Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bi ben kaldım doktor bana kıza benziyo ama kesin değil bidahaki muayene de söylerim dedi. Simdi bekle ki ağustosun 28'i gelsin
yalnız değilsin bende öğrenemedim daha
16 ağustosu bekliyorum bende
bana da erkeğe benziyo demişti bakalım doğrumu yoksa değişmiş mi
hayırlısı olsun inş
merhabalar biz geldik ama hala ve hala göstermdi bizimki :) ne bacak açtı doğru dürüst ne yan yattı hep eğildi büküldü :) boyuda ölçemedik 194 g olmuşuz :)
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bir şey soracağım size.
Başka çocuğu olanlar çocugunuzu kucağıniza alıyor musunuz?
İki buçuk yaşında oğlum var bana çok düşkün alıyorum gün içinde mecburen.
Annem kv dem alma diyorlar ama pek mümkün olmuyor.
Bir zararı olur mu ki
Fikriniz nedir ? ?
Zararı olup olmadığından emin değilim yani bilimsel olarak. Ama alıyorum, kızım bütün gün özlüyor akşam sürekli gelmek istiyor kucağıma, 4 yaşında. Riskli, sıkıntılı bir gebelik değil benimki, ağrı falan da hissetmedim ama doğrusu budur diyemem tabi, doktora danışmak lazım belki.
memeye duskun cocuklar sutten kesince bu sekilde baska biseye baglaniyormus anne kokusunu alabilecegi annenin bir parcasiyla avunuyor benim oglum da duskundu cok simdi de gobusumle bag kurdu :) olsun avunsun elbet birakirlar
memeye duskun cocuklar sutten kesince bu sekilde baska biseye baglaniyormus anne kokusunu alabilecegi annenin bir parcasiyla avunuyor benim oglum da duskundu cok simdi de gobusumle bag kurdu :) olsun avunsun elbet birakirlar
Amin canım abisinin ismi daha uzun abdurrahman efrahim biz kisaca efrah dedik ilk ismini zor kabullendim ama eşimin dedesinin ismiymiş bisey diyemedim onada alıştık çocuğum sınavlarda adını yazana kadar sınav bitecek ona üzülüyorum
Zararı olup olmadığından emin değilim yani bilimsel olarak. Ama alıyorum, kızım bütün gün özlüyor akşam sürekli gelmek istiyor kucağıma, 4 yaşında. Riskli, sıkıntılı bir gebelik değil benimki, ağrı falan da hissetmedim ama doğrusu budur diyemem tabi, doktora danışmak lazım belki.
merhabalar biz geldik ama hala ve hala göstermdi bizimki :) ne bacak açtı doğru dürüst ne yan yattı hep eğildi büküldü :) boyuda ölçemedik 194 g olmuşuz :)
Kizlarrr dr %70 kız demişti yaaa bende prensesime küçük küçük biseler almaya basladimmm
Insan nasıl özene özene seçip aliyo yaa
Bu duyguyu allah herkese nasip etsinnn
Evet çatlıyormuş. Benim ilk hamileliğim olduğu için hiç bişey bilmiyorum tamamen kulaktan dolma bilgiler kimisi karın ve göğüs çatlakları için her gece badem yağı sürüyormuş. Normal nemlendirici krem de süren var ama benim şu an tek derdim kaşıntı :/