- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Saol kuzum gidicem ins birazdanPnarMracAlya aa canjm ikili test diye okumusjm uclu yazmisiin evet canim.bu haftalarda uclu ve dortlu test yapiliyor 20. Haftaya adar
Günydın canım. Ne zor oluyor ikinci hamilelik evdeki canavarlardan dolayı değil mi :)günaydııın güzel
dün baş ağrısına dayanamadım işten izin aldım ama evdeki canavar canıma okudu
neyse o uyuyunca uyudum da kendime gelebildim. bugün iyiyim şükür.
Kesın olmamalkla benım de 2. Oglus gelecek doktor erkege benzettı dıyınve yaaa kız olsa sıralı olurdu dıyorlar sınır oluyorum ya benım ıcın onemlı degıl saglıklo hayırlı olsun deyınce de ee ınsan ıster dıye ınanmıyomus gıbı bı hava sergılıyorlar Dusunmuyorlar evlat askıyla tutusan nıce ınsan var Rabbım bıze lutfetmıs aman nıye kız yada erkek degıl diye nankorluk ne haddımızeAh bu hormonlar okudu canımızı.
Şaka bir yana canım kendini üzme böyle şeyler icin. İnsanların merak etmeleri gayet normal tabiki en önemlisi sağlıklı olması. Sağlık olmayınca cinsiyetin bir önemi kalmıyor burda da gördük bunun örneklerini. Ama merak illaki oluyor bizlerde merak ettik anne olarak. Senin merak etmemen anormal mi , hayır değil bana göre. Herkesin bakış açısı farklı olabiliyor.
Bir de neden söylemiyorsunuz ki? Zaten ilk Bebek cinsiyet ne olursa olsun kabul gormeme gibi bir durum olacağını sanmam. Mesela benim 2. Oğlum geliyor nasipse. Ve çevrem hep kız için dua ediyordu. Şimdi söyleyince suratlarda 'aa tüh' bakışı oluyor. Ama ben takmıyorum. Rabbim böyle uygun görmüş demek ve ben hayırlısının bu olduğunu düşünüyorum. Çok uzattım ama demek istediğim kimseyi kafana takıp şu halinle kendini strese sokma. :)
Kızlar yarın kontrol günümüz. Ben hariç herkes bebeğimin cinsiyetini merak ediyor. Bu benim zoruma gidiyor Benim için önemli olan tek şey hayırlı ve sağlıklı olması . Öğrenmeyelim diyorum. Bunu yazarken ağladım az bile. Eşim dedi biz öğrenelim kimselere demeyelim. Tutar mi sözünü
teşekkür ederim bunu duymakta iyi geldiBen bununla ilgili şey biliyorum.plesanta 17 18.haftalarda aşağıda olur ama 20.haftaya doğru yerini alır diye duymustum.hatta iyi bir perinatolog tan.tabi kimisinin öyle kalirmis doktorun dediği riskler olurmuş ama çoğunlukla yerini alıyor diye biliyorum.
16-18 arası yapılıyor 1-2 gun falan da onde cıkıyorsa yapar benceKizlar 15 +5deyim yarin gitsem uclu testi yaparmi doktor
Canm bende 52 ile kaldım. Şu 49 um. Bende hiç almadım. Dr bi problem olmadığı bi soylediHayırlı geceler kızlar aklıma bir soru takıldı şimdi ben hamile kalmadan önce 54.7kilo idim hamile kaldıktan sonrada 52.3 kiloyum 15+5 gün olduk ama hiç kiloda artış olmadı sizce normal mi birde ne zaman kilo almaya başladınız
yaa ağlayacağımmmmmAllahım yaaaa ilk defa çok net hissetim prensesimin hareketini:) veeee esimde elini koydu o da ilk defa hissettiiiii
o kadar iyi anlıyorum ki sizi, bir kızım var ve ikinci de kız gibi hissediyorum. ama başta annem, çevremdeki herkeste erkek beklentisi var. dediğiniz gibi sağlıklı olsun deyince de inanmıyorlar, herkesin gönlünden farklı geçermiş. geçmiyor benim hatta kızımın kız kardeşi olması gönlümün derininden geçen ama onu bile söylemiyorum, kimse inanmaz.Kesın olmamalkla benım de 2. Oglus gelecek doktor erkege benzettı dıyınve yaaa kız olsa sıralı olurdu dıyorlar sınır oluyorum ya benım ıcın onemlı degıl saglıklo hayırlı olsun deyınce de ee ınsan ıster dıye ınanmıyomus gıbı bı hava sergılıyorlar Dusunmuyorlar evlat askıyla tutusan nıce ınsan var Rabbım bıze lutfetmıs aman nıye kız yada erkek degıl diye nankorluk ne haddımıze
ben basladım 12.haftamdan sonraHayırlı geceler kızlar aklıma bir soru takıldı şimdi ben hamile kalmadan önce 54.7kilo idim hamile kaldıktan sonrada 52.3 kiloyum 15+5 gün olduk ama hiç kiloda artış olmadı sizce normal mi birde ne zaman kilo almaya başladınız
Hadi ıns canmmmyaa ağlayacağımmmmmbizde isterizzz
Ben de bebeğimi etiketlemesinler istiyorum. Neyin olacak neyin olacak.... Evladım olacak insan olacak diyecemKesın olmamalkla benım de 2. Oglus gelecek doktor erkege benzettı dıyınve yaaa kız olsa sıralı olurdu dıyorlar sınır oluyorum ya benım ıcın onemlı degıl saglıklo hayırlı olsun deyınce de ee ınsan ıster dıye ınanmıyomus gıbı bı hava sergılıyorlar Dusunmuyorlar evlat askıyla tutusan nıce ınsan var Rabbım bıze lutfetmıs aman nıye kız yada erkek degıl diye nankorluk ne haddımıze
Ay bak neler demişlersidelya ya canım sormayın bizimde ilk bebeğimiz erkek gibi dedi doktor , bende heveslendim asımın aılesını fln toplanıp konfetı patlattım eşimin ailesinde hep erkek bebek var ablasının kuzenlerının fln kız cok ıstyıolardı halıyle ama benım ıcın farketmıyordu yanı sonucta benım canım kanım ilk bebegım esım cok sasırdı ailesi ise aa erkek mı yıne mı kızı bulamadık tuh hayal kırıklıgına ugradık biz kız beklıyorduk gıbı degısık cumleler malesefff duydum cok pısman oldum tek esıme soyleseydım dıye cok uzuldum gercekten hadı senın 2.bebeğnmiş yine tühleyıp vahlamıslar (ki yine cok yanlıs bence) bende aynı durumu fazlasını yasadım trajıkomıkkk resmen
Canım sen takılma baskalarına esınle nasıl ıstıyosanız oyle davranın bebısını yapacagın hazırlıkları dusun bunlar aklına getırme hıcTeşekkür ederim canım. Kabul etmeme değil, asla. Öyle bir şey olamaz zaten, haşa!
Ben meraklı meraklı sorulardan sıkıldım. Büyük gün acaba ne olacak? Demiyorlar mı? İnsan olacak insannnnnn. Şunun oğlu olacakmış ya da kızı olacakmış demelerini istemiyorum insanların. Şunun çocuğu olacakmış desinler istiyorum .
Eşimin arkadaşı ve özellikle babası geri kafalı mesela . Erkeğe takık. Bizimkinin ne olacağını merak ediyorlarmış (ne olacağını) adamın 3 kızı olmuş, erkek istemişler hep, kısmet . Şimdi çocukluk arkadaşı olan eşimi merak ediyor . Erkekse için için çok kıskanacak biliyorum . Nazar değmesinden korkuyorum.
Karar aldık bu bizim özelimiz söylemeyeceğiz. Gebeliğimi de söylemeyecektim tutamadım kendimi. Burada bir arkadaş yeni söyledi akrabalarına ya ne takdir ettim onu . Ben beceremedim çenemi tutmayı .
Belki fikrim değişir ama şimdilik öyle düşünüyorum .
Bu arada erkek hissediyorum, sizinle paylaşırım . İsimler bile hazır
Saka gıbı yaaa ay sınır ederler dogunca da akılları gıder torun dıye safı bos lafsidelya ya canım sormayın bizimde ilk bebeğimiz erkek gibi dedi doktor , bende heveslendim asımın aılesını fln toplanıp konfetı patlattım eşimin ailesinde hep erkek bebek var ablasının kuzenlerının fln kız cok ıstyıolardı halıyle ama benım ıcın farketmıyordu yanı sonucta benım canım kanım ilk bebegım esım cok sasırdı ailesi ise aa erkek mı yıne mı kızı bulamadık tuh hayal kırıklıgına ugradık biz kız beklıyorduk gıbı degısık cumleler malesefff duydum cok pısman oldum tek esıme soyleseydım dıye cok uzuldum gercekten hadı senın 2.bebeğnmiş yine tühleyıp vahlamıslar (ki yine cok yanlıs bence) bende aynı durumu fazlasını yasadım trajıkomıkkk resmen
aynen ya ben daha hamıle kalmadan oglum olacagını hıssedıyordum ıcımden hala hıc kızım olmayacak dıye gecıyor 3 oglum olacak gıbı hıssedıyorum ama saglıklı hayırlı ımanlı evlatlar olsun ayrıca her zaman tek kız yerıne 2 kız daha ıyıdır hem sana yoldas hem bırbırlerıne benım kız kardesım yok mesela hep derım olacaksa 2 kız olsun tek olursa ben gıbı zorlanır dıyeo kadar iyi anlıyorum ki sizi, bir kızım var ve ikinci de kız gibi hissediyorum. ama başta annem, çevremdeki herkeste erkek beklentisi var. dediğiniz gibi sağlıklı olsun deyince de inanmıyorlar, herkesin gönlünden farklı geçermiş. geçmiyor benim hatta kızımın kız kardeşi olması gönlümün derininden geçen ama onu bile söylemiyorum, kimse inanmaz.
planlarıma göre son hamileliğim tadını çıkaracağım derken farkına varamadım daha hamile olduğumun 16. haftaya geldik bile.Günydın canım. Ne zor oluyor ikinci hamilelik evdeki canavarlardan dolayı değil mi :)
Bana da erkek gibi geliyor senin bebis. Allah'tan hayırlısı canım.Teşekkür ederim canım. Kabul etmeme değil, asla. Öyle bir şey olamaz zaten, haşa!
Ben meraklı meraklı sorulardan sıkıldım. Büyük gün acaba ne olacak? Demiyorlar mı? İnsan olacak insannnnnn. Şunun oğlu olacakmış ya da kızı olacakmış demelerini istemiyorum insanların. Şunun çocuğu olacakmış desinler istiyorum .
Eşimin arkadaşı ve özellikle babası geri kafalı mesela . Erkeğe takık. Bizimkinin ne olacağını merak ediyorlarmış (ne olacağını) adamın 3 kızı olmuş, erkek istemişler hep, kısmet . Şimdi çocukluk arkadaşı olan eşimi merak ediyor . Erkekse için için çok kıskanacak biliyorum . Nazar değmesinden korkuyorum.
Karar aldık bu bizim özelimiz söylemeyeceğiz. Gebeliğimi de söylemeyecektim tutamadım kendimi. Burada bir arkadaş yeni söyledi akrabalarına ya ne takdir ettim onu . Ben beceremedim çenemi tutmayı .
Belki fikrim değişir ama şimdilik öyle düşünüyorum .
Bu arada erkek hissediyorum, sizinle paylaşırım . İsimler bile hazır
Çok doğru söylüyorsun canım. Ben bu kez kız hissediyordum. Doktor erkek deyince ' yaa ' dedim. Hâlâ onun pişmanlığını çekiyorum. Allah nasip etti çok şükür bu duyguyu 1.ciyi verdi 2. De verdi daha ne isterim. Şükürler olsun.Kesın olmamalkla benım de 2. Oglus gelecek doktor erkege benzettı dıyınve yaaa kız olsa sıralı olurdu dıyorlar sınır oluyorum ya benım ıcın onemlı degıl saglıklo hayırlı olsun deyınce de ee ınsan ıster dıye ınanmıyomus gıbı bı hava sergılıyorlar Dusunmuyorlar evlat askıyla tutusan nıce ınsan var Rabbım bıze lutfetmıs aman nıye kız yada erkek degıl diye nankorluk ne haddımıze
Ayıp ama gercekten. Benim kv de ben kız sevemicem mi kizinızin saçlarını tarayacaktım. Bir sürü şey zırvaladı. Moralimizi bozdu.sidelya ya canım sormayın bizimde ilk bebeğimiz erkek gibi dedi doktor , bende heveslendim asımın aılesını fln toplanıp konfetı patlattım eşimin ailesinde hep erkek bebek var ablasının kuzenlerının fln kız cok ıstyıolardı halıyle ama benım ıcın farketmıyordu yanı sonucta benım canım kanım ilk bebegım esım cok sasırdı ailesi ise aa erkek mı yıne mı kızı bulamadık tuh hayal kırıklıgına ugradık biz kız beklıyorduk gıbı degısık cumleler malesefff duydum cok pısman oldum tek esıme soyleseydım dıye cok uzuldum gercekten hadı senın 2.bebeğnmiş yine tühleyıp vahlamıslar (ki yine cok yanlıs bence) bende aynı durumu fazlasını yasadım trajıkomıkkk resmen
bana da 12. hafta büyük ihtimal erkek dedi ama kesin olarak 17 de öğrendik kimseye demedik değişir diye geç gelişebiliyormuş dış genital organ. doktorlar kemik yapısına göre söylüyor tahmini yani ilk söylenenvalla kızlar oyle dıyosunuz ama en azından 16 haftayı gecemeyı bekleyın cunkumm bizim gelınede 3bucuk aylıkken erkek dedıler kesın megersem kordonu cıkıntı yapmıs bır sonrakı kontrolde hop bı bakıyorlar kız
Şuan hamıle olan baska bı arkadasım 12+ bıseylerde kız dedı doktor dun gıttı 16 haft. erkekmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?