2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@depresif polyanna @Sss33301 @AyA180 alerjim yok cokta sismeyince gitmedim hastaneye
Hemen buz koydum ilginuz icin tesekkur ederim ❣
Canım alerjiden mi bilmiyorum ama teyzem dokuz aylıkken arı sokmuş ve doktora gitmemiş üç gün sonra gitmiş çoçuk karnında ölmüş ben arı tehlikeli diye biliyorum her ihtimale karşı gitseydin keşke

Benim kide öyle canım olsun sağlıklı olsunlar da hiç sıkıntı yok

Kızım kız kardeşi olsun çok istiyordu bende hamile olana kadar kız kardeşi olsun arkadaş yoldaş olsunlar diyordum ama hamile kalınca cinsiyet tercihi diyemedim hiç allahın gücüne gider sağlıklı olsun yeter ki diye ama ikisinin de tadına bakmış olacağız babamız da çok mutlu birde oğlumuz olsun diyip duruyordu kız olsaydı tabiki o da üzülmezdi ama sağlıkla gelsin yavrularımız yeter evladın kızı erkeği ayrılmaz hayırlı evlat olsunlar inşallah

Canım alerjiden mi bilmiyorum ama teyzem dokuz aylıkken arı sokmuş ve doktora gitmemiş üç gün sonra gitmiş çoçuk karnında ölmüş ben arı tehlikeli diye biliyorum her ihtimale karşı gitseydin keşke

Yaaaaa :( şu an evde arı var öldürmek istemiyorum kovalıyorum çıkmıyor beraber takılıyoruz şu anda ama o kadar tehlikeli ise korktum alerjik biriyim ama arı alerjim yok şükür

Yaaaaa :KK43: şu an evde arı var öldürmek istemiyorum kovalıyorum çıkmıyor beraber takılıyoruz şu anda ama o kadar tehlikeli ise korktum alerjik biriyim ama arı alerjim yok şükür
Aman dikkat bence bana da teyzem kendisi anlattı o yüzden arı görünce hemen uzaklaşırım arının bu kadar tehlikeli olduğunu bende bilmiyordum yani

Ben de erkek adamın erkek evladı olur diyenlere gıcık oluyorum.evladin kızı erkeği olmaz.eşim kız çocuklara aşırı düşkün,ben de öyle.gönlümüzden kız geçiyor ama oğlumuz da olsa çok mutlu oluruz.çünkü rabbim hamile kalabilmeyi nasip etti ve ben nasıl şükredeceğimi bilmiyorum.yillarca uğraşan maddi manevi yıpranan insanlar var,onları düşününce cinsiyet ayrımı yapmak bana şımarıklık gibi geliyor.her şeyden önce allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah,kız erkek farketmez...
Iste o ugrasanlardan biride benim.. o yuzden belki kiz erkek mevzusuna daha hassasim.. 3 kez tup bebekle hamile kalip kaybettim..ilk kez dogal yolla hamile kaldim.tekrar tedaviye baslayacagim surede...sebepsizdi bizimki bide..ne yapacaimizi sasirmistik artik.. birsuru sey denedik...cok sukurki daha fazla beklemeden.
Mucizemiz geldi kendiliginden.bende aynen senin gibi
.nasil sukredecegimi bilemiyorum..

Valla bizim hastanede muayene 230tl sezeryan 2017 de 6000miş ve bunlar sgk fiyatları :/
Aslında şikayet etmek lazım soygunculuk! İnsan sağlığı bu dünyadaki en değerli en vazgeçilmez ve bunu parayla satmak bir yana fırsatçılıkla satmak insafsızca..

Kızlar bugün dr a gittim, 10cm 100 gr olmuş:) ben de 1 kg almışım. Drum inatla kilo alma diyo başka bişi demiyo:) biraz da kilolu hamile kaldım, side fer gb kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Size vitamin vs bişi söyledi mi? Kaç kg aldınız?

Kızlar bugün dr a gittim, 10cm 100 gr olmuş:) ben de 1 kg almışım. Drum inatla kilo alma diyo başka bişi demiyo:) biraz da kilolu hamile kaldım, side fer gb kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Size vitamin vs bişi söyledi mi? Kaç kg aldınız?
Vitamin olarak kan ilacı balık yağı kapsülü kullanıyorum 50 kiloyum hiç kilo almadım bende almak istiyorum artık beni gören çok şaşırıyor sen nasıl hamilesin diyorlar ne bekliyorlar ki 14 haftalık hamileyim ilk haftalar yemek bile yiyemiyordum bu insanlar hep moral bozuyor hep

Kızlar xlx almak isterseniz n11de 1827 tl ye düşmüş. Bu satıcıdan alışveriş yaptım uyku seti ve beşik aldım. Güvenilir buluyorum tavsiye ederim . Bu bebek arabasını en son martta bu fiyatta görmüştüm e bebekte 2590 mı öyle bir şey. Başka renkleri de var satıcının ürünleri arasında . Ben siyah olanını almıştım :)

Eklentiler

• 93A309BB-1F01-4A20-8B93-983A386681DA.webp
    93A309BB-1F01-4A20-8B93-983A386681DA.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 69
Vitamin olarak kan ilacı balık yağı kapsülü kullanıyorum 50 kiloyum hiç kilo almadım bende almak istiyorum artık beni gören çok şaşırıyor sen nasıl hamilesin diyorlar ne bekliyorlar ki 14 haftalık hamileyim ilk haftalar yemek bile yiyemiyordum bu insanlar hep moral bozuyor hep
Kilo alsan niye aldın, almasan neden almadım ben de 5-6 kg fazlayla hamile kaldım. Çok alıcam diye korkuyorum. Hiç moralini bozma

Ya ben 15. Hafta içindeyim hala kusuyorum yaa :( restorana gidip yemek yemeye korkar oldum. Bazen sabah kusuyorum bazen de akşam yemeğinden sonra resmen rezillik :bicak:

Iste o ugrasanlardan biride benim.. o yuzden belki kiz erkek mevzusuna daha hassasim.. 3 kez tup bebekle hamile kalip kaybettim..ilk kez dogal yolla hamile kaldim.tekrar tedaviye baslayacagim surede...sebepsizdi bizimki bide..ne yapacaimizi sasirmistik artik.. birsuru sey denedik...cok sukurki daha fazla beklemeden.
Mucizemiz geldi kendiliginden.bende aynen senin gibi
.nasil sukredecegimi bilemiyorum..
Kesinlikle cok haklisin oglum istediklten 7 ay sonra olmustu o kadar tutustuk aman acaba olmayacak mi diye sukur Rabbim Nasip etti 2.yi dusununce daha gec olur olur olmaz tereddut ettik,Rabbime sukur bekletmeddn nasip etti ama kendi annem de dahil herkes bi de kizin olsun duasi ben hep saglikli hayirli diliyorum bu bir nimet Allahin lutfu kiz erkek ne fark eder boyle deyince de ne yani farkli olsun istemez misin diye inanmszca bi tavir ilginc

Ya ben 15. Hafta içindeyim hala kusuyorum yaa :KK43: restorana gidip yemek yemeye korkar oldum. Bazen sabah kusuyorum bazen de akşam yemeğinden sonra resmen rezillik :bicak:
Allah yardimcin olsun ben haftaya ilaci birakicam korkuyorum akibetimden simdi sabahlari cikariyorum

Dün kontrolumuz vardı çok hareketli elleri ayakları kıpır kıpır doktor çok iyi dedi ikili test için siz bilirsiniz ense biraz kalın çıktı 1,4dedi... Erkek galiba iki hafta sonra gel kesin söyleyim dedi eşim üzüldü kız istiyordu. Çin takvimi Rus takvimi hep kız gösteriyordu hayırlı olsun herkese mutlu günler..
Doktor 1.4 değerine kalın demiş olmamalı.
Bizim 2.7 çıktı hize kalın dedi

Back
X