- 23 Temmuz 2018
- 141
- 210
- 18
- 29
Hoşbuldukkk canımhosgeldin canimliste sorumlusu benim oncelikle yas sehir sat dogum cinsiyet kacinci bebek boy baslangic kilon mayis haziran ve temmuz kilon canim bu kadarcikkk
Canım benim doktorum Eskişehir Acıbademde Özlem Özgür Gürsoy. Ben memnunum doktorumdan. Başka arkadaşlarımdan da giden oldu onlar da memnunlardı. Tavsiye ederim.Eskişehirden kimse varmi hanimlar varsa hangi hastane ve hangi dr tavsiye edersiniz ben bilecikte devlete gidiyorum 6 aya kadar burda devam edip sonra ozele gecmeyi düşünüyorum da tavsiyelerinizi bekliyorum
Yaaa gerçekten bebiş midir ki ben de öyle düşünüyordum ama ne zaman baksam titriyor sonra herhalde değil diye düşündüm :) çok mu hareketlendi acaba ay inşallah öyledir canım seninki de titretiyordur sen hissetmiyorsun herhalde dahaKiz oo bebek ne güzel benimkide titretse beni
Ay o zaman biz gene İstanbul’a şükredelim ya en azından daha çok devlet hastanesi alternatifimiz var mesela ben 3 tane devlet hastanesine de yakın sayılırım bakıyorum birinde yer yoksa diğerinden alıyorum maksimum bir hafta beklediğim olmuştur hatta çoğu zaman bugün alıp yarın giderim
Muayene ücreti ne kadar acabaCanım benim doktorum Eskişehir Acıbademde Özlem Özgür Gürsoy. Ben memnunum doktorumdan. Başka arkadaşlarımdan da giden oldu onlar da memnunlardı. Tavsiye ederim.
Yok kuzum bizim bebiş ne titretiyor ne hissettiriyorYaaa gerçekten bebiş midir ki ben de öyle düşünüyordum ama ne zaman baksam titriyor sonra herhalde değil diye düşündüm :) çok mu hareketlendi acaba ay inşallah öyledir canım seninki de titretiyordur sen hissetmiyorsun herhalde daha
Canım sgk ve özel sigorta farkları değişiyor sanırım. Ben özel sigortadan giriş yapıyorum katkı payım %10 oluyor. Sgk lı olunca katkı payı kaç bilmiyorum. En iyisi telefonla arayıp sor fiyatlamadan net bilgi veriyorlar.Muayene ücreti ne kadar acaba
Kızlar bişey soracağım, ben her kusma olayından sonra benekleniyorum.. Yüzümde kan oturmuş gibi ince ince noktalar çıkıyor. İnternetten baktığımda basınçtan dolayı kılcal damar çatlamaları diyor ama endişe etmiyor da değilim.. göz kapaklarımda bile var.. bi kaç güne kendiliğinden geçiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Örnek olması için fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın görüntü kirliği için
Olsun canım sağlıklı olsunlar da çok da önemli değil daha çok hissedeceğiz ne de olsa bebişlerimiziYok kuzum bizim bebiş ne titretiyor ne hissettiriyorteyzem sürekli sorar hissetmiyormusun diye ben sen kadarken etim bir segirderdi diye oradan biliyorum maşallah bebişine sana haber gönderiyor
Öyle canim herşeyin bir zamani var ogünleride inşallah görürüzOlsun canım sağlıklı olsunlar da çok da önemli değil daha çok hissedeceğiz ne de olsa bebişlerimizi
Allah yardımcınız olsun valla sürekli özele de para yetiremem bi sürü para tuzağı gibi hissediyorum sırf özele eşimde girebilsin görebilsin diye gidiyorum devlette eşimi almıyorlar içeri o da merak ediyor bebişi kızıyor tek başına yapmadı ya bu kadın bu bebeği bende babasıyım bende geleceğim diye kavga etti bi gün daha da götürmüyorum onu yanımda :))Aynen öyle sağlık konusunda hiçbir şehir istanbul'un eline su dökemez. Yaklaşık 2 aydır devlet hastanesinden randevu bakıyorum yok yok yok. Gece 12'de bakıyorum yine yok. 182 'yi arıyorum yine yok anlamadım kime veriliyor bu randevular.Ya da hastanede şuan doktor sayısı az olduğu için kapatmış da olabilirler direkt gidip öğrenmem gerek. Ama çok yakın olmadığı için yakın olan özeli tercih ediyorum ben de. Kütahya'dayım bu arada. Zaten 1 tane devlet hastanesi var merkezde o da kime yetecek yetmiyor işte . Çok doluyum bu konuda( . İstanbul'un gözünü seveyim bulamazsan olmadı başka ilçelere bakarsın ulaşım sorunu da yok heryere sık sık araç var. Annemler istanbul'da artık gidince değerlendiririm bol bol napalım :)
Hayırlı olsun hislerin kuvvetliymiş benim de kızımın kız kardeşi olacak inşallahKizlar hastaneye gittim hersey yolunda ikili testi verdim 13+0 olduk cinsiyetide soyledi bastan benim hissettigim gibi 2.kizim geliyor ♥
Cok kustum ama.olmadi canim.bende...Kızlar bişey soracağım, ben her kusma olayından sonra benekleniyorum.. Yüzümde kan oturmuş gibi ince ince noktalar çıkıyor. İnternetten baktığımda basınçtan dolayı kılcal damar çatlamaları diyor ama endişe etmiyor da değilim.. göz kapaklarımda bile var.. bi kaç güne kendiliğinden geçiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Örnek olması için fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın görüntü kirliği için
Evet cnm bu hamileligim ilk hamileligime cok benziyordu icimden o yuzden hep kiz gecti oylede oldu babamiz uzuldu biraz ama hayirlisi buymus sizinde hayirli olsun cnmHayırlı olsun hislerin kuvvetliymiş benim de kızımın kız kardeşi olacak inşallah
Ne saçma sapan ya.. sığ düşünceli insanlar yüzünden iyice arap kültürünü benimser olduk. Adamın bebeği görecek tabii kime ne sanki devletin hastanesi kendi tapulu malları istedikleri gibi at koşturuyorlar kendi kendilerine kurallar belirliyorlar. Benim eşim de razı gelmez asla. Biz de özele gidiyoruz evet ücretli ama en temizi mis gibi. Özel muamele görmeye gerek yok en azından insan gibi davranıyorlar yani olması gerektiği gibi..Allah yardımcınız olsun valla sürekli özele de para yetiremem bi sürü para tuzağı gibi hissediyorum sırf özele eşimde girebilsin görebilsin diye gidiyorum devlette eşimi almıyorlar içeri o da merak ediyor bebişi kızıyor tek başına yapmadı ya bu kadın bu bebeği bende babasıyım bende geleceğim diye kavga etti bi gün daha da götürmüyorum onu yanımda :))
KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsemFatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu Archpa @ellenchurch @kanaryamm oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @Papatyamaviss @kubrafatih @Dido44 S Sim10 @Tugce1910 @bebekicin S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycas edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
Bize herhangi bir numara vermediler oraya gittigin zaman ilgi güzel ama kapidan çiktigin an hiç bir bağlantin kalmiyor eşimi ikna edebilirsem erkek doktora degiştirmeyi düşündüm şuan
ne demek canımYaa kullanan birinden yorum almak çok güzel olduu ilk bastan avent alıyorum o zaman
Ooooo cokmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?