2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gidelim haftasonu teşekkür ederim

Benim sol kasığım ağrıyor bebek solda ondan sanırım diyorum
Benim de ağrıyor sol kasık ilk gün kasığım ağrıdığında anladım hamile olduğumu hemen test yapmıştım 4. Ayımızı bitircez hala ağrıyor hele öksürük hapşırık ani bir harekette resmen bebiş ‘dur napıyosun anne’ diyor

demiii demiii
13+6 da söyledi dr. hatta 14+2 çıktı ölçümlerde. değişmesin

trendyolda pixy love da saç bantları var hepsini almak istiyorum çoook güzeller tutuyorum kendimi. sepete ekleyi siliyorum
ben henuz öğrenmedıgım ıcın bakıorum bakıyorum duruyorum sadece

Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah

Cinsiyeti neydi canım solda bebiş erkek demişlerdi doğru çıktı bizim

Canım bence liste yap. Karışik alınca insan gereksiz seyler alabiliyi

Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah, Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyormus gerçekten umutları tükendiği an oldu, çok şükür ,isteyen herkese nasip olsun

hee skip hoopn cantası bana bunlar bıraz pahalı geldı canım ama iyi cantalar bakmıstım daha once
Benım koca sen cocuk musun okul cantası dıyor bunlara ama benım hosuma gıdıyor bırde pazarda parasut bezınden canta var 70 Tl onu cekıp atıcam o daha bı tatlı ❣ senın cantadan şok markette var baktım hosuma gıtmedı renk olarak

şoktaki 30 lıralık cantayla benim ve baktıgım dıgerlerını bır tutma şoktakıler cok kotuydu bayagıı

İste bende tam emin degilim agustosun 6sina ayrıntılı var kesin belli olur bencede ertelemek en iyisi alinacaksada iç giyim zıbın beyaz yada unisex olanlardan

Topraga alerjın mı var ? Benımde bacaklarım kadınıyor heralde catlıcaklar dıyorum
Hayir alerjim oldugunu hic sanmiyorum da muhtemelen sulardan ya benim zaten kasinirdi bacaklarim normalde. Artti ama 2 sene once uyuz olmustuk ailecek o mu nuksetti anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…