- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Nasıl yani canım bebeğin var ve hemen hamile mi kaldın.planlarıma göre son hamileliğim tadını çıkaracağım derken farkına varamadım daha hamile olduğumun 16. haftaya geldik bile.
beni doğumdan sonraki 6 ay korkutuyor. memeye ve bize yapışık yaşayan yenidoğan ve onu kıskanan bir minik canavar
6 ay olup oturmaya başlayınca ve ek gıda işine geçince daha kolay olacak diye düşünüyorum.
Nasıl yani canım bebeğin var ve hemen hamile mi kaldın.
Kaç ay sonra kaldın zor oluyor mu merak ettim
Arası varmış canım hemen yapmamissin.iyide olmuş benimde hayalim o.Allahim hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin hepimizeoğlum 22 aylık. doğumda 28 aylık olacak. yaş 32 olunca çok beklemedik :)
sorma normalde hiçbiriyle bir sıkıntım yoktur cok guzel anlasırız benide cok severler ama yuzume karsı soylemeselerdı ıyıydı kırıldım epey yanı eve gıdınce agladım bile görümcemın 2 erkek cocugu var ıstyorsan 3.cyü sen yap kız tutturursn belkı dedımBana da erkek gibi geliyor senin bebis. Allah'tan hayırlısı canım.
Şu mesajınla daha iyi anladım seni. Üstünde bir baskı hissetmişsin ki çok normal. Tabi sizin kararınız. Ama bu kez de doğuma kadar başınızın etini yerler
Çok doğru söylüyorsun canım. Ben bu kez kız hissediyordum. Doktor erkek deyince ' yaa ' dedim. Hâlâ onun pişmanlığını çekiyorum. Allah nasip etti çok şükür bu duyguyu 1.ciyi verdi 2. De verdi daha ne isterim. Şükürler olsun.
Ayıp ama gercekten. Benim kv de ben kız sevemicem mi kizinızin saçlarını tarayacaktım. Bir sürü şey zırvaladı. Moralimizi bozdu.
yanı kuzum evet oyle oluyor gecen bı grupta gordum 17.haftada diyip 21 haftada farklı soylemıs kesın olarakbana da 12. hafta büyük ihtimal erkek dedi ama kesin olarak 17 de öğrendik kimseye demedik değişir diye geç gelişebiliyormuş dış genital organ. doktorlar kemik yapısına göre söylüyor tahmini yani ilk söylenen
Benim ilk çocuk olmasına rağmen erkek duyunca üzüldüler ama bizim kızımı olacakti dedilersorma normalde hiçbiriyle bir sıkıntım yoktur cok guzel anlasırız benide cok severler ama yuzume karsı soylemeselerdı ıyıydı kırıldım epey yanı eve gıdınce agladım bile görümcemın 2 erkek cocugu var ıstyorsan 3.cyü sen yap kız tutturursn belkı dedımüzlüyorum tamam konusmayalım dedim bide hala konustular tamam onlarıda anlıyorum kız istiyolardı ama bana tebrıkler dıyıp ben gıdınce uzulselerdı keskemm
Ben de senın gıbıyım canım oglum dogumda 3 yasında olacak ınsallah bırlıkte buyurler bazen buyuge haksızlık mı olur acaba dıye dusunuyorum ınsallah dogumdan sonra dengeyı kurabılırızoğlum 22 aylık. doğumda 28 aylık olacak. yaş 32 olunca çok beklemedik :)
ay anlamıyorum erkek olunca tobe hasa evlat torun vs olmuyor mu acaba ? bende ilk kızım olsun ısterdım hatta erkek denıldıgınde uzulurmuyum acaba dıye vıcdan azabı yapıyordum. Merak ettıgım ıcın herkesten habersız kendı doktorum harıcınde devlette bı doktora gıttım erkek gibi demesıne ragmen muayeneden cıktıgımda mutluluktan agladım deli gibi sevindim herseyıyle kız erkek farketmıyor gercekten canın o senın ya , sen boyle dusunurken karsıdan bakıp daa aa tuh tuh kız değilmiymiş neyse olsun demelerı yok mu hiç düşünmüyorlar bu karsıdakı yenı bır anne adayı ne dusunur ne eder yok malesefff yokkBenim ilk çocuk olmasına rağmen erkek duyunca üzüldüler ama bizim kızımı olacakti dediler
yaa ne güzel , benım yaşım daha genç 22 yasımdayım ama ben de araları cok olsun ıstemem (tabbı maddı durumlarda elverırse) boyle olsun buyusunler bırlıkte sonradan rahat edeyım ıstıyorum aynı zamanlarda okula baslasınlar gıtsınler buyusunler vs :) benım kardeşimle de 2 bucuk yas var aramızda hep bırlıkte okula gıttık eglendık ergen olduk bırbırmızın sırlarını tuttuk (erkek bu arada) sonra annem tam rahata ermişken bir tane daha patlattıoğlum 22 aylık. doğumda 28 aylık olacak. yaş 32 olunca çok beklemedik :)
İnsanlar garipay anlamıyorum erkek olunca tobe hasa evlat torun vs olmuyor mu acaba ? bende ilk kızım olsun ısterdım hatta erkek denıldıgınde uzulurmuyum acaba dıye vıcdan azabı yapıyordum. Merak ettıgım ıcın herkesten habersız kendı doktorum harıcınde devlette bı doktora gıttım erkek gibi demesıne ragmen muayeneden cıktıgımda mutluluktan agladım deli gibi sevindim herseyıyle kız erkek farketmıyor gercekten canın o senın ya , sen boyle dusunurken karsıdan bakıp daa aa tuh tuh kız değilmiymiş neyse olsun demelerı yok mu hiç düşünmüyorlar bu karsıdakı yenı bır anne adayı ne dusunur ne eder yok malesefff yokk
Kesın olmamalkla benım de 2. Oglus gelecek doktor erkege benzettı dıyınve yaaa kız olsa sıralı olurdu dıyorlar sınır oluyorum ya benım ıcın onemlı degıl saglıklo hayırlı olsun deyınce de ee ınsan ıster dıye ınanmıyomus gıbı bı hava sergılıyorlar Dusunmuyorlar evlat askıyla tutusan nıce ınsan var Rabbım bıze lutfetmıs aman nıye kız yada erkek degıl diye nankorluk ne haddımıze
Benimde ikinci kizim yolda, ben ve esim hic uzulmedik hatta sevindik kizimin bacisi olcak diye ama cevremekiler aaa yine mi kiz. Bizim toplumun zihniyeti malesef degismez! Benim ilk bebegim oglandi erken dogumla kaybettm bunu dile getirince diyorumki saglikli olmasi onemli! Babami taktir ediyorum! 4 tane kizi oldu etrafi hic takmadi hiiic hemde neler neler dediler babama yok erkek adamin erkek cocugu olur, yok bilmem ne! Allah akil fikir versino kadar iyi anlıyorum ki sizi, bir kızım var ve ikinci de kız gibi hissediyorum. ama başta annem, çevremdeki herkeste erkek beklentisi var. dediğiniz gibi sağlıklı olsun deyince de inanmıyorlar, herkesin gönlünden farklı geçermiş. geçmiyor benim hatta kızımın kız kardeşi olması gönlümün derininden geçen ama onu bile söylemiyorum, kimse inanmaz.
Arası varmış canım hemen yapmamissin.iyide olmuş benimde hayalim o.Allahim hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin hepimize
tek baksam cesaret edemezdim ama annem babam ve kayınvalide üçü bakıyorlar. yardımcım çok bir de oğlum 5 yıl sonra oldu onun için beklemedik fazla.Ben de senın gıbıyım canım oglum dogumda 3 yasında olacak ınsallah bırlıkte buyurler bazen buyuge haksızlık mı olur acaba dıye dusunuyorum ınsallah dogumdan sonra dengeyı kurabılırız
Ben daha alamadım bu aralarda yediklerim bilebsindirmede problem uaşıyorum sizde de oluyor muben basladım 12.haftamdan sonramalesef (
Canm bende 52 ile kaldım. Şu 49 um. Bende hiç almadım. Dr bi problem olmadığı bi soyledi
yaa ne güzel , benım yaşım daha genç 22 yasımdayım ama ben de araları cok olsun ıstemem (tabbı maddı durumlarda elverırse) boyle olsun buyusunler bırlıkte sonradan rahat edeyım ıstıyorum aynı zamanlarda okula baslasınlar gıtsınler buyusunler vs :) benım kardeşimle de 2 bucuk yas var aramızda hep bırlıkte okula gıttık eglendık ergen olduk bırbırmızın sırlarını tuttuk (erkek bu arada) sonra annem tam rahata ermişken bir tane daha patlattı12 yaş var kardeşimle aramda şimdi o bile buyudu hepımız gıttık evden sımdı o var yanında yalnız degıl ıyıkı olmus dıyor bana arkadas o
Benimde öyle hemen hamile kalamiyorum 6yilim doldu evlilikte iki kaybim var.insallah bunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırim ve senin gibi yapacağım insallah Allah'ım nasip ederseoğlum 5 yıl sonra oldu. bunda da korunmadık bu zamanda gelmeyi seçti küçük insan.
inşallah canım herşey gönlüne göre olur. biz hep iki çocuk istedik onun için beklemedik 2. de.Benimde öyle hemen hamile kalamiyorum 6yilim doldu evlilikte iki kaybim var.insallah bunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırim ve senin gibi yapacağım insallah Allah'ım nasip ederse
Aynıyım canım merak etme 62iydim 60 oldum 16+4 um karnım büyüdü son 1 haftadır baya almışımdır heralde diyip tartılıyorum yine ayni bu aydan sonra almaya başlarız artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?