2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
biz subattan beri bu haldeyiz kiyamiyorum da karnim acik o da ustunde oyle yatiyoruz karnimiz buyudukce nasil olacak bakalim
yaaa çok uzun süreç. bugün 1 hafta oldu memeyi bırakalı hala istiyor arada. göbekle kandırıyorum. geçsin bitsin bu süreç :)

Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bi ben kaldım doktor bana kıza benziyo ama kesin değil bidahaki muayene de söylerim dedi. Simdi bekle ki ağustosun 28'i gelsin

yalnız değilsin bende öğrenemedim daha
16 ağustosu bekliyorum bende
bana da erkeğe benziyo demişti bakalım doğrumu yoksa değişmiş mi
hayırlısı olsun inş

Zararı olup olmadığından emin değilim yani bilimsel olarak. Ama alıyorum, kızım bütün gün özlüyor akşam sürekli gelmek istiyor kucağıma, 4 yaşında. Riskli, sıkıntılı bir gebelik değil benimki, ağrı falan da hissetmedim ama doğrusu budur diyemem tabi, doktora danışmak lazım belki.

yaaa çok uzun süreç. bugün 1 hafta oldu memeyi bırakalı hala istiyor arada. göbekle kandırıyorum. geçsin bitsin bu süreç :)
memeye duskun cocuklar sutten kesince bu sekilde baska biseye baglaniyormus anne kokusunu alabilecegi annenin bir parcasiyla avunuyor benim oglum da duskundu cok simdi de gobusumle bag kurdu :) olsun avunsun elbet birakirlar

ne gordunuz sidosumm ya sen benden sonrasin bi ben ogrenemedim
Minnacık bir pipi gördük Büşra.
Ama o resimleri göndermeyecektin kızım nasıl oturdu icimee

Ben miraç koyucam abimiz 2 isimli buda öyle olsun dedik 2. Yide eşim huzeyfe koymak istedi yani huzeyfe miraç bi aksilik olmazsa
Çok güzel canım Rabbim adıyla yaşamayı nasip etsin.
Abisinin ismi neydi?

memeye duskun cocuklar sutten kesince bu sekilde baska biseye baglaniyormus anne kokusunu alabilecegi annenin bir parcasiyla avunuyor benim oglum da duskundu cok simdi de gobusumle bag kurdu :) olsun avunsun elbet birakirlar
Benim oğlum da dudağımla bağ kurdu. Bir de sivilce çıktı şimdi kocaman uçuk gibi. Acıyor desem de anlamıyor

Minnacık bir pipi gördük Büşra.
Ama o resimleri göndermeyecektin kızım nasıl oturdu icimee

Çok güzel canım Rabbim adıyla yaşamayı nasip etsin.
Abisinin ismi neydi?
Amin canım abisinin ismi daha uzun abdurrahman efrahim biz kisaca efrah dedik ilk ismini zor kabullendim ama eşimin dedesinin ismiymiş bisey diyemedim onada alıştık çocuğum sınavlarda adını yazana kadar sınav bitecek ona üzülüyorum

Ben otururken sarılıyorum ama taşımıyorum 3 buçuğu geçti

merhabalar biz geldik ama hala ve hala göstermdi bizimki :) ne bacak açtı doğru dürüst ne yan yattı hep eğildi büküldü :) boyuda ölçemedik 194 g olmuşuz :)
Yaaaa yaramaza bak göstermemiş Ne zaman gideceksin peki sonra?

Kaşıntı bende de var anlamadım göğüs uçlarımız mı çatlayacak da kaşınıyor ki uçları hala hassas düzgün kaşıyamıyorum pul pul soyuluyor uçları şuanda
Evet çatlıyormuş. Benim ilk hamileliğim olduğu için hiç bişey bilmiyorum tamamen kulaktan dolma bilgiler kimisi karın ve göğüs çatlakları için her gece badem yağı sürüyormuş. Normal nemlendirici krem de süren var ama benim şu an tek derdim kaşıntı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…