2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
merhaba hanimlar 16+4 olduk daha ogrenemedim bende cinsiyeti ins bu cmt gosterirse ogrenicez sizler ogrenmissiniz ne guzel

Saçlarımın dökülmesinden anladım ben bide kalbim sıkışıyor kansız kalınca oluyor bende böyle. Eşime 1000000 kez söyledim kan ilacı alacak paşa pöhhhhh

Herkeslere gunaaydinnn ❤❤❤ bu aralar pek giremiyoruk is yerinde mudurum sagolsun sabahtan aksama disardayim :/ herkesler iyidir umarimm❤❤

İnşallah çok kıskançlık olmaz yaa. İlk bir yıl zorlanacaksın diyor herkes bana da. Ama sonra rahat olur diyorlar. Yaşayıp göreceğiz :)
eylülde 2 yaşını dolduruyor ekimde kreşe başlatacağım yarım gün. doğum iznim bitip işe dönünce annemler 2 çocukla zorlanmasın diye önceden alıştıracağız kreşe. yaa çook tatlılar her hallerine katlanırız . sadece biraz sabır gerekiyor. 2020 yazında beraber kampa gittiğimizi hayal ediyorum :)

Her yazdığına katılıyorum:)
Ne ara 18 haftaya geldim anlamadım
Bu kışı atlattık mı gerisinden korkmuyorum
Lütfen bu sefer gaz sıkıntısı olmayan bebek gelsin
ocak şubat zorlar bizi bahar gelince atacağım çocukları çayır çimene :) büyük koşup enerjisini atsın küçük açık havada fazla oksijenden bayılsın :))

sling bizde gaz sıkıntısına çok iyi gelmişti. slinge takıp evde dolaşıyordum pırt pırt rahatlayıp uyuyordu. bunda slingi daha da kullanırız eller abiye lazım onun için boşta kalmalı.

Randevum saat 4 te imiş gerı donup geldık en cok zoruma gıden ıse 180Tl iken zam gelıp 220 Tl olması
Temmuz veya agustosta zam getiriyolar genelde ben paket aldim ne kadar dogru bilemiyorumda 16.haftadan baslayan paketi aldim. Oyy sana saatler gecmez simdikk

Ogün gidiceksin kilon tansiyonun idrar ve kan tetkiklerin bakılacak 20. Haftaya denk gelicek şekilde randevun verilicek
sağlık ocagına gıdıyorum da aç gıdeyım o zman banada tekrardan tahlıl yapcz bişiler demişti ama 1bucuk ay gectı ustunden hatırlamıyorum ne dedi

Canım 1 doz yaptırırsan 5 yıl, 2 doz yaptırırsan 10 yıl koruyor
doğrusunu yazıyorum arkadasım S Sss33301

İlk doz tetanos aşısı: Gebeliğin 4. ayında yapılır ve koruma süresi yoktur.

İkinci doz tetanos aşısı: 1. tetanos aşısından en az 4 hafta sonra yapılır ve 1 ile 3 yıl arasında koruma sağlar.

Üçüncü doz tetanos aşısı: 2. tetanos aşısından en az 6 ay sonra yapılır ve 5 yıl süreyle koruma sağlar.

Dördüncü doz tetanos aşısı: 3. tetanos aşısından en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte yapılır ve 10 yıl süreyle koruma sağlar.

Beşinci doz tetanos aşısı: 4. tetanos aşısından en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte yapılır ve doğurganlık çağı boyunca etkin koruma sağlar.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak tetanosun çok ciddi bir sağlık sorunu olduğu ve korunmak için mutlaka aşılanması gerektiği bir gerçektir. Özellikle de gebe kalmadan önce ya da gebelikte tetanos aşısı yapılmamasının sonucu ölümcül olabilir.

Ben doktorumun yalancısıyım. Dün bana öyle dedi.

20-28 haftalar arasında yapılır dedi . Bu sürelerde İstediğin hafta git dedi. İstersen 2 doz yaptır dedi .

Ben geçen ağustosta birinci dozunu Eylül'de de ikinci dozunu vuruldum ve üzerlerinden bir yıl daha geçmedi bu gebeliğimde vurulmama gerek yok oazamn .

Ben dün ilk tetanosumu yaptırdım, sağlık ocağından aradılar. Dün 17+1'dim. Bir dahakini de bundan tam 4 hafta sonrasına yazdılar. Şu an yaptırdığım kolumda hafif bi ağrı var. Bence çok önemli tetanos aşısı. Benim etrafımdaki herkes yaptırdı.

MERiN_ günaydın canım . Dün dediğini düşündüm. Eşim de düşünmüş
Bir arkadaş bekleme başka dr. Git diyor dedim. O da bunu düşünmüş . 2 hafta sonrası için gidecem bir merkeze . Dün biraz araştırdım da ne hikayeler varmış bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…