- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Susar tabi umarım vardır öyle bebekler deKuzum varya bebek sanki hep susacak bende onu öpecem koklayacakmişim onunla oynayıp vakit geçirecekmişim gibi geliyor hani ilkya daha eziyetini düşünmüyorumgerçekler aklima gelmiyor bile uykusuz kalacagim günler sürekli sebepsizce aglamasi delirtmesi onlar şuan yok hayaller pek güzel
Ya haftaya arastirma hastanesindrn kadin doguma.randevu aldim cumaya. Orda beni ayrintili ultrason icin randevu ayarlicaklar. Cuma da bi bakarim randevu ayarlarken :))Vay sipaya bak sen :) ne zamana kaldi o zaman.
Hafraya cuma arastirma hastanesinden randevu aldim ayrintiliya randevj vermeleri icin orda da bakariz biz :) ama umudum kalmadi :)Yaaaa yaramaza bak göstermemişNe zaman gideceksin peki sonra?
Hayırlı ugurlu olsun kuzum :)Esimle dayanamadik 20 agustosta kadar bekleyemeyiz diye sonunda ogrendik. Minik bir prensesimiz olacakmis insallahgenital bolgeye olan sizi agrilar da dediginiz gibi sadece bebegin ve rahimin baskisiymis gecen gunlerde size danistigim bag i da bugün gormedigini ifade etti aslinda kizdim beni telaslanditdi diye ama kizimin leylaligindaydim
sanırım burdan 2 arkadasın daha aynı durumu var , sanırım genlde 20.haftadan sonra yukarı cıkıyormusKizlar merhaba uzun zamandir yazmiyorum elimden geldigi kadar yazilanlari okumaya calisiyorum . Hepinize ilk oncelikle tesekkur etmek isterim sizin desteginizle ikili testimde risk cikmisti ve sivi aldirmasamda olabilecegi konusunda destek vermistiniz cok tesekkur ederim. Bugun hastane kontrolumuz vardi ve bebegim saglikli suan görünen bir problem yok ama normalden biraz daha assagida bebegim sizce bir sorun olurmu bu olay hic boyle olan oldumu
canım ben canım ne isterse yiyorum valla, 2. Hamileliklerde insan biraz daha rahat oluyor galiba. Ama burger dan bikere yedim, yemez olaydım okadar tiksindim ki bidaha 1-2 sene yemem galiba :))Kızlar burger king den burger yeme konusunda ne dusunuyorsunuzben hamıle kaldıgımdan berı 4 kez fln yemısımdır herhalde , sürekli sık sık yemek tabıkı hem vucudumuza zarar hemde bebeğe bı faydası yok. ama arada ayda bır 2 kez yemekten bırsey olmaz herhalde.Dışarda yediğimiz cogu seyde yıne bılmdıgmız seyler var sonucta fikirler nedir hanımlar
biz varııııızzz :))Sağol canım. Size bir kaderdaş daha geldi @Dido44efrahuzeyfe 2. Oglusa hamile olan baska arkadaşlar var mı :)
benim doktorum izin vermedi, 15 kg az deil dedi. Zorda kalınca alıyorum ama mümkün mertebe sadece otururken almaya gayret ediyorumİyi akşamlar arkadaşlar.
Bir şey soracağım size.
Başka çocuğu olanlar çocugunuzu kucağıniza alıyor musunuz?
İki buçuk yaşında oğlum var bana çok düşkün alıyorum gün içinde mecburen.
Annem kv dem alma diyorlar ama pek mümkün olmuyor.
Bir zararı olur mu ki
Fikriniz nedir ? ?
canım benim de nerdeyse 2 aydır hergün başım ağrıyor, bazen parolu 2 tane aldığım bile oluyor. Çok fena napsam geçmiyorHergun zonklama seklinde agrım oluyo. Migren hastasıyım zaten gebelikte 12 hafta olmadı ama özellikle son 10 gundur berbat. Parol bormalde de faydasızdı acilde iğne olmadan geçmezdi su an kroniklesti ve canım çok sıkılıyor
Korkma canım sadece dıkkat et oyle bır arkadasım vardı saglıkla aldı kucagına ama cok yorulma ayakta,fazla durma yorulmaKizlar merhaba uzun zamandir yazmiyorum elimden geldigi kadar yazilanlari okumaya calisiyorum . Hepinize ilk oncelikle tesekkur etmek isterim sizin desteginizle ikili testimde risk cikmisti ve sivi aldirmasamda olabilecegi konusunda destek vermistiniz cok tesekkur ederim. Bugun hastane kontrolumuz vardi ve bebegim saglikli suan görünen bir problem yok ama normalden biraz daha assagida bebegim sizce bir sorun olurmu bu olay hic boyle olan oldumu
Nsallah cnm bekliycez artik 2.5 hafta daha ciksin diyesanırım burdan 2 arkadasın daha aynı durumu var , sanırım genlde 20.haftadan sonra yukarı cıkıyormus
Amin canim insallah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yaradan rabbimKorkma canım sadece dıkkat et oyle bır arkadasım vardı saglıkla aldı kucagına ama cok yorulma ayakta,fazla durma yorulma
Aslında ilk isim de güzel canım ama ikisi birlikte cok uzun olmus gerçekten. Efrahimin anlami nedir acaba?Amin canım abisinin ismi daha uzun abdurrahman efrahim biz kisaca efrah dedik ilk ismini zor kabullendim ama eşimin dedesinin ismiymiş bisey diyemedim onada alıştık çocuğum sınavlarda adını yazana kadar sınav bitecek ona üzülüyorum
Hangi hastaneyi tercih ediyorsun canım ayrıntılı için. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Nerde girsem diye düşünüyorum.Hafraya cuma arastirma hastanesinden randevu aldim ayrintiliya randevj vermeleri icin orda da bakariz biz :) ama umudum kalmadi :)
Hz.yusuf peygamberin oğlunun ismiymiş canım evet dediğin gibi kimliğe zor sığdı çok uzunAslında ilk isim de güzel canım ama ikisi birlikte cok uzun olmus gerçekten. Efrahimin anlami nedir acaba?
Hangi hastaneyi tercih ediyorsun canım ayrıntılı için. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Nerde girsem diye düşünüyorum.
Merhaba Ankara annesi görünce yazmak istedim, ben Zekai Tahir Burak Hastanesinin Çayyolu Polikliniğine gidiyorum, ayrıntılı ultrason yapılıyor ve oldukça sakin bir poliklinik.Aslında ilk isim de güzel canım ama ikisi birlikte cok uzun olmus gerçekten. Efrahimin anlami nedir acaba?
Hangi hastaneyi tercih ediyorsun canım ayrıntılı için. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Nerde girsem diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. İşime yarayacak bu bilgi gerçekten şu halde kalabalık ortamlara tahammül olmuyor hiç.Merhaba Ankara annesi görünce yazmak istedim, ben Zekai Tahir Burak Hastanesinin Çayyolu Polikliniğine gidiyorum, ayrıntılı ultrason yapılıyor ve oldukça sakin bir poliklinik.
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin minikEsimle dayanamadik 20 agustosta kadar bekleyemeyiz diye sonunda ogrendik. Minik bir prensesimiz olacakmis insallahgenital bolgeye olan sizi agrilar da dediginiz gibi sadece bebegin ve rahimin baskisiymis gecen gunlerde size danistigim bag i da bugün gormedigini ifade etti aslinda kizdim beni telaslanditdi diye ama kizimin leylaligindaydim
Banada genis oluyor yenisini bakacagim artikben daha almadım hıc haml pantolunu 40 beden bı kactane vardı belı lastıklıler fln ıdare edıyorum onlarda eylule kadar ıdare edeyım dıye bakıyorum suan
ahh ahh benimkide erkek olursa icime oturacak yaMinnacık bir pipi gördük Büşra.
Ama o resimleri göndermeyecektin kızım nasıl oturdu icimee
Çok güzel canım Rabbim adıyla yaşamayı nasip etsin.
Abisinin ismi neydi?
Ben oğluşuma da bulurum güzel cicilerBanada genis oluyor yenisini bakacagim artik
ahh ahh benimkide erkek olursa icime oturacak ya
Canim benim doktorum Ali ipek e yonlendirdi ataturk egitim ve arastirma hastanesinde cok iyi bi doktor dusunebilirsin onu daAslında ilk isim de güzel canım ama ikisi birlikte cok uzun olmus gerçekten. Efrahimin anlami nedir acaba?
evet ali ipek de çok soğuk ama çok iyi bir doktor alanında, ilk gebeliğimde o yapmıştı ayrıntılı ultrasonu.Canim benim doktorum Ali ipek e yonlendirdi ataturk egitim ve arastirma hastanesinde cok iyi bi doktor dusunebilirsin onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?