2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende öyle bi defter yapmayı planlıyorum ama cınsıyet bellı dgıl dıye nasıl bı defter alcama karar verememıstım

dogru diyor :) saglikla gelsin sanki seninki kiz gibi geliyor bana hayirlisi bakalim
Ayy çok severim kız cicili bicili Tokaları elbiseleri bayılıyorum süslü kız çocuklarına :) ama erkek olsa da hiç üzülmem, ben erkek diyorum eşim hayır kız diyor bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacak, kız olursa eşimi tutamam herhalde hastane de bağıra çağıra sevinir :))

bende öyle bi defter yapmayı planlıyorum ama cınsıyet bellı dgıl dıye nasıl bı defter alcama karar verememıstım
Benim ki öyle süslü özel bir defter değil internetten baktım böyle hamilelere özel anlar için yapılan defterlere ama çok az geldi yaprak sayısı birazcık fazla konuştuğum için sanırım bana yetmezdi :)) ben de bir kırtasiyeden saman kağıdı rengi dışı içi - sprialli çünkü ultrason fotolarını yapıştırdıkça şişiyor defter spiralli olması daha rahat oluyor- küçük boy defter almıştım iş görüyor işte maksat o anları unutmamak :) mesela ben anneler günü öğrendim hamile olduğumu 13 mayıs nasıl ağladım nasıl ağladım eşim banyoda düştüm sandı koşa koşa geldi noldu diye bunları öyle güzel yazdım ki ileri de anne veya baba olduğunda veririm hayali bile güzel

bende de var bır tane oyle onu değerledırım belkı

Bi de ilk şeylerini de saklayacağım mesela ilk gün giydiği çorapları kesinlikle yıkamadan o kokusu gitmeden saklayacağım, onun için ördüğüm battaniye, kolundaki hastane bandı, gebelik testimi de saklıyorum, eşim teknolojiyle çok içli dışlı sürekli video çeker saklar ileride izleriz hep birlikte diyor, unutmaktan çok korkuyorum her anını hatırlamak istiyorum anıları içine katarak :)

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik

bende o tarz seylere onem verıp saklayan bırıyımdır burc neydı

Maşallah canım. Allah salih evlat etsin. Sağlıkla kucagina almayo nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin delikanlınız :)

Kizlar analik hakkini brutten hesapliyolarmis ben daha 7 ay oldu ise goreli ve bi ayda ya 10 ya 15 gun geliyorum 90 gunum var ama analik hakkini ne kadar verirler bilgisi olan varmi merak ettim

Kizlar analik hakkini brutten hesapliyolarmis ben daha 7 ay oldu ise goreli ve bi ayda ya 10 ya 15 gun geliyorum 90 gunum var ama analik hakkini ne kadar verirler bilgisi olan varmi merak ettim
Cnm bnm bildiğim 6 ay çalıştıktan sonra alabiliosun brüt ücretin %70 ini veriyor devlet tamamını vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…