2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben daha alamadım bu aralarda yediklerim bilebsindirmede problem uaşıyorum sizde de oluyor mu
yanı dun cok fazla yedım fena sıkıstırdı mıdemı bı yarım saat ama normalde olmuyor cok fazla soda ıcebılırsınız her gun bı tane mıneral bol olanlardan kızılay gıbı

Sen sanslıymıssın canım ben ve esım bakıyoruz yalnızız
hem şans hem şanssızlık. yardımcı oluyorlar evet o yonü şans. ama çocuğa koyduğun kuralları onlar bozuyor o yönden şanssızlık.
bazen çalışmasam ve kendim baksam diyorum daha düzenli olurdu herşeyi. bazen de iyi ki çalışıyorum işte dinleniyorum diyorum :)

tek baksam cesaret edemezdim ama annem babam ve kayınvalide üçü bakıyorlar. yardımcım çok bir de oğlum 5 yıl sonra oldu onun için beklemedik fazla.
Canım benim de 2 sene korunmamamıza rağmen sebepsiz olmadı. 2 senenin sonunda kendiliğinden oldu. Biz de 2. bebişi istiyoruz. Korkuyorum açıkçası o da çok bekletirse diye. Yaş da ilerliyor çünkü. İlk çocuktan sonra ne kadar denediniz bu bebiş için?

1 yaşı doldurunca çalışamalara başladık 7 ay sonra geldi.

Selam kızlar, ben şuan Decavit kullanıyorum ama bitmek üzere doktorda 18. Hafta vitamin yazılıyor demişti. Şuan başka birşey kullanmıyorum. Balık yağı kan ilacı vs. Ne zaman kullanılıyor acaba, siz ne kullanıyorsunuz, doktor randevume çok var o yüzden size sormak istedim

Ben magnezyum,kalsıyum,balık yagı,kan ılacı bır de bulantı ılacı kullanıyorum

O konuda haklısın bır araya gelınce bıle kuralları pek takmıyor buyukler ben de kızıyorum uyarıyırum ama cok etkılı olmuyor

O konuda haklısın bır araya gelınce bıle kuralları pek takmıyor buyukler ben de kızıyorum uyarıyırum ama cok etkılı olmuyor

idare etmek lazım büyükleri sonuçta onların da torunu kötü niyetle yapmıyorlar. bazen benim çocuğum bu siz bizi büyüttünüz teşekkür ederiz bırakın bizde çocuğumuzu büytelim diyorum :)

annem ve babam emekli öğretmen oğluma çok güzel şeyler öğretiyorlar. çocuk şarkıları söylüyorlar, kitap okuyorlar, resim yapıyorlar, tohum ektiler fide olunca toprağa aktardılar hergün beraber su veriyorlar, diş fırçalama alışkanlığı, el yıkama alışkanlığı kazandı. tüm bunlar için benim ve eşimin vakti yok. akşama da yoruluyoruz sabrımız bitiyor.

emekli olunca onlara da uğraş çıktı. herkes hayatından memnun.

bir de benim kardeşimde bekar eşimin kardeşi de bekar. oğlum iki tarafta da tek torun , 5 yıl da beklendi. onlar evlenip anneler ikiye bölünmeden 2. yi de büyütelim dedik

kız olur niye erkek değil erkek olur niye kız değil memnun olmaz onlar dert etme. evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur. rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin. sünnet ehli ahlaklı çalışkan güler yüzlü adil evlat nasip etsin

ihtiyaca göre veriyor doktor tatlım illa kullanacan diye bi şart yok kilo kaybın yoksa yemeğini sorunsuz yiyebiliyorsan kullanmaman daha iyi kan tahlili yapar ona göre verir sen onu kendine dert etme renkli beslen her besin grubundan yemeye çalış hergün ihtiyacın olmaz inşallah.

Ay amın amınnn kuzucum valla oyle :))

Kuzum biz sadece regenanis takviye edici gida yaziyor ondan kullaniyoruz icinde omega 3 vitamini balik yagi demiri vs hepsi mevcut başka bir ilać kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…