2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
uyyyy o ne öyle
eskı topraklar ıste yapıyorlardı valla şimdi doktorlar mı cok kolaya kacıyor yoksa bizler mi cesaret edemeden kolaya kacıyoruz hıc bılmıyorum anlamadım da etrafımda bır senede 5 kısı dogum yaptı 4 ü sezeryan 1 ı normal oda 2.cocugu eskılerden yanı o da yok anam baska doğurabılen yok doktorda %80 lik bir pay görüyorum ben

Benim de haftaya belli olur kesin artık 13 haftalikken erkek dedi çok değişen oldu ama ben kesin gözüyle bakıyorum kıyafet bakıyorum ismi felan belli oldu pek bi kanım kaynadı
Ne olacak canım ismi?
Ben de kesin bakıyorum artık değişmez galiba. Çünkü apaçık gördük herşeyi

Ne olacak canım ismi?
Ben de kesin bakıyorum artık değişmez galiba. Çünkü apaçık gördük herşeyi
valla kızlar oyle dıyosunuz ama en azından 16 haftayı gecemeyı bekleyın cunkumm bizim gelınede 3bucuk aylıkken erkek dedıler kesın megersem kordonu cıkıntı yapmıs bır sonrakı kontrolde hop bı bakıyorlar kız
Şuan hamıle olan baska bı arkadasım 12+ bıseylerde kız dedı doktor dun gıttı 16 haft. erkekmıs

Canım kordon gibi değildi ya bildiğin pipi farklı açıdan fotografini bile çekti doktor. ama dediğin doğru yine de kesin diyebilmek için bir dahaki randevuyu beklemek lazım.

M Mavisu27 hicbise olmaz kuzum ben hamile kaldjgimdan beri kucakliyorum oglum 2.5 yasinda allahin izniyle bise olmaz dushk riski yoksa tabi oglhm 23 kilo

Kizlar gunaydın. Ozellikle uzanip kendimi dinledigim zamanlar genital bolgeme hafif hafif sızı vuruyor. Doktor randevuma 20 gün var da Bu durumu yasayaniniz doktoruna soraniniz var mi?

Evet canim ya hic kordon gibi degildi bende isterim bir kız bir erkek ama pipiyi gördükten sonra baya alıştım sanırım değişme ihtimalini düşünemiyorum

Kizlar gunaydın. Ozellikle uzanip kendimi dinledigim zamanlar genital bolgeme hafif hafif sızı vuruyor. Doktor randevuma 20 gün var da Bu durumu yasayaniniz doktoruna soraniniz var mi?
canım bence normal bir durum benimde oluyor sızı gıbı bır gırıyor şeyime baskı yaparak gecıyor ama arada bır oluyor

Ben bununla ilgili şey biliyorum.plesanta 17 18.haftalarda aşağıda olur ama 20.haftaya doğru yerini alır diye duymustum.hatta iyi bir perinatolog tan.tabi kimisinin öyle kalirmis doktorun dediği riskler olurmuş ama çoğunlukla yerini alıyor diye biliyorum.

Sıkılmayı ararsın demedi deme
Kuzum varya bebek sanki hep susacak bende onu öpecem koklayacakmişim onunla oynayıp vakit geçirecekmişim gibi geliyor hani ilkya daha eziyetini düşünmüyorum gerçekler aklima gelmiyor bile uykusuz kalacagim günler sürekli sebepsizce aglamasi delirtmesi onlar şuan yok hayaller pek güzel

Bende senın gıbı sanıyordum dogunca oyuncak bebek olmadıgını anladım

umarım bebekler doğunca da aynı fikirde olursun :)
tüm gün evdeyim ev, bebek tek başıma yetişemiyorum diye ağlamak yok anlaştık mııı
O kısımlara gelmedim
Daha ben kendimi avutuyorum oyuncak bebek sanki hep susacak gülecek konuşacak benimle aglamicak hasta olmucak beni uykusuz birakmicak gibi gibi hayaller olunca insan sabirsizlaniyor gerçekler biraz acı uykusuzluga gelemiyorum aglarim o yüzden birşey demiyim

biz subattan beri bu haldeyiz kiyamiyorum da karnim acik o da ustunde oyle yatiyoruz karnimiz buyudukce nasil olacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…