- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
Hayır gayet tabi sevdiler ama soyadlarını taşıyacak ve erkek torunları hiç olmamış bunu hiç dile getirmediler ve cinsiyeti öğrendiğimiz de bu Duyguyu da tadacağız çok sevindik dediler sadece. Kız başka erkek başka farklı olanı da tatmak istiyor insan. Bu cinsiyetçi ayrım gibi değil ikisinin duygularınızda yaşamak güzel bi şey çok mutluyuz yanı çok şükürBen biraz kızıyorum da bu duruma kusura bakmayın ‘koskoca ailenin erkek torunu olmak’ ne demek erkek olunca ne oluyor, zaten bir çocuğunuz var cinsiyeti ne farkeder ki torun torundur ne yani ilk çocuğunuz kız olduğunda sevinmediler mi
Cnm bende de oluyordu yoğun kusarken sürekli Kusma halinde olduğumuz içinde geçmiyor hemen ben Dr a sormuştum zorlamadan kaynaklı normal demişti bnm şuan kusmalarım hafifledi mesela arrık olmuyor o kdrCanım ben de ilk alerjik sandım ama 2dir farkediyorum ki kustuktan sonra ortaya çıkıyor. Ben biraz zor kusan biriyim acaba ondan mı bilemedim. Fotoğrafları çektim yarın doktorda randevum var ona bir soracağım.. çok enteresan hamilelikten önce de kustuğum zamanlar olmuştur ama daha önce hiç farketmemiştim. Çok teşekkür ederim.
Ay gerçekten mi endişe etmeye gerek yok yani.. rahatladım biraz gerçekten insan tedirgin oluyor damar çatlaması diye okuyunca..Cnm bende de oluyordu yoğun kusarken sürekli Kusma halinde olduğumuz içinde geçmiyor hemen ben Dr a sormuştum zorlamadan kaynaklı normal demişti bnm kusan kusmalarım hafifledi mesela arrık olmuyor o kdr
Aynen cnm korkma geçer inşallah seninde biran önce bazen kustugumda hala oluyor sık olmadıgı için geçiyor hemenAy gerçekten mi endişe etmeye gerek yok yani.. rahatladım biraz gerçekten insan tedirgin oluyor damar çatlaması diye okuyunca..
Ben normalde rahat bir hamilelik geçirdim, 10.haftadan sonra ara ara kusmalarım başladı ama öyle hergün değil. Kusunca da işte böyle oluyor demek sürekli kusma halinde olsam suratım mosmor dolanacaktımAynen cnm korkma geçer inşallah seninde biran önce bazen kustugumda hala oluyor sık olmadıgı için geçiyor hemen
Ben biraz kızıyorum da bu duruma kusura bakmayın ‘koskoca ailenin erkek torunu olmak’ ne demek erkek olunca ne oluyor, zaten bir çocuğunuz var cinsiyeti ne farkeder ki torun torundur ne yani ilk çocuğunuz kız olduğunda sevinmediler mi
Yok sanırım ben bunu hiç anlayamayacağım, çünkü ailemde de görmedim erkek cinse yapılan bir ayrım bir üstünlük, şuan bende babamın soyadını taşıyorum, mesela ben yengemin veya ablamın hamile olduğunu duysam cinsiyet aklıma gelmez hayırla gelsin sağlıkla gelsin derim direkt, cinsiyet işin esprisi hediye alırken falan sorarım arkadaşlarımın çoğuna senin bebeğin cinsiyeti neydi diye, bir arkadaşım da hamile şuan ayni haftadayız onunla kızı var 2. Ye hamile erkek olsun diye dualar ediyorum hergun bi bilsen dedi ona da bayağı kızdım,Hayır gayet tabi sevdiler ama soyadlarını taşıyacak ve erkek torunları hiç olmamış bunu hiç dile getirmediler ve cinsiyeti öğrendiğimiz de bu Duyguyu da tadacağız çok sevindik dediler sadece. Kız başka erkek başka farklı olanı da tatmak istiyor insan. Bu cinsiyetçi ayrım gibi değil ikisinin duygularınızda yaşamak güzel bi şey çok mutluyuz yanı çok şükür
Babam bi keresinde şey dedi biz 7 kardeşiz(4erkek+3kız) hepsi kız olsaydı demişti, abimin 3 kızı var hiç oğlu olmadı ama oğlumuz yok bi daha yapacağız demiyorlar hiç duymadım ağızlarından bizim gücümüz bu kadarına bakmaya yeterli 3kız kardeş iyi anlaşsınlar biz ölünce birbirlerine arkadaş olsunlar tamam onların derdi böyleAaa öyle bakma ama konuya bence cinsiyet olarak bakmamışlardır. Mesela bizde de hiç kız yok bütün torun torba erkek :) Ama tüm aile o kadar kız istiyor ki, sürekli "sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama kız olsa ne güzel olur" diyorlarOlmayanı istiyorlar işte :)
Aynen öyle bütün aile kızken olmayanı istemeleri çok normal bende onuda tatmak isterim demiştim. Olmayanı istemek doğamızda varAaa öyle bakma ama konuya bence cinsiyet olarak bakmamışlardır. Mesela bizde de hiç kız yok bütün torun torba erkek :) Ama tüm aile o kadar kız istiyor ki, sürekli "sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama kız olsa ne güzel olur" diyorlarOlmayanı istiyorlar işte :)
Sağol cnm...epeydir aklımızdaki bu isim..allah kısmet eder inş koymayıNe güzel isim de bulmuşsunuz. Biz oğluma 9 ay boyunca düşünmüştük
İşte olmayanı istiyor nefis tatmak istiyor cinsiyet ayrımı değil bu. Erkek çocuğu olsaydı kız isteyecekti dualar edecekti. Bende erkek olsaydı kız olsun diye isterdim. Bende ayrımı sevmeyen biriyim ama bu konu farklı olan olmayanı ister hepYok sanırım ben bunu hiç anlayamayacağım, çünkü ailemde de görmedim erkek cinse yapılan bir ayrım bir üstünlük, şuan bende babamın soyadını taşıyorum, mesela ben yengemin veya ablamın hamile olduğunu duysam cinsiyet aklıma gelmez hayırla gelsin sağlıkla gelsin derim direkt, cinsiyet işin esprisi hediye alırken falan sorarım arkadaşlarımın çoğuna senin bebeğin cinsiyeti neydi diye, bir arkadaşım da hamile şuan ayni haftadayız onunla kızı var 2. Ye hamile erkek olsun diye dualar ediyorum hergun bi bilsen dedi ona da bayağı kızdım,
Temmuz ayı kilo : 88 Bebeğimin cinsiyeti KIZKIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engntethyss A aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm Maviiece @Tatliballim CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a MERYEM_2404 4 41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @kanaryamm @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket bsebse @Katrina_ @Papatyamaviss @kubrafatih @Dido44 S Sim10 @Tugce1910 MERiN_ S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
Herhangu bur ilactan olmus olabilirBen de daha önce kimsede görmedim duymadım ama çok tuhaf.. bakalım yarın doktoruma soracağım ne diyecek merak ediyorum suan geçti normale döndü yüzüm
Canim ben güncel 67.5KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engntethyss A aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm Maviiece @Tatliballim CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a MERYEM_2404 4 41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @kanaryamm @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket bsebse @Katrina_ @Papatyamaviss @kubrafatih @Dido44 S Sim10 @Tugce1910 MERiN_ S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
bende duymuştum ama bizde cinsiyetler farklı oldu.Günaydın kızlar, cinsiyet muhabbeti dönmüş yine. İnsan tabiki 2.sinin farklı olmasını ister ama rabbim nasıl hayırlı gördüyse o olur yani. Herkesin nasibi diyelim.Bu devirde artık kız-erkek ayrımı nasıl kalabiliyor şaşırıyorum.Eskiden oğlan olsun diye beklerlermiş çünkü tarlada çalışacak adam lazım diye. Devir değişti artık bilinçli Allah rızasını gözeten insan zaten ayrımcılık yapmaz. Hayırlı ve sağlıklı olsunlar evlatlarımız başka bir dileğim yok inan ki.
Şu konuya değinmek istiyorum sizler de kendinizi kıyaslayarak yorum yaparsanız sevinirim. Yumurtlama dönemi öncesi artarda girilen ilişki (sık ilişki diyelim 3-4 gün ard arda) sonucunda kız bebek , yumurtlama günü ve ertesi günü ilişki olduysa erkek bebek diye biliyorum ben . Benim yumurtlama dönemi öncesi olmuştu ve sonrasında hiç olmadı 2 kızım da bu şekilde oldu:))
tamam işte sık ilişki sizin de ard arda olmuş ve kız geliyor (benim de 11-12-13 olmuştu) seyrek ve yumurtlama dönemine denk gelen ilişki erkek oluyormuş. Oğlunuzda tutmamış şimdi gördüm :)bende duymuştum ama bizde cinsiyetler farklı oldu.
1. de tedavi olurken ara vermiştik ve oğlum kendisi gelmişti. o dönem telefonuma yumurta takibi programları indirmiştim ilişki olunca da işaretliyordum. hamile olunca baktım 12. 13. ve 14. gün ilişki olmuş.
şimdi bebek isteyince yine aynı günlerde ilişki oldu ama kızım geliyor.
Ay bizim de seyrekti valla baya ve yumurtlama sonrasi :) bakalim ne cikicak :)))tamam işte sık ilişki sizin de ard arda olmuş ve kız geliyor (benim de 11-12-13 olmuştu) seyrek ve yumurtlama dönemine denk gelen ilişki erkek oluyormuş. Oğlunuzda tutmamış şimdi gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?