2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydııın güzel

dün baş ağrısına dayanamadım işten izin aldım ama evdeki canavar canıma okudu

neyse o uyuyunca uyudum da kendime gelebildim. bugün iyiyim şükür.
Günydın canım. Ne zor oluyor ikinci hamilelik evdeki canavarlardan dolayı değil mi :)

Kesın olmamalkla benım de 2. Oglus gelecek doktor erkege benzettı dıyınve yaaa kız olsa sıralı olurdu dıyorlar sınır oluyorum ya benım ıcın onemlı degıl saglıklo hayırlı olsun deyınce de ee ınsan ıster dıye ınanmıyomus gıbı bı hava sergılıyorlar Dusunmuyorlar evlat askıyla tutusan nıce ınsan var Rabbım bıze lutfetmıs aman nıye kız yada erkek degıl diye nankorluk ne haddımıze

sidelya ya canım sormayın bizimde ilk bebeğimiz erkek gibi dedi doktor , bende heveslendim asımın aılesını fln toplanıp konfetı patlattım eşimin ailesinde hep erkek bebek var ablasının kuzenlerının fln kız cok ıstyıolardı halıyle ama benım ıcın farketmıyordu yanı sonucta benım canım kanım ilk bebegım esım cok sasırdı ailesi ise aa erkek mı yıne mı kızı bulamadık tuh hayal kırıklıgına ugradık biz kız beklıyorduk gıbı degısık cumleler malesefff duydum cok pısman oldum tek esıme soyleseydım dıye cok uzuldum gercekten hadı senın 2.bebeğnmiş yine tühleyıp vahlamıslar (ki yine cok yanlıs bence) bende aynı durumu fazlasını yasadım trajıkomıkkk resmen

teşekkür ederim bunu duymakta iyi geldi
Doktorumda çıkabileceğini söyledi çıkmazsa erken dogum riskinden bahsetti.suan için kanaman olabilir dedi.insan korkuyo iste iyi düşünmeye çalışıyorum ama mevzu bebek olunca korku daha ağır basıyo

Canm bende 52 ile kaldım. Şu 49 um. Bende hiç almadım. Dr bi problem olmadığı bi soyledi

o kadar iyi anlıyorum ki sizi, bir kızım var ve ikinci de kız gibi hissediyorum. ama başta annem, çevremdeki herkeste erkek beklentisi var. dediğiniz gibi sağlıklı olsun deyince de inanmıyorlar, herkesin gönlünden farklı geçermiş. geçmiyor benim hatta kızımın kız kardeşi olması gönlümün derininden geçen ama onu bile söylemiyorum, kimse inanmaz.

ben basladım 12.haftamdan sonra malesef (

Ben de bebeğimi etiketlemesinler istiyorum. Neyin olacak neyin olacak.... Evladım olacak insan olacak diyecem

Ay bak neler demişler

Canım sen takılma baskalarına esınle nasıl ıstıyosanız oyle davranın bebısını yapacagın hazırlıkları dusun bunlar aklına getırme hıc

Saka gıbı yaaa ay sınır ederler dogunca da akılları gıder torun dıye safı bos laf

Son düzenleme:
aynen ya ben daha hamıle kalmadan oglum olacagını hıssedıyordum ıcımden hala hıc kızım olmayacak dıye gecıyor 3 oglum olacak gıbı hıssedıyorum ama saglıklı hayırlı ımanlı evlatlar olsun ayrıca her zaman tek kız yerıne 2 kız daha ıyıdır hem sana yoldas hem bırbırlerıne benım kız kardesım yok mesela hep derım olacaksa 2 kız olsun tek olursa ben gıbı zorlanır dıye

Günydın canım. Ne zor oluyor ikinci hamilelik evdeki canavarlardan dolayı değil mi :)
planlarıma göre son hamileliğim tadını çıkaracağım derken farkına varamadım daha hamile olduğumun 16. haftaya geldik bile.
beni doğumdan sonraki 6 ay korkutuyor. memeye ve bize yapışık yaşayan yenidoğan ve onu kıskanan bir minik canavar

6 ay olup oturmaya başlayınca ve ek gıda işine geçince daha kolay olacak diye düşünüyorum.

Bana da erkek gibi geliyor senin bebis. Allah'tan hayırlısı canım.
Şu mesajınla daha iyi anladım seni. Üstünde bir baskı hissetmişsin ki çok normal. Tabi sizin kararınız. Ama bu kez de doğuma kadar başınızın etini yerler

Çok doğru söylüyorsun canım. Ben bu kez kız hissediyordum. Doktor erkek deyince ' yaa ' dedim. Hâlâ onun pişmanlığını çekiyorum. Allah nasip etti çok şükür bu duyguyu 1.ciyi verdi 2. De verdi daha ne isterim. Şükürler olsun.
Ayıp ama gercekten. Benim kv de ben kız sevemicem mi kizinızin saçlarını tarayacaktım. Bir sürü şey zırvaladı. Moralimizi bozdu.

bana da 12. hafta büyük ihtimal erkek dedi ama kesin olarak 17 de öğrendik kimseye demedik değişir diye geç gelişebiliyormuş dış genital organ. doktorlar kemik yapısına göre söylüyor tahmini yani ilk söylenen

Kızlar dün tahlil yaptrmıştım doktorum istemişti eşimde sabah almaya gittik kanda enfeksiyon falan var demiş doğru düzgün açıklama bile yapmamış sizde bi bakrmisinz

Eklentiler

• 20180802_103242.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 20180802_103225.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 20180802_103203.webp
    47 KB · Görüntüleme: 51
  • 20180802_103133.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…