2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay ben hic hissetmiyorum yaa..zaten benimki anasi kilikli uyuyor herhalde surekli..her muayenede uyuyor..durte durte bi iki sallaniyo :) 15 cm olmus ama karnimda cikmadi pek nerde bu bebek diyorum
Ah ah bende ayni :)) ne cinsiyet belli ne hissetmek yok :)) senin cinsiyet belli olmus muydu canim ayniyiz seninle

Ah ah bende ayni :)) ne cinsiyet belli ne hissetmek yok :)) senin cinsiyet belli olmus muydu canim ayniyiz seninle
Evet canim olduda.zarfta duruyodu ya..cinsiyet partisi yapicamda :)
Valla unutuyorum hamile oldugumu..sabah bulantilari haric..maalesef gecmedi..
Aksam eve gidince yokluyorum.gobegimi yok gaz agrim bile.yok acaba diyeyimaksamlari biraz gobusum oluyoda seviyorum

Ay dogru yaa nasil unuttim daha yeni konustuk :)) ilk gebelik miydi seninki de :) benim gobis baya belli artik disardan da olmuyo his mis yok :))

Ay ben hic hissetmiyorum yaa..zaten benimki anasi kilikli uyuyor herhalde surekli..her muayenede uyuyor..durte durte bi iki sallaniyo :) 15 cm olmus ama karnimda cikmadi pek nerde bu bebek diyorum
Seninki uyuyorda hissetmiyorsun bizimki maşallah kipir kipir doktor yetişemiyor hizina o halde zerre hissiyat yok

Allah damat olduğu günleride sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
eşimin tayin çıktı nevşehire yaklaştık Yozgat yeni görev yerimiz bende ev topluyorum gelecek hafta ev bakmaya gideceğiz nasip olursa Yozgat'a

bende iyiyim hala görevdeyim tayinimin çıkmasını bekliyorum. cinsiyet belli oldu ikinci oğluş geliyor teyzesi hayırlısı ve sağlıkla inşallah

Canım ilk gebelikte bebek hareketlerini geç hissediyorsun cok normal
demek karın iç yapın geniş canım benim ilkinde de erken çıkmıştı bunda da çıktı karnım kimseye hamileyim diyemiyorum karnımı gören hamilesin sen diyorlar :)))

SAT TARİHİMİZ ARASINDA 2 GÜN VAR CANIM. NE GİBİ BELİRTİLERİN VAR ŞUAN. BENİM RAHMİMDE BAZEN KASILMA DA DEMİYİM AMA BİR SIZI OLUYOR AĞRISIZ. SENDE OLUYOR MU
senin ilk gebeliğin mi canım

bende kıpırtı oluyor içerde kelebek kanat çırpıyor gibi diyeyeyim nasıl açıklanırki
o kasık ağrısı ve ağrı var rahim büyüme yapıyor canım rahim kasları akardiyon gibi açılıp kapanırmış zaman zaman genişleme eğiliminde şimdi

EVET CANIM İLK GEBELİĞİM. BENİMKİ NASIL SANKİ KARNIMIN İÇİNDE BENİ GIDIKLIYOR GİBİ. GALİBA EN İYİ BÖYLE ANLATABİLİRİM. KARNIMIN İÇİNE DOKUNUYORMUŞ GİBİ.

Canim gecen hafta kiza benziyor dedi. Ama bu haftadan kimseye soylemiyorum dedi. Bi haftada zaten salladi resmen beni. Özetle kesinlesmedi. Sende durumlar nasil?

Benim de kesin değil canım.bize de doktor kıza benziyor dedi ikili taramada 11+4 ken.hayirlisiyla bir iki hafta içinde netleşir herhalde.

Kızceler bugün kontrolüm vardı yazlıktayız buranın devlet hastanesine gittim cokkk tatlı bir dr denk geldim cok güzel ilgilendi bebiş 17 cm 180g olmuş oğluşum herseyi iyi dedi kabızlık problemim var kan sulandırıcı iğne ve hap kullandıgım için hemoroid olusur ve kanama olursa durmaz dedi ve duphalac şurup verdi doğumumun eger hersey yolunda giderse tam yılbaşı gününe denk geleceğini söyledi

Bendede arada karnimda kelebekler ucuyormus hissi olusuyor hareketlerinin hissedisi mi acaba

Bide ben ruyamda yine patlican dolmasi gordum ne demistiniz kizlar bjnunla ilgili cinsiyet konusunda ay ben hamile oldum olali surekli goruyommm

gozunaydin canim kabizlik cok zor hele hemoroid gecirmedim sukur ama cevrende var helr hamile iken kayisi kompostosu ic ac karna faydasi olur lifli posali gidalar tuketmende fayda var

Bendede arada karnimda kelebekler ucuyormus hissi olusuyor hareketlerinin hissedisi mi acaba
bende bugun değişik birşey hissettim değişik bir tabirle anlatayım bende sanki içimde 3-4 tane mısır tanesı patlıyormuş gibi ama genel olarak dısardan da ızlenebılecek güçlü tekmeler için en az 20.haftayı beklıcıızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…