benim 22 aylık oğlum var ben kucaklıyorum. doktorum kucakla bir sorun yok dedi. düşük riski falan olsa kucaklama derdim ama iyisin kucaklayabilirsin dedi. biz bebeği unutup hala tepişiyoruz oğlumla
Bugün kontrolüm vardı ve artık kesinleşti ki bebişimiz erkek :) 180 gram olmuş kilosu da hehe
1 ay sonra için detaylı ultrason istedi doktorum. Bir de 4lü tarama için kan vermemi söyledi, şart mı dedim, bence iyi olur diye ısrar etti. İkili testimin riski çok düşük çıkmış aslında ama biz de neyse yaptıralım madem dedik artık..
Bugün kontrolüm vardı ve artık kesinleşti ki bebişimiz erkek :) 180 gram olmuş kilosu da hehe
1 ay sonra için detaylı ultrason istedi doktorum. Bir de 4lü tarama için kan vermemi söyledi, şart mı dedim, bence iyi olur diye ısrar etti. İkili testimin riski çok düşük çıkmış aslında ama biz de neyse yaptıralım madem dedik artık..
Hayirli olsunn ❤❤ bugun bizimde vardi ama yine ve yine gostermedii :)) boyunu bile olcemedik egilip bacaklari cekip durdu bi 194g oldugunu olcebildik :)) 4lu test icin benim dojtorumda ustedi bende de risk yoktu bende kan verdim. Ultrasona gore 18.haftadaymisim 21de git ayrintiliya dedi
Ya doktor bizede kiz olabilir hemde cok nazli bi kiz olabilir utangac dedi ama kesin diyemem erkekte cikabilir cunku gostermio yanilma payi yuksek dedi :) haftaya cuma bi daha deneriz sansimizi olmadi ayrintiliya :) senin nasil bekledigini su an cok daha iyi anladim :)) sizin son 3diyelim bugun gecti artik ❤❤
Ya doktor bizede kiz olabilir hemde cok nazli bi kiz olabilir utangac dedi ama kesin diyemem erkekte cikabilir cunku gostermio yanilma payi yuksek dedi :) haftaya cuma bi daha deneriz sansimizi olmadi ayrintiliya :) senin nasil bekledigini su an cok daha iyi anladim :)) sizin son 3diyelim bugun gecti artik ❤❤
Merhaba kizlar bende 6sinda gidicektim dr a koydeydik. Ama dayanamadim geldim evime yarin gidicem bakalim insallah ogrenirim artik ya kotu kotu ruyalar gormeye basladim Allahim korusun olu bebek doguruyodum cok korktum ki ruyaymis. Biraz once yemek yedim uzandim kipirti hissettm resmen karnim inip cikti sanki 7 aylik bebek gibi gordm videoya cektim hatta
12 haftalıkken gittim doktor söylemiyodu belli olmaz simdi dedi cok ısrar edince kıza benziyo ama kesin değil bidaha ki sefere söylerim dedi bayramdan sonra öğrenirim heralde. Senin belli mi