2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlarr selam :) Ne zamandır giremediğimden baya birikmiş yazılanlar okuyamadım bile Bir şey sorucaktım size, benim şuanda normalde 14. haftadayım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor. Dr böyle giderse SAT ı değiştiririz dedi, normal değil mi bu? Bir de hala bulantısı devam eden var mı Sürekli kus kus ne keyfim var ne başka bişe... Sanki kukla gibiyim, işi git eve gel, kus kus kus...

sorun olmaz merak etme crl si haftasından büyük demekki bebeğin biraz iri ondan kız kardeşimin bebeği de başından beri hep iriydi benimkine göre eğer üç haftanın üzerine çıkarsa sat değişir şimdilik bişey yapmaz tahminimce. sevin kızım bebeğin iri olur güçlü olur doğumda annesine yardım eder

Teşekkürler canım, yaz olduğu için balık dışında dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. Kilo kaybim yok düzenli aliyorum. Bir dahaki kontrolde ayrıntılı tahlil yapılmasını isterim o zaman doğru düzgün bakılmadi çünkü

Canım benim d vitamini düşük çıktığı için hem ayrıca d vitamini damlası kullanıyorum hem de decavit pronatal. Doktorum doğuma kadar bu ikisini kullanacaksın dedi. Zaten decavit içerisinde çok fazla vitamin ve mineral var.

Hanımlarrrr %80 kız gibi dedi .
Önceden kız denilirse sonradan değişir mi demişti bir arkadaş , yoksa tam tersi miydi?
Erkek hissediyordum, haritamızda da erkek çıkmıştı. Şimdi büyük ihtimalle kız dedi dr. Şaşırdım .
Bişey almayın ama şimdi dedi, bu ne demek şimdi? Arabalı oda mı yapacam ben,prensesli oda mı yapacam
6 Eylül muayene günümüz . O muayenede de kesin kız derse alış verişe başlarım diyorum artık.
Kız ise isim AYŞİNAR . yorum yazar mısınız?

bence de sen doktoruna endişelerini söyle o gereğini yapar mesela benim dişlerim ağrıyodu söyledim kalsiyum magnezyum demir baktı eksikmiş yazdı ilaç. ben pek iyi beslenemiyorum hala mide bulantım ve tiksinmem geçmedi kilo vermeye devam ediyorum ondan dolayı işimizi garantiye alalım dedi. yoksa gerek olasa en iyisi. ne olmasa ilaç böbreğini karaciğerini yorar hiç bişey yapmasa.

acele etme bence de kız deyip değişen çok gördüm. odasını sonraya bırak yine hevesin varsa kıyafet al ama ortak renklerden al bence.

Kuzum o daha doğana kadar çok değişecek ben ilk oğlumda 10 gün geri dediler sonra gittim 1 hafta ilerde dediler sonra tam uyumlu dediler sonra yine ileri cıktı o böyle sürekli değişir içini ferah tut bu kışlaların içinde bol su iç yanmam varsa soğuk su iç maden suyu iç hafif şeyler yemeye calıs aç kalma bir an önce gecer inşallah

farketmeden düşük yapmış olabilir misin o bebek mi erkekti acaba haritada doğacak olanlar mı görülüyor onu da bilmiyorum.

sağlıklı olsun canım. premses olursa ismi de çok güzelmiş

D vitamini + balık yağı (içerisinde birsürü vitamin de var). Bugün de demir yazdı

Kesinlesene kadar bekle bence canım burda da degisen cok oldu. Bana da 12 haftada kıza benziyor ama kesin değil dedi. İsim icinde herkesin zevki farklı ama daha güzel isimler var.

farketmeden düşük yapmış olabilir misin o bebek mi erkekti acaba haritada doğacak olanlar mı görülüyor onu da bilmiyorum.

sağlıklı olsun canım. premses olursa ismi de çok güzelmiş
Farketmeden düşük olur mu canım.
Nuray sayarıya baktırdım. Haritamızda gördüğü herşeyi yaşadık, yaşıyoruz. Kadın nasıl hesaplamışsa artık. 2018 nisan-mayıs size bebek var dedi, ikincisi de 2 yıl sonra dedi. İlki erkek ikincisi kız. Benim duamdı bu, çok şaşırmıştım. 2017 bebek düşünüyorum dedim . Yine erkek mi olur yani diye sorduğumda hanfendicim sizin ilk çocuğunuz erkek olacak dedi sinirli bir şekilde
Şimdi kız modundayım, kızımı düşünecem, hayal edecem... 1 ay sonra kız değilmiş erkekmiş derse oturur ağlarım

Kesinlesene kadar bekle bence canım burda da degisen cok oldu. Bana da 12 haftada kıza benziyor ama kesin değil dedi. İsim icinde herkesin zevki farklı ama daha güzel isimler var.
İsmi beğenmedin miii
Eşime kalsa Ayşe olsun diyor Ona bırakmam ama . Erkek ismi onun .

regilin 1-2 gün gecikiyor sonra geliyor o dönem havalardan falan diye düşünüyoruz ama o şekilde farketmeden düşük olabiliyor. embriyo tutunamıyor. tedavi sürecim uzun olunca malesef çok şey yaşadım.

başka dr git ve rahatla 6 eylüle kadar bekleyemezdim ben.

Valla daha degisik daha güzel isimler var ama dediğim gibi herkesin zevki farklı ben kız olursa meyra erkek barış koymayı düşünüyorum belki sende bu isimleri beğenmezsin
eylül bebeklerinde meyra var tam bir premses meyra ismini ilk onda duyum sayesinde güzellikler çağrıştırıyor bu isim bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…