2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
eylül bebeklerinde meyra var tam bir premses meyra ismini ilk onda duyum sayesinde güzellikler çağrıştırıyor bu isim bana.
Ben daha esim ortada yokken bir kızım olursa İpek meyra koyarım diyordum esimle nisanlanınca öyle lafı gecti esim İpek ismini eledi meyra koyarız Demisti. Bakalım bi cinsiyeti kesinlessinde :)

Ben ocean mummy kullanıyorum multivitamin + multimineral+ omega3 var içinde.

Benim de hep 1 hafta önden gidiyordu satı değiştirdi canım normal sorun yok

kızlar ne dicem ya tetanoz asısını ne zamana yaptırcaz dediler size 20.hafta dıyen flanda var bılemedım benı 8 ağustosta cagırmıstı ebe 17 haftalık fln oluyor

Kızlar ya yemek yedikten sonra kalbim beynimde atıyor sanki güm güm elim ayağım çekiliyor tansiyonum düşüyor. Normal mi sizce

CrpDm12 canım ben de hala kusuyorum dün sabah iki kez kustum yemek borum tahriş oldu hatta.. Kusmam azaldı ama eskiden günde üç kez falan kusuyordum. Şimdi ya sabah ya akşam iki günde bi kusuyorum. Benim ki gününde gidiyordu sonra iki gün önden sonra 4 gün önden gitmeye başladı. Bu çok normalmiş bence satı değiştircek bi durum değil tabii dr daha iyi bilir sonuçta doğumu ona göre tarihlendiriyorlar.

Kızlar ya yemek yedikten sonra kalbim beynimde atıyor sanki güm güm elim ayağım çekiliyor tansiyonum düşüyor. Normal mi sizce
bende de çok benzeri oluyor, çarpıntı geliyor. gebelikte kan ihtiyacı ve sıvı hacmi arttığı için bir seviyeye kadar normal kabul ediliyor sanırım ama benim doktorum kardiyoloji görsün dedi, nabzım 110 çıkmıştı. kardiyolog da ekg çekti, muayene etti ve bir sorun olmadığını söyledi. kansızlık da yapabilir, takviye al dedi. bu arada benim ilk gebeliğimde de olmuş, gebelikten sonra bitmişti.

cnm kan değerlerine baktır bence.Benimde aynı şekilde sürekli halsizlik yorgunluk tansiyon düşüklüğü vardı tesadüf sağlık ocagı kan testlerini tekrarlayalım dedi 5. haftada yapılmıştı.Meğer kan depolarım boşalmış.Dr hemen kan ilacı yazdı mide bulantısı kusma yapıyor oda ama napıyım alıyorumm mecburen

Daha .ne olsun canım masallah cok ıyı yapmıssın aılenın yaptıkları ıcın ben yalnız ugrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…