2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağol canım. Size bir kaderdaş daha geldi @Dido44 efrahuzeyfe 2. Oglusa hamile olan baska arkadaşlar var mı :)
Benim de haftaya belli olur kesin artık 13 haftalikken erkek dedi çok değişen oldu ama ben kesin gözüyle bakıyorum kıyafet bakıyorum ismi felan belli oldu pek bi kanım kaynadı

Benim oglus 3 yaşında hiç sakınmıyorum istedigim zaman kucaklıyorum denizde kucağımda dalgaları karşıladık hopladık durduk sadece yürürken almıyorum

2 gündür baş ağrısı mahvediyor beni yaa kızlar bulantim geçmişti ağrıylà bulantıda oluyor acaba migren mi ki bu agri

Evet yanliz kaldik evlendikten sonra eş dost akraba biyere kadar eşlerde işte insan gün boyu birini istiyor evde heleki birde bu bebekse oh miss olur kuzum dualarindan bizide mahrum birakma gönlünden bizleride geçir
umarım bebekler doğunca da aynı fikirde olursun :)
tüm gün evdeyim ev, bebek tek başıma yetişemiyorum diye ağlamak yok anlaştık mııı

benim 22 aylık oğlum var ben kucaklıyorum. doktorum kucakla bir sorun yok dedi. düşük riski falan olsa kucaklama derdim ama iyisin kucaklayabilirsin dedi. biz bebeği unutup hala tepişiyoruz oğlumla

yaaa bizde de durumlar aynı. bu hafta memeyi bıraktık. kendi göbeğini açıyor benimkini açıyor göbek göbeğe yatıyoruz
kardeşini seviyor konuşuyor . o göbek hep açık. umarım kışa doğru vazgeçer yoksa üşürüz bu halde.

Benim de haftaya belli olur kesin artık 13 haftalikken erkek dedi çok değişen oldu ama ben kesin gözüyle bakıyorum kıyafet bakıyorum ismi felan belli oldu pek bi kanım kaynadı
doktor kesin konuştu ama grupta değişenleri gördükçe bende emin olamadım. hadi senden gelen habere göre ben de rahatlayacağım. :)

yaa dönemsel mi acaba dünden beri bende başağrısıyla geziyorum. sabah uyandım hala ağrıyor. şu an işteyim gözlerim kapanıyor ağrıdan
Olabilir basta parol bile kullanamıyodum gecen gün basım catlicaktı esim doktora sormus doktor normal demis hamilelik döneminde. Parol kullanmamı söylemis

duymayın kızım öyle hikayeleri anlatacak olanı uyarın duymak istemiyorum diye. seni strese sokmaktan başka bi işe yaramaz kadınlık hormonları moralden çok etkileniyor ve bu doğum işi tamamen hormonların kontrol ettiği bi olay.

2 gündür baş ağrısı mahvediyor beni yaa kızlar bulantim geçmişti ağrıylà bulantıda oluyor acaba migren mi ki bu agri
Hergun zonklama seklinde agrım oluyo. Migren hastasıyım zaten gebelikte 12 hafta olmadı ama özellikle son 10 gundur berbat. Parol bormalde de faydasızdı acilde iğne olmadan geçmezdi su an kroniklesti ve canım çok sıkılıyor

Sana kim anlatıyor bunları

Boşver dinleme canım
bızzat yasadıgım ıcın bırı annem bırı halam , ama ben suralarda bı yerde dedim herkesın vucudu herseye verecegı tepkı farklı ki o dönemlerde değiliz ben burda doğum hıkayelerı bolumunude cok okuyorum ama herkes ben gibi değil tabi bu bilincte olmayanlar mumkunse gozunu kulagını kapatsın tabıkı :)

Evet yanliz kaldik evlendikten sonra eş dost akraba biyere kadar eşlerde işte insan gün boyu birini istiyor evde heleki birde bu bebekse oh miss olur kuzum dualarindan bizide mahrum birakma gönlünden bizleride geçir
aklıma gelebılcek herkese hatta tüm hamıle adaylarına toplu toplu dualar edelim tabikıı :)) sağlıkla hayırlısıyla gelsın meleklerımız :)

Allah ın izniyle doktorunun dediklerini yap hep iyiyi getirip aklina dua et canım .yukari cikacsktir insallsh

ay dimi ama ben kucuktum hayal meyal hatırlıyorum o halını ayy sımdı olsa zaten dogum yaptırmazlar sezeryan dırek ilk cocuguda 4900 dogmus
uyyyy o ne öyle

Olabilir basta parol bile kullanamıyodum gecen gün basım catlicaktı esim doktora sormus doktor normal demis hamilelik döneminde. Parol kullanmamı söylemis
biraz daha sabredeceğim hala kötü olursam parol alayım bende. izin alıp evde dinlensem geçer ama evde oğlum dinlenmeme fırsat vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…