2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar çatlak için bio oil ve hindistan cevizi yağı çok faydalı ben sadece bu ikisini kullanacam haftaya başlıyorum.göğüs için de kesinlikle lansinoh krem,yedinci aydan itibaren sürmeye başlayınca doğumda emzirmede asla sorun olmuyor.ben yedinci ayda başlayacam ona da.bu arada zeytinyağı ve kantaron yağı da hem karın çatlaklarına hem de göğüse iyi gelir tabiiki.

Günaydın kızlar,
Aranızda sigara içen anne adayımız varmı yasa tanıdığı ben günde 1 bazen 2-3 tane içiyorum maaşesef

Bende almayı düşünüyorum :)

Günaydın kızlar,
Aranızda sigara içen anne adayımız varmı yasa tanıdığı ben günde 1 bazen 2-3 tane içiyorum maaşesef
Ben canim hamile oldumu ögrendigimde biraktim ama zor oldu canim cektiginde bir iki tane içtim enson ramazan bayraminda içmiştim birdahada agzima sokmadim sende en yakin zamanda bırak kuzum zor olacak biliyorum ama sabret

Günaydın kızlar,

Benim yengem hamileliği boyunca içti ve yeğenim şu anda 3 yaşında ve 3 yıldır öksürükten ve akciğer problemlerinden çok çektiler.belki sigara içmese de olacaktı ama ya sigaradan olduysa ? Ben olsam vicdan azabı çekerdim.hamile olduğu günden itibaren sigarayı bırakan birçok anne var,bence sen de yapabilirsin.

Günaydın kızlar,
Ben öğrendiğim zaman bıraktım. 15 yıldır içiyordum. Hiç kolay olmadı hala canım istiyor ama bunu bebeğe yapamam. Zor da olsa dayanıyorum. Emzirme döneminde de içmeyi düşünmüyorum. Bence sen de bir an önce bırakmalısın.

bende almayı düşünüyorum şu köşede bi yerde bekliyim :)

Bende ciddi ciddi dusunuyorum ama fiyati yuksek oldugu icin gercekten ise yarar bisey olmali sitelerinde bi dunya yorum var ama gercek kisilerin yorumu mu fake yorumlar mi bilemiyorum burasi en guvenilir sonucu verir

Ben de ayni sekilde dusunuyorum ama fake mi diye de aklima takilmiyot degil. Parasi cok cok fazla. Bir de aventin gogus ucu kapaklarini onerenler var daha makul fiyati once onu mu denesem zaten silverette yi bir iki gunde kargoya veriyorlarmis :/

Kizlar kafama takildi bu puşetle araba koltuguna konulan bebek koltugu ayni mi farklimi ?

Doğal olmasını istiyorsan zeytinyagi badem kakao yagi sür canım eğer krem diyorsan benim doktoeum mustela onerdi buradaki amaç vücudu nemli tutmak doğal yağlar daha iyi sanki bilenefim

Avakado ya da aleo vera en iyi çatlak onleyici ler. Tasiye ederim
canım aloevera nın hamilelikte kullanımının sakıncalı olduğuyla ilgili bişiler okumuştum, bi bak istersen

Ben de ayni sekilde dusunuyorum ama fake mi diye de aklima takilmiyot degil. Parasi cok cok fazla. Bir de aventin gogus ucu kapaklarini onerenler var daha makul fiyati once onu mu denesem zaten silverette yi bir iki gunde kargoya veriyorlarmis :/
Ben aventin göğüs Kalkan’ını kullandım. Çok faydasını gördüm canım
Kizlar kafama takildi bu puşetle araba koltuguna konulan bebek koltugu ayni mi farklimi ?
pusetin yanından emniyet kemeri geçiriliyor ve oto koltuğu dönemine gelene kadar arabada kullanılıyor canım

Kızlar ben aktardan çatlak yağı almıştım, 7/8 çeşit karışık yağ, yine aynısını alıcam sizinle de paylaşırım. Şükür hiç çatlağım olmadı.. göğüs için lansinoh krem kullandım, bir de e vitamini kapsülünü Kırıp 7. Ay itibariyle kullanmak çok etkiliymiş, ben Doğum sonrası kullanmama rağmen faydasını gördüm. Birde karbonatlı suyla sildim, şükür o süreci rahat atlattım . Bilginize :)

Çok teşekürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…