Bakalım belki ben daha önce başlarım çalışmaya1 yaşı doldurunca çalışamalara başladık 7 ay sonra geldi.
sorun olmaz merak etme crl si haftasından büyük demekki bebeğin biraz iri ondanKızlarr selam :) Ne zamandır giremediğimden baya birikmiş yazılanlar okuyamadım bileBir şey sorucaktım size, benim şuanda normalde 14. haftadayım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor. Dr böyle giderse SAT ı değiştiririz dedi, normal değil mi bu? Bir de hala bulantısı devam eden var mı Sürekli kus kus ne keyfim var ne başka bişe... Sanki kukla gibiyim, işi git eve gel, kus kus kus...
Teşekkürler canım, yaz olduğu için balık dışında dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. Kilo kaybim yok düzenli aliyorum. Bir dahaki kontrolde ayrıntılı tahlil yapılmasını isterim o zaman doğru düzgün bakılmadi çünküihtiyaca göre veriyor doktor tatlım illa kullanacan diye bi şart yok kilo kaybın yoksa yemeğini sorunsuz yiyebiliyorsan kullanmaman daha iyi kan tahlili yapar ona göre verir sen onu kendine dert etme renkli beslen her besin grubundan yemeye çalış hergün ihtiyacın olmaz inşallah.
Canım benim d vitamini düşük çıktığı için hem ayrıca d vitamini damlası kullanıyorum hem de decavit pronatal. Doktorum doğuma kadar bu ikisini kullanacaksın dedi. Zaten decavit içerisinde çok fazla vitamin ve mineral var.Selam kızlar, ben şuan Decavit kullanıyorum ama bitmek üzere doktorda 18. Hafta vitamin yazılıyor demişti. Şuan başka birşey kullanmıyorum. Balık yağı kan ilacı vs. Ne zaman kullanılıyor acaba, siz ne kullanıyorsunuz, doktor randevume çok var o yüzden size sormak istedim
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinKizlaar merhaba. Bende dr a gittim biraz once ciktim yeni dr gittigim icin kanlarim alindi idrar testi filan istendi. Bebegim 225 gr olmus :)) ve cinsiyeti de ogrendik ikinci prensesimiz geliyomus insallah:)))))))
bence de sen doktoruna endişelerini söyle o gereğini yapar mesela benim dişlerim ağrıyodu söyledim kalsiyum magnezyum demir baktı eksikmiş yazdı ilaç. ben pek iyi beslenemiyorum hala mide bulantım ve tiksinmem geçmedi kilo vermeye devam ediyorum ondan dolayı işimizi garantiye alalım dedi. yoksa gerek olasa en iyisi. ne olmasa ilaç böbreğini karaciğerini yorar hiç bişey yapmasa.Teşekkürler canım, yaz olduğu için balık dışında dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. Kilo kaybim yok düzenli aliyorum. Bir dahaki kontrolde ayrıntılı tahlil yapılmasını isterim o zaman doğru düzgün bakılmadi çünkü
acele etme bence de kız deyip değişen çok gördüm. odasını sonraya bırak yine hevesin varsa kıyafet al ama ortak renklerden al bence.Hanımlarrrr %80 kız gibi dedi .
Önceden kız denilirse sonradan değişir mi demişti bir arkadaş , yoksa tam tersi miydi?
Erkek hissediyordum, haritamızda da erkek çıkmıştı. Şimdi büyük ihtimalle kız dedi dr. Şaşırdım .
Bişey almayın ama şimdi dedi, bu ne demek şimdi? Arabalı oda mı yapacam ben prensesi odamı yapacam
6 Eylül muayene günümüz . O muayenede de kesin kız derse alış verişe başlarım diyorum artık.
Kız ise isim AYŞİNAR . yorum yazar mısınız?
Kuzum o daha doğana kadar çok değişecek ben ilk oğlumda 10 gün geri dediler sonra gittim 1 hafta ilerde dediler sonra tam uyumlu dediler sonra yine ileri cıktı o böyle sürekli değişir içini ferah tut bu kışlaların içinde bol su iç yanmam varsa soğuk su iç maden suyu iç hafif şeyler yemeye calıs aç kalma bir an önce gecer inşallahKızlarr selam :) Ne zamandır giremediğimden baya birikmiş yazılanlar okuyamadım bileBir şey sorucaktım size, benim şuanda normalde 14. haftadayım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor. Dr böyle giderse SAT ı değiştiririz dedi, normal değil mi bu? Bir de hala bulantısı devam eden var mı Sürekli kus kus ne keyfim var ne başka bişe... Sanki kukla gibiyim, işi git eve gel, kus kus kus...
kilo vermek için kendime zaman tanıdım osüreçteBakalım belki ben daha önce başlarım çalışmaya
farketmeden düşük yapmış olabilir misin o bebek mi erkekti acabaHanımlarrrr %80 kız gibi dedi .
Önceden kız denilirse sonradan değişir mi demişti bir arkadaş , yoksa tam tersi miydi?
Erkek hissediyordum, haritamızda da erkek çıkmıştı. Şimdi büyük ihtimalle kız dedi dr. Şaşırdım .
Bişey almayın ama şimdi dedi, bu ne demek şimdi? Arabalı oda mı yapacam ben,prensesli oda mı yapacam
6 Eylül muayene günümüz . O muayenede de kesin kız derse alış verişe başlarım diyorum artık.
D vitamini + balık yağı (içerisinde birsürü vitamin de var). Bugün de demir yazdıSelam kızlar, ben şuan Decavit kullanıyorum ama bitmek üzere doktorda 18. Hafta vitamin yazılıyor demişti. Şuan başka birşey kullanmıyorum. Balık yağı kan ilacı vs. Ne zaman kullanılıyor acaba, siz ne kullanıyorsunuz, doktor randevume çok var o yüzden size sormak istedim
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin[/QUOTE
Tesekkur ederim canim hepimizinki oyle :)
Kesinlesene kadar bekle bence canım burda da degisen cok oldu. Bana da 12 haftada kıza benziyor ama kesin değil dedi. İsim icinde herkesin zevki farklı ama daha güzel isimler var.Hanımlarrrr %80 kız gibi dedi .
Bişey almayın ama şimdi dedi, bu ne demek şimdi? Arabalı oda mı yapacam ben,prensesli oda mı yapacam
Farketmeden düşük olur mu canım.farketmeden düşük yapmış olabilir misin o bebek mi erkekti acabaharitada doğacak olanlar mı görülüyor onu da bilmiyorum.
sağlıklı olsun canım. premses olursa ismi de çok güzelmiş
İsmi beğenmedin miiiKesinlesene kadar bekle bence canım burda da degisen cok oldu. Bana da 12 haftada kıza benziyor ama kesin değil dedi. İsim icinde herkesin zevki farklı ama daha güzel isimler var.
Farketmeden düşük olur mu canım.
Nuray sayarıya baktırdım. Haritamızda gördüğü herşeyi yaşadık, yaşıyoruz. Kadın nasıl hesaplamışsa artık. 2018 nisan-mayıs size bebek var dedi, ikincisi de 2 yıl sonra dedi. İlki erkek ikincisi kız. Benim duamdı bu, çok şaşırmıştım. 2017 bebek düşünüyorum dedim . Yine erkek mi olur yani diye sorduğumda hanfendicim sizin ilk çocuğunuz erkek olacak dedi sinirli bir şekilde
Şimdi kız modundayım, kızımı düşünecem, hayal edecem... 1 ay sonra kız değilmiş erkekmiş derse oturur ağlarım
Valla daha degisik daha güzel isimler var ama dediğim gibi herkesin zevki farklı ben kız olursa meyra erkek barış koymayı düşünüyorum belki sende bu isimleri beğenmezsinİsmi beğenmedin miii
Eşime kalsa Ayşe olsun diyor Ona bırakmam ama . Erkek ismi onun .
eylül bebeklerinde meyra var tam bir premsesValla daha degisik daha güzel isimler var ama dediğim gibi herkesin zevki farklı ben kız olursa meyra erkek barış koymayı düşünüyorum belki sende bu isimleri beğenmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?