2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde yaş 35 tam sınır..herşey normal yaş riski 1:242 ..2 doktor siz bilirsiniz dedi.1 Ağustos özelde randevum var.eğer yaptır derse nifty yaptırcam..

Sadece yaş riski ne kadar anlamlı bilemem çok riskli gelmiyor ama insanında içi rahat etmiyor bir tanıdık dr eğer testi baktırmazsa 20. Haftada ayrıntılı tarama yaptırabilir ama iyi bir perinatolog olması şart dedi kafam karışık

Canim ya simdi sorum komik gelebilir de devlettekine ne diyip gideceksin kendi doktorun yok mu falan der mi acaba
Ben bugün gittiğim doktora ilk defa gittim hiç bişiy demedi, hamile olduğumu söyledim hemen muayene etti anlattı dörtlü test falan dedi ama yaptırmıycam ben umursamadım, kullandığım ilaçları sordu aa nasıl kan ilacı kullanmazsın hemen yazıyorum dedi, karaciğerim için de tahlil istedim ona da gönderdi, gayet ilgili alakalıydı yavrucum diyor güzel annemiz diye hitap ediyor çok sevdim bugün ki doktorumu

Yaa guzel o zaman rahatladim tesekkur ederimm

Yaaa ne güzel işte tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Keşke hepsi böyle tatlı dilli ,insancıl olsa değil mi?İnsanın kanı ısınıyor öyle dr.lara :) Hem suratsız, hem sert olunca ne kazanıyorlar ki...

Özelsek doktorum çok başarılı biri bana ne derse onu uygulucam...içinizi rahat tutun...Allah korusun...sizin yaş kaç

Artık bende hep ona giderim, Yasemin yavuz doktorun aldı avcılar devlet hastanesinde yakın olan varsa mutlaka gidebilirler

Günaydın arkadaşlar, ebebek te tekstil ürünlerinde %50 indirim var bilginiz olsun ben alacağım ilk ihtiyaçları ama aklıma takılan şey yenidoğan bedeninde bir iki parça alıp 3 aylık olanlardan da alsam hemen büyüyorlar diyorlar

ya işte hiç bişey planaldığın gibi gitmiyor malesef , hayat sen plan yaparken başına gelen şeydir diye bir söz var öyle de oluyor bende özelde olsun oda suslensın etsın fln dıye dusunuyorum sonra acaba devletemı gıtsem dıye dusunuyorumasırı kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…