2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nasıl yani canım bebeğin var ve hemen hamile mi kaldın.
Kaç ay sonra kaldın zor oluyor mu merak ettim

sorma normalde hiçbiriyle bir sıkıntım yoktur cok guzel anlasırız benide cok severler ama yuzume karsı soylemeselerdı ıyıydı kırıldım epey yanı eve gıdınce agladım bile görümcemın 2 erkek cocugu var ıstyorsan 3.cyü sen yap kız tutturursn belkı dedım üzlüyorum tamam konusmayalım dedim bide hala konustular tamam onlarıda anlıyorum kız istiyolardı ama bana tebrıkler dıyıp ben gıdınce uzulselerdı keskemm

yanı kuzum evet oyle oluyor gecen bı grupta gordum 17.haftada diyip 21 haftada farklı soylemıs kesın olarak

Benim ilk çocuk olmasına rağmen erkek duyunca üzüldüler ama bizim kızımı olacakti dediler

oğlum 22 aylık. doğumda 28 aylık olacak. yaş 32 olunca çok beklemedik :)
Ben de senın gıbıyım canım oglum dogumda 3 yasında olacak ınsallah bırlıkte buyurler bazen buyuge haksızlık mı olur acaba dıye dusunuyorum ınsallah dogumdan sonra dengeyı kurabılırız

Benim ilk çocuk olmasına rağmen erkek duyunca üzüldüler ama bizim kızımı olacakti dediler
ay anlamıyorum erkek olunca tobe hasa evlat torun vs olmuyor mu acaba ? bende ilk kızım olsun ısterdım hatta erkek denıldıgınde uzulurmuyum acaba dıye vıcdan azabı yapıyordum. Merak ettıgım ıcın herkesten habersız kendı doktorum harıcınde devlette bı doktora gıttım erkek gibi demesıne ragmen muayeneden cıktıgımda mutluluktan agladım deli gibi sevindim herseyıyle kız erkek farketmıyor gercekten canın o senın ya , sen boyle dusunurken karsıdan bakıp daa aa tuh tuh kız değilmiymiş neyse olsun demelerı yok mu hiç düşünmüyorlar bu karsıdakı yenı bır anne adayı ne dusunur ne eder yok malesefff yokk

Kızlar ben dün bebeğin için karacadan buna baktım çokta beğendim
(Uyku setinden başlamam biraz garip oldu ama)

oğlum 22 aylık. doğumda 28 aylık olacak. yaş 32 olunca çok beklemedik :)
yaa ne güzel , benım yaşım daha genç 22 yasımdayım ama ben de araları cok olsun ıstemem (tabbı maddı durumlarda elverırse) boyle olsun buyusunler bırlıkte sonradan rahat edeyım ıstıyorum aynı zamanlarda okula baslasınlar gıtsınler buyusunler vs :) benım kardeşimle de 2 bucuk yas var aramızda hep bırlıkte okula gıttık eglendık ergen olduk bırbırmızın sırlarını tuttuk (erkek bu arada) sonra annem tam rahata ermişken bir tane daha patlattı 12 yaş var kardeşimle aramda şimdi o bile buyudu hepımız gıttık evden sımdı o var yanında yalnız degıl ıyıkı olmus dıyor bana arkadas o

İnsanlar garip

Benimde ikinci kizim yolda, ben ve esim hic uzulmedik hatta sevindik kizimin bacisi olcak diye ama cevremekiler aaa yine mi kiz. Bizim toplumun zihniyeti malesef degismez! Benim ilk bebegim oglandi erken dogumla kaybettm bunu dile getirince diyorumki saglikli olmasi onemli! Babami taktir ediyorum! 4 tane kizi oldu etrafi hic takmadi hiiic hemde neler neler dediler babama yok erkek adamin erkek cocugu olur, yok bilmem ne! Allah akil fikir versin

Ben de senın gıbıyım canım oglum dogumda 3 yasında olacak ınsallah bırlıkte buyurler bazen buyuge haksızlık mı olur acaba dıye dusunuyorum ınsallah dogumdan sonra dengeyı kurabılırız
tek baksam cesaret edemezdim ama annem babam ve kayınvalide üçü bakıyorlar. yardımcım çok bir de oğlum 5 yıl sonra oldu onun için beklemedik fazla.

ooo ne güzel genç anne olacaksın. dilediğin gibi olur inşallah canım.

oğlum 5 yıl sonra oldu. bunda da korunmadık bu zamanda gelmeyi seçti küçük insan.
Benimde öyle hemen hamile kalamiyorum 6yilim doldu evlilikte iki kaybim var.insallah bunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırim ve senin gibi yapacağım insallah Allah'ım nasip ederse

Benimde öyle hemen hamile kalamiyorum 6yilim doldu evlilikte iki kaybim var.insallah bunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırim ve senin gibi yapacağım insallah Allah'ım nasip ederse
inşallah canım herşey gönlüne göre olur. biz hep iki çocuk istedik onun için beklemedik 2. de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…