2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum bende bi kaç gündür göbeğimin çevresinde kaşıntı gibi gıdıklanma gibi şeyler oluyor acaba bebeğin hareketini hissetmek böyle bir şey mi yoksa daha erken mi
Gobusun büyüdüğü için kaşınıyor bol bol nemdendir ve kasima

Dün kontrolumuz vardı çok hareketli elleri ayakları kıpır kıpır doktor çok iyi dedi ikili test için siz bilirsiniz ense biraz kalın çıktı 1,4dedi... Erkek galiba iki hafta sonra gel kesin söyleyim dedi eşim üzüldü kız istiyordu. Çin takvimi Rus takvimi hep kız gösteriyordu hayırlı olsun herkese mutlu günler..
Benimde şu senin olduğun haftalarda kipir kıpırdı dün gittim rahatını gram bozmadı bacaklarıda kapadı minikim:D

Evet ya bu duruma ben de üzülüyorum. Hatta ilk hamileliğimde de kız istiyordum erkek oldugunu öğrendiğimde icimde öyle bir cebelleşme yaşadım ki. Üzülme olmadı tabiki ama o hayal kırıklığını bebeğime yansıtıp onu üzmekten çok korktum.
Evladın kızı erkeği yok buradaki herkes de kiz bebeğin sevimliliğinden etkileniyor. Erkek de sevimli bana göre ama bilmiyorum ya kızın ayri bir sempatisi oluyor sanırsam :)
Valla giyimden bahsediliyosa.erkek bebekler icinde cok guzel seyler var :))
Ne bilim gonlunden gecen herkesin kiz.sanki erkek denince bi buruk olunuyo gibi geldi genel olarak sayfada.kiza seviniyoruzda.erkeksede napalim der gibi :) beni uzdu acikcasi.
Ben henuz ogrenmedim..cevremdekilerde aynen ole kizin olur ins..kiz olsun vs...kiziyorum demeyin oyle diyorum..

Valla giyimden bahsediliyosa.erkek bebekler icinde cok guzel seyler var :))
Ne bilim gonlunden gecen herkesin kiz.sanki erkek denince bi buruk olunuyo gibi geldi genel olarak sayfada.kiza seviniyoruzda.erkeksede napalim der gibi :) beni uzdu acikcasi.
Ben henuz ogrenmedim..cevremdekilerde aynen ole kizin olur ins..kiz olsun vs...kiziyorum demeyin oyle diyorum..
Çağ değişmiş demek ki. Ne güzel . Eskiden hep erkek çocuk istenirdi . Sessizlikte biri kız doğurdu demezler mi bir de, boğazlayasım gelir öylelerini

Çağ değişmiş demek ki. Ne güzel . Eskiden hep erkek çocuk istenirdi . Sessizlikte biri kız doğurdu demezler mi bir de, boğazlayasım gelir öylelerini
O hala bazi yorelerde devam ediyoda..cok sukur tabi o acidan kizlarimiz kiymetli :)
Benim bi kayinpeder erkek o erkek demis esime duydum sinirlendim.bana diyemez de . Esimde kizmis.sanki padisah soyundan geliyoruz diye :halay:

O hala bazi yorelerde devam ediyoda..cok sukur tabi o acidan kizlarimiz kiymetli :)
Benim bi kayinpeder erkek o erkek demis esime duydum sinirlendim.bana diyemez de . Esimde kizmis.sanki padisah soyundan geliyoruz diye :halay:

Ben de erkek adamın erkek evladı olur diyenlere gıcık oluyorum.evladin kızı erkeği olmaz.eşim kız çocuklara aşırı düşkün,ben de öyle.gönlümüzden kız geçiyor ama oğlumuz da olsa çok mutlu oluruz.çünkü rabbim hamile kalabilmeyi nasip etti ve ben nasıl şükredeceğimi bilmiyorum.yillarca uğraşan maddi manevi yıpranan insanlar var,onları düşününce cinsiyet ayrımı yapmak bana şımarıklık gibi geliyor.her şeyden önce allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah,kız erkek farketmez...

Bayanlar sizde geceleri uykusuzluk yaşamaya başladınız mı ? hamile yastığı almayı düşünüyorum deneyip memnun kalanlar var mı? hangi siteden almak lazım yardımcı olur musuz?

Bende çok kalitesiz bir uyku uyuyorum sabahın köründe uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum ileride zaten uykusuz kalacaksın yat uyu diyorum kendi kendime :) ben küçük bir yastık koyuyorum bacak arama o rahat ettiriyor ama bana çok sıcak basması oluyor o da uykuyu etkiliyor

Kızlar benm yakınım özel bir hastanede muhasebeci. Dedim ki adana medlineda 110 lira mı ne muayene ücreti alıyorlar. Doktorlar gecen yıl 2500e sezeryan yaptırıyorlar. Sizin hastanede özel ama bu kadar pahalı değil dedim. Yasak dedi. Faturayı alıp şikayet ederseniz başları yanar. O kadar muayene ve doğum ücreti alamazlar dedi. Ama örneğin acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için istediği ücrete yapar ama sgk ile anlaşması olanlar bu ücretleri uygulayamazlar dedi. Aklınızda bulunsun kızlar. Az önce fiyat falan yazılmıştı aklıma geldi. Mersin’de sorduğumuz tüm özel hastaneler 60 tl ye muayene ücreti alıyor. 900 tl ye sezeryan yapıyorlar. Sgk ile anlaşması olan yerlere daha fazlasını ödemeyin

Valla bizim hastanede muayene 230tl sezeryan 2017 de 6000miş ve bunlar sgk fiyatları :/

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum bende bi kaç gündür göbeğimin çevresinde kaşıntı gibi gıdıklanma gibi şeyler oluyor acaba bebeğin hareketini hissetmek böyle bir şey mi yoksa daha erken mi

Yüzeysel ise çatlak habercisi olabilir ama içerdense belki olabilir bazı anneler erken hissedebilirmiş ama genelde 17 18 itibariyle deniyor

Canım ben henüz gitmedim ense kalınlığı için ama burada baktiran arkadaşlardan ve doktorlarin yorumlarından anladığıma göre 1,4 gayet normal geldi bana. Daha fazla çıkanlara bile normal dendi burda.
Doktorun 2li test yaptırmanız için yaptığı bir işgüzarlık olabilir mi acaba.
Sen gönlünü ferah tut bence. Ne olursa olsun Allah'tan gelene razıyız.
Aynen öyle canım ama ben o aralığın ne kadar olduğunu bilmediğim için oda çok kötü bir şey demedi zaten özel muayene hanesi var ve test için devlet hastanesine yönlendirdi zaten öyle para pul olayı yok zaten ama basit bir test izin durumuna göre yaptıracağım ama sonuç fikrimi değiştirmeyecek

Dün kontrolumuz vardı çok hareketli elleri ayakları kıpır kıpır doktor çok iyi dedi ikili test için siz bilirsiniz ense biraz kalın çıktı 1,4dedi... Erkek galiba iki hafta sonra gel kesin söyleyim dedi eşim üzüldü kız istiyordu. Çin takvimi Rus takvimi hep kız gösteriyordu hayırlı olsun herkese mutlu günler..

Bizim de yanlış anlamadıysam 1.3 dedi ve kalınlık için iyi dedi dr :/
Benim de çin takvimine göre kız yazıyor ama allahın işi belli olmuyor dr erkek gibi dedi

Back
X