2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayirli olsun saglikla gelsin oglusun ben sana demistim seninki erkek bence diye ogluslar anneci oluyor artik esinden baska biri daha sana asik ve hayran olacak
He sonra eşim gibi anneci olur evlenseler 30 yaşına da gelseler erkek çocuklarının vazgeçemedikleri anneleri

Öalesef vermelerı için ıstemen lazım ve sorularına bıle cevap veresı gelmıyor cok sınır bozucu ... dr oyle ettıkce bende ınat edıyom odasından cıkmıyorum soru sormaya devam

Öalesef vermelerı için ıstemen lazım ve sorularına bıle cevap veresı gelmıyor cok sınır bozucu ... dr oyle ettıkce bende ınat edıyom odasından cıkmıyorum soru sormaya devam
Gerçekten iyi doktora denk gelmek gerek şimdiye kadar devlette 5-6 tane kadın Doğum doktoruna gittim en son gittiğim doktorum allahım o kadar tatlıydı ki kadına özel muayeneniz var mı oraya da gelmek istiyorum dedim maalesef yok dedi özeldeki doktorumdan bile daha tatlıydı :) ben hiç foto istemedim şimdiye kadar hep gittiğim doktorlar kendileri verdi

Benimki çok komikti kesin kız diyecek diye uzandım erkek demesin mi hemen.birdeesim videoya almış tüm konustuklarimiz duyuluyor
Hayırlı olsun seninkide hayırlı salık evlat olsun

Hayıriı saglıklı evlat olsun InsaAllah
Artık mavı turu renklere yonelırsın ^^ aldıklarını mutlaka paylas :)
İsmini onceden dusunmusmıydınuz kız olursa şu ,erkek olursa şu dıyr :)
elbetteki paylaşırım kuzularım bugün bir tane müslin battanıye aldım eşime sürpriz yapacağım :) kız olursa Açelya Erkek olursa eşim ertuğrul istiyordu bakalım değişme ihtlimali yüzde 5 flndır

yok demedi hiçbirşey sadece ekranı dondurdu istersen telefonla cekebilrisin dedi bi 10 sn fln izletti pipiyi gosterdi kılo dedım bu haftalarda söylemıyoruz dedı kalktım yanı benim cevremdekılerın bu sen hamıle olan erkek suan ıkı hamıs var ıkısıde

ya aynen aynenn gercekten canından can sonucta ya cok mutluyum yanı gercekten:))

Hayırlı olsun sağlıkla kucağımızıza alalım kucağımıza hepimiz

Canım ben de 1 hafta rapor aldım rahat ettim inan ki büyük rahatlıkmış çalışmaya başladım resmen işkence
Hic is yerinde zamn gecmiyo cok daraldim gercekten doktorumu aradim yarin gel veririm dedi rapor benim limitim bittikten sonra heyet veriyorum dedi cok mutluyum gercekten bu gun son biraz dinleniyim

Arkadaşımın kız oluyor bugün öğrendi o da 2. Kızı olacak erkek istiyordu deli gibi dualar ede ede istedi, bana senin erkek olursa çok kıskanırım diyor :))
Bak ne diycem bu anlarını unutmadan not al telefonuna falan duygularını o an hissettiklerini sonra ultrason fotolarını bir deftere yapıştırıp altıns Notlar yaz çok güzel ileride verirsin falan, gene duygusallığım tuttu

Oğlusun sağlıkla gelsin canım daha önce kız mı demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…