2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz hep korunduk. Nisanda Niyet ettik, oldu hamd olsun. Adetlerim de hep düzenliydi. Dediğin gibi bir şey olamaz o yüzden canım . Ben sabırlıyımdır, beklerim ya

Hayırlısı olsun .. ayrıntılıya gırdın mı benım yarın InsaAllah guzel seyler duyarız amııın
Daha girmedim, doktorum bir şey dememişti son kontrolde, diğer kontrolüm ayın 10'u gibi ama tanıdık bir yer var orada ayrıntılı yaptırırım herhalde yakın zamanda

Kizlar e bebekten geliyoruz yuzde elliye varan indirimler var bebek kiyafetlerinde internet sitesindede firsat bu dirsat bölümünde büyük indirimler var düsünenler bakabilirler

kızlar ne dicem ya tetanoz asısını ne zamana yaptırcaz dediler size 20.hafta dıyen flanda var bılemedım benı 8 ağustosta cagırmıstı ebe 17 haftalık fln oluyor
Ogün gidiceksin kilon tansiyonun idrar ve kan tetkiklerin bakılacak 20. Haftaya denk gelicek şekilde randevun verilicek

Canım bana 12. haftamda %80 kız demişti. 16.haftamda kesin kız dedi. Bu haftalarda pek yanılma olmaz yani kızın hayırlı olsun diyebiliriz

Kızlar ya yemek yedikten sonra kalbim beynimde atıyor sanki güm güm elim ayağım çekiliyor tansiyonum düşüyor. Normal mi sizce
Canim benim de oyleydi hep, ogun arasini cok acinca oluyor. Sik sik az az yememiz gerekiyormus. Bilmiyorum sen nasil besleniyorsun ama sebeplerinden biri buymus.

Ben daha esim ortada yokken bir kızım olursa İpek meyra koyarım diyordum esimle nisanlanınca öyle lafı gecti esim İpek ismini eledi meyra koyarız Demisti. Bakalım bi cinsiyeti kesinlessinde :)
Ipek bende istiyorum kiz olursa bi ara ayperi diyede dusunmustum .erkek olursa kutay goktug olabilir . Daha ogrenmedik :)

İnşallah çok kıskançlık olmaz yaa. İlk bir yıl zorlanacaksın diyor herkes bana da. Ama sonra rahat olur diyorlar. Yaşayıp göreceğiz :)

Hayırlı olsun oğluş. Bana da en son kız dedi doktorum. İnşallah değişmez.

Her yazdığına katılıyorum:)
Ne ara 18 haftaya geldim anlamadım
Bu kışı atlattık mı gerisinden korkmuyorum
Lütfen bu sefer gaz sıkıntısı olmayan bebek gelsin

kızlar ne dicem ya tetanoz asısını ne zamana yaptırcaz dediler size 20.hafta dıyen flanda var bılemedım benı 8 ağustosta cagırmıstı ebe 17 haftalık fln oluyor
Benide 8 ağustosta çağırdı ilk gebeliğim de 20 haftalikken olmuştum

Ogrendim canim.yani.bellide ben bilmiyorum :) parti yapicamda
Ben öğrenemedim daha siz parti yapıyosunuz benim doktorum yanılma payı olmasın diye net konusmuyo tahmini bile zorla ben söylettim kadın en son dayanamadıı baska doktora gitsem öğrenirim ama gitmek istemiyorum kendi doktorumdan duymak istiyorum

Benide 8 ağustosta çağırdı ilk gebeliğim de 20 haftalikken olmuştum
Canim birşey soracağım tetanoz aşısini her gebelikte yaptırmak gerekiyor mu
Örneğin geçen Eylül'de yaptitdiysam bu hamileliğimde yaptirmam gerekir mi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…