Aslında şikayet etmek lazım soygunculuk! İnsan sağlığı bu dünyadaki en değerli en vazgeçilmez ve bunu parayla satmak bir yana fırsatçılıkla satmak insafsızca..[/QUOT
Türkiye genelinde çok şubeli bir özel hastane olduğu için arkası sağlam diye kimse uğraşmıyor galiba yada sonuçsuz kalıyor olabilir haklısın aslında arkadaşım haksız kazanç
Bana da dr gecen hafta zofran yazmış. İlacı kurum ödemiyor 80 tl dedi. Ben de eşime dedim ki almayalıö şunun şurasında 16. Haftaya ne kaldı ilaç bitmeden kusmalar biter dedim. Demeseydim keşke
Bana da dr gecen hafta zofran yazmış. İlacı kurum ödemiyor 80 tl dedi. Ben de eşime dedim ki almayalıö şunun şurasında 16. Haftaya ne kaldı ilaç bitmeden kusmalar biter dedim. Demeseydim keşke
inanamıyorum yaaaaaaaaa göğüslerinde çatlak olusmusssss gerçekten moralim bozuldu kızlar. Cildim kuru evet ama göbekte falan olur diye düşündüm. Göğüs hiç aklıma gelmedi. Kuru ciltler için etkili çatlak kremi önerir mısınız?
inanamıyorum yaaaaaaaaa göğüslerinde çatlak olusmusssss gerçekten moralim bozuldu kızlar. Cildim kuru evet ama göbekte falan olur diye düşündüm. Göğüs hiç aklıma gelmedi. Kuru ciltler için etkili çatlak kremi önerir mısınız?
Herkese iyi geceler. Sizleri okuyarak takip ediyordum bende ocak annesi olacağım kısmetse ikinci çocuğum olacak. Herkese sağlıklı doğumlar inşallah. Hayırlı geceler