum..

Kizlar annelik hakkini almak icin surekli hamileyken calismakmi zorundayiz son aylarda raporlu olsak yinede annelik hakkini verirlermi
Canım bildiğin kadarı ile sgklılar 16 hafta ücretli izin kullanıyorlar maaşını devlet ödüyor. O da doğuma 8 hafta kala veriliyor. Ondan öncesi dr raporu alırsın ama 3 günü iş yeri 1 günü devlet geri kalanı ücretsiz izin diye biliyorum.

Aynen yaa. Yürüyüş yapıyoruz akşamları genelde. İyi oluyor . Yolun başındayız dikkat etmeli . Eskiden derdim gebe olunca canım ne isterse yiyecem diye. Hiç öyle değilmiş
Maşallah benim yürümeye dermani bırak oturmaya mecalim yok etlerim sanki ayriliyor 2 dakika yürüsem baygınlık geliyor

Geçiyor biliyorum ilkinde de baya zorlanmıştm gerçi bu daha fazla ama insan yine de dayanamyor.4 ayı bi görsek rahatlarz inşallah.Canm benm Allah kimin ne türlü derdi varsa şifa versin inşallah ne diyeyim.

67 yaş yaşlı mıı. O eskidendi anacım. Kaynanam 70 olacak, hala taş gibi maşallah (tabi gezmeye gelince)
Annem yaşlı 7 çocuk doğurmuş 12 torun hatta torununun bile çocuğu var, çökmüş artık yorulmuş yemek yemesi de yok annemin 40 kilo vücut direnci az dayanamıyor, 3. Kat annemlerin ev asansör de yok eski bina inip çıkamıyor bile yoruluyor hemen

Aynen yaa. Yürüyüş yapıyoruz akşamları genelde. İyi oluyor . Yolun başındayız dikkat etmeli . Eskiden derdim gebe olunca canım ne isterse yiyecem diye. Hiç öyle değilmiş
Ben yiyorum valla canım ne isterse şimdiye kadar yemiyim şunu da dediğim olmadı tabi yasaklı şeyler dışında :) Doğumdan sonra veririz amannn napayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…