2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nane Maydonoz bayılırdım. Artık sevmiyorum . Kokusu tadı midemi bulandırıyor. İlginç!
Fazla tüketirseniz düşük yapabilir sadece .
Bi bağın 4/1 falandır belki o kadar bile değildir kullandığım miktar bi kere yiyim hevesim geçsin bi daha yemem

Bende mustela ve bio oil aldm ıns işe yarar yaa

Bi bağın 4/1 falandır belki o kadar bile değildir kullandığım miktar bi kere yiyim hevesim geçsin bi daha yemem
Bişey olmaz yiyebilirsin canım. Ben hastasıydım düşün. Yenilmemesi gerektiğini biliyor ve üzülüyordum. Dr. Um ye dedi bişey olmaz . Ama benim midem kendiliğinden istemedi tiksindim, bu bana çok tuhaf gelmişti.

Kızlar akşamları geğiriyorum. Bitmiyor. Gündüz bişey yok akşam başlıyor . Bebekler akşamları hareket eder ondan mı acaba?
Allahım yıllar önce bir gebe hastamız gelmişti, konuşamıyordu geğirmekten. Midem bulanmıştı şimdi ben geğiriyorum. Onun kadar değil tabi.
Neden oluyor???

Kizlar bende bebegimi birkac gundur hissetmeye basladim kipirdayisini. 6sinda randevum var malum koydeyiz erkene alamadim. Insallah cinsiyetini de ogrenirim gosterirse tabii simdiden heyecan basti :))
Canım hissediyorum derken nasıl oluyo çok merak ediyorum tarif etsem nasıl edersin, tuhaf bi soru oldu kusura bakma ama merak ediyorum ben de:)

Oturdugum zaman karnimda kucuk su balonu patlar gibi oluyo boyle. Bisey durtuyo gibi karnımı yani bunlar simdilik hareketler benim ikinci oldugu icin birincisinde hatirlyorum karnimi yirtip cikicak gibi hareket ediyodu kizim. Ben ikincisini daha yeni simdi hissettigim icin hosuma gitti yazdim

Sanırım akşamları sindirim sistemi yavaşladığından ötürü oluyor.. benim de akşamüstü midem kaynamaya başlıyor. Eğer yatıp uyumazsam mide yanmam bulantıya dönüşüyor ve safra kusmak zorunda kalıyorum.. hormonlar ve sindirim sisteminin yavaşlamasıyla alakalı bence

Bugun kuafore gittimde kizlar boya kokusu soludum yakindan bayagi istemesemde bebegime zarar verir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…