Papatyamaviss
ve Kahsen
teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi yapacağım. bu indirimde hamile giyim de var. ben lohusa geceliği ile sabahlık aldım normalde başka yerlerde çok pahallı bu setler şimdi ikisi 70 tl'ye geldi. bir bakın isterseniz.
Benim de ağrıyor sol kasık ilk gün kasığım ağrıdığında anladım hamile olduğumu hemen test yapmıştım 4. Ayımızı bitircez hala ağrıyor hele öksürük hapşırık ani bir harekette resmen bebiş ‘dur napıyosun anne’ diyor
Günaydın kızlar, görümcem ikinci kez tüp bebek yapmıştı, çok stresli geçti bu ara ama bol bol dua ettik, çok şükür tutmuş , Allah herkese bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , sizle de paylaşmak istedim
Günaydın kızlar, görümcem ikinci kez tüp bebek yapmıştı, çok stresli geçti bu ara ama bol bol dua ettik, çok şükür tutmuş , Allah herkese bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , sizle de paylaşmak istedim
Benim de ağrıyor sol kasık ilk gün kasığım ağrıdığında anladım hamile olduğumu hemen test yapmıştım 4. Ayımızı bitircez hala ağrıyor hele öksürük hapşırık ani bir harekette resmen bebiş ‘dur napıyosun anne’ diyor
Günaydın arkadaşlar, ebebek te tekstil ürünlerinde %50 indirim var bilginiz olsun ben alacağım ilk ihtiyaçları ama aklıma takılan şey yenidoğan bedeninde bir iki parça alıp 3 aylık olanlardan da alsam hemen büyüyorlar diyorlar
Benım koca sen cocuk musun okul cantası dıyor bunlara ama benım hosuma gıdıyor bırde pazarda parasut bezınden canta var 70 Tl onu cekıp atıcam o daha bı tatlı ❣ senın cantadan şok markette var baktım hosuma gıtmedı renk olarak
Benım koca sen cocuk musun okul cantası dıyor bunlara ama benım hosuma gıdıyor bırde pazarda parasut bezınden canta var 70 Tl onu cekıp atıcam o daha bı tatlı ❣ senın cantadan şok markette var baktım hosuma gıtmedı renk olarak
evet canım gösterdi ve çook kesin konuştu. kız arkadaşlar kız bu kız diye diye sürdü muayane. ilk %80 kız demişti haftaya gelişiminden net söylerim demişti ve net olarak kız dedi. arkadaşlarda değişme olunca alışveriş işini erteledim.
İste bende tam emin degilim agustosun 6sina ayrıntılı var kesin belli olur bencede ertelemek en iyisi alinacaksada iç giyim zıbın beyaz yada unisex olanlardan
Hayir alerjim oldugunu hic sanmiyorum da muhtemelen sulardan ya benim zaten kasinirdi bacaklarim normalde. Artti ama 2 sene once uyuz olmustuk ailecek o mu nuksetti anlamadim
İste bende tam emin degilim agustosun 6sina ayrıntılı var kesin belli olur bencede ertelemek en iyisi alinacaksada iç giyim zıbın beyaz yada unisex olanlardan