2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Susar tabi umarım vardır öyle bebekler de

Esimle dayanamadik 20 agustosta kadar bekleyemeyiz diye sonunda ogrendik. Minik bir prensesimiz olacakmis insallah genital bolgeye olan sizi agrilar da dediginiz gibi sadece bebegin ve rahimin baskisiymis gecen gunlerde size danistigim bag i da bugün gormedigini ifade etti aslinda kizdim beni telaslanditdi diye ama kizimin leylaligindaydim

Kizlar merhaba uzun zamandir yazmiyorum elimden geldigi kadar yazilanlari okumaya calisiyorum . Hepinize ilk oncelikle tesekkur etmek isterim sizin desteginizle ikili testimde risk cikmisti ve sivi aldirmasamda olabilecegi konusunda destek vermistiniz cok tesekkur ederim. Bugun hastane kontrolumuz vardi ve bebegim saglikli suan görünen bir problem yok ama normalden biraz daha assagida bebegim sizce bir sorun olurmu bu olay hic boyle olan oldumu

Hayırlı ugurlu olsun kuzum :)

sanırım burdan 2 arkadasın daha aynı durumu var , sanırım genlde 20.haftadan sonra yukarı cıkıyormus

canım ben canım ne isterse yiyorum valla, 2. Hamileliklerde insan biraz daha rahat oluyor galiba. Ama burger dan bikere yedim, yemez olaydım okadar tiksindim ki bidaha 1-2 sene yemem galiba :))

Sağol canım. Size bir kaderdaş daha geldi @Dido44 efrahuzeyfe 2. Oglusa hamile olan baska arkadaşlar var mı :)
biz varııııızzz :))

benim doktorum izin vermedi, 15 kg az deil dedi. Zorda kalınca alıyorum ama mümkün mertebe sadece otururken almaya gayret ediyorum

canım benim de nerdeyse 2 aydır hergün başım ağrıyor, bazen parolu 2 tane aldığım bile oluyor. Çok fena napsam geçmiyor

Korkma canım sadece dıkkat et oyle bır arkadasım vardı saglıkla aldı kucagına ama cok yorulma ayakta,fazla durma yorulma

Aslında ilk isim de güzel canım ama ikisi birlikte cok uzun olmus gerçekten. Efrahimin anlami nedir acaba?
Hafraya cuma arastirma hastanesinden randevu aldim ayrintiliya randevj vermeleri icin orda da bakariz biz :) ama umudum kalmadi :)
Hangi hastaneyi tercih ediyorsun canım ayrıntılı için. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Nerde girsem diye düşünüyorum.

Hz.yusuf peygamberin oğlunun ismiymiş canım evet dediğin gibi kimliğe zor sığdı çok uzun

Merhaba Ankara annesi görünce yazmak istedim, ben Zekai Tahir Burak Hastanesinin Çayyolu Polikliniğine gidiyorum, ayrıntılı ultrason yapılıyor ve oldukça sakin bir poliklinik.

Merhaba Ankara annesi görünce yazmak istedim, ben Zekai Tahir Burak Hastanesinin Çayyolu Polikliniğine gidiyorum, ayrıntılı ultrason yapılıyor ve oldukça sakin bir poliklinik.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. İşime yarayacak bu bilgi gerçekten şu halde kalabalık ortamlara tahammül olmuyor hiç.

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik

ben daha almadım hıc haml pantolunu 40 beden bı kactane vardı belı lastıklıler fln ıdare edıyorum onlarda eylule kadar ıdare edeyım dıye bakıyorum suan
Banada genis oluyor yenisini bakacagim artik
Minnacık bir pipi gördük Büşra.
Ama o resimleri göndermeyecektin kızım nasıl oturdu icimee

Çok güzel canım Rabbim adıyla yaşamayı nasip etsin.
Abisinin ismi neydi?
ahh ahh benimkide erkek olursa icime oturacak ya

Canim benim doktorum Ali ipek e yonlendirdi ataturk egitim ve arastirma hastanesinde cok iyi bi doktor dusunebilirsin onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…