2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar analik hakkini brutten hesapliyolarmis ben daha 7 ay oldu ise goreli ve bi ayda ya 10 ya 15 gun geliyorum 90 gunum var ama analik hakkini ne kadar verirler bilgisi olan varmi merak ettim
benim bildiğim kadarıyla 90 gun olması yeterlı ama brutten hesaplanıyor , ben mesela asgarıden daha fazla alıyorum ama maasım asgarı yatıyor o yuzden yıne asgarıden alıcam brut 2004 mu ne oyle bısey

Anladim canim..bende hafta sonu ogrenicem.ama bulantinin kiz erkekle alakasi yok yaaa
Katılıyorum bende hiç bulantı olmadı bulanmadıan dırekt sabahları safra cıktı 14.haftaya kadar okadar ve kızım olucak nasıpse çoğu sey hurafe ya:)

[B][COLOR=#b30000]Masallah pasama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Erkek senesi sanırım bu yıl[/COLOR][/B]

Hanımlar sezeryan için elbıse gecelk mi ıyı oluyor ?( ılkgun için elbıse ıkıncu gun ise nırmal pijama takımı dusunuyorun)
Ben ilkinde gecelik giymistim bunda da bir de pijama alırım kış olacak hastane çıkışında donmayalim

Hanımlar sezeryan için elbıse gecelk mi ıyı oluyor ?( ılkgun için elbıse ıkıncu gun ise nırmal pijama takımı dusunuyorun)
sezeryane gerek yok demişti annem normal doğum olursa alttan baktıkları ıcın o zaman gecelik, ama sezaryen oldumu sıyırıyosun gosterıyosun demiş idi sezeryan kesınse hıc gecelik alma bence

vajinal doğum da olsa sezeryan doğum da olsa en güzeli gecelik. çünkü çok yoğun kanaman oluyor hasta bezi takıyorsun onu değiştirmek gecelik ile çok rahat oluyor. ev için pijama olur çıkarırsın pijamanın altını gidersin wc ama hastanede gecelik çoook rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…